Şimdi Ara

[PS3] + [PC] PES 2014 MASTER LİG ONLİNE ANA KONU (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
10
Favori
71.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: angelsbjk

an itibariyle pes 2014 ile olan ilişkim son buldu

o derece ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: diadavidoff

quote:

o derece ?

3-5 gündür yazıyorum online saçmalıklarını zaten oynanış "olmamış" en hafif tabirle açtım 2013ü "ha o da saçma ya ayrı mesele üçgene basılı tut gol at" 2014 te oyunun hakimi ben değilmişim gibi hissediyorum açıkça konuşmak gerekirse oyun çıktığından beri de cafemde 1 masayı sabit online için ben kullandım yani oyuna fazlasıyla da şans verdim ama yok abi olmamış işte zaten benden başka oynayan da yoktu 14ü şimdi kimse oynamıyor size yani foruma tavsiyem "nacizane" sizde zorlamayın daha olmamış işte

• quote:

quote:

quote:

o derece ?

3-5 gündür yazıyorum online saçmalıklarını zaten oynanış "olmamış" en hafif tabirle açtım 2013ü "ha o da saçma ya ayrı mesele üçgene basılı tut gol at" 2014 te oyunun hakimi ben değilmişim gibi hissediyorum açıkça konuşmak gerekirse oyun çıktığından beri de cafemde 1 masayı sabit online için ben kullandım yani oyuna fazlasıyla da şans verdim ama yok abi olmamış işte zaten benden başka oynayan da yoktu 14ü şimdi kimse oynamıyor size yani foruma tavsiyem "nacizane" sizde zorlamayın daha olmamış işte

Sen bilgin vardır oynamışlığında , Fifa 14 için ne diyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diadavidoff -- 20 Aralık 2013; 9:36:51 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

o derece ?

Sen bilgin vardır oynamışlığında , Fifa 14 için ne diyorsun ?

valla pes oynayan adam kolay alışamaz gibime geliyor fifa var bende ama elimi sürmedim açıkçası ama şu da var oturmuş bir oyun pes 14 te yaşadıklarımızı sanmıyorum ki fifa da yaşıyalım gerçi ben pesten vazgeçmem pek o yüzden pes 13 e devam ediyorum offline olarak eş dost gelirse cafeye onlarla oturup bir iki maç yapıyorum o kadar

• Hey gidi PES kendini ne hallere oynayanlarıda nasıl hayal kırıklığına uğrattığına dönde bir bak. Nerede o PES 2011 online master lig konusundaki topluluk nerede o taktik futbolcu bilgi paylaşımları.Öyle bir oyunduki 2013'e kadar oynayanlar ve konuyu ayakta tutanlar oldu taki serverler kapanana kadar bu süreç devam etti. PES 2011 konusunda oynayanların oyuna karşı hiç sitemi yoktu herkes oyununu oynar takımını kurar güzel arkadaşlıklar edinirdi. Şimdi ise ne oyun zevki kaldı nede eski rehavet ve paylaşımlar PES 2011 den sonra çıkan serilerin konuları ilerlemiyor bile çünkü eski sevenlerini kaybediyor şahsen ben 11 den sonra çıkan hiç bir seriyi online oynamadım çünkü oynanış olarak bir anda herşey değiştirilmez grafikler geliştirilir alışılan oyun sistemi ufak değişikliklerle yavaş yavaş değiştirilir PES neyi kimi örnek aldıysa hiç de iyi yapmadı. Yani demek istediğim ben PES 2011 deki paylaşımları yardımlaşmaları sonra çıkan serilerin konularında görmedim buda ne yalan söyleyim eski günleri özletti.Şahsen serverlar açık kalmış olsa idi hala PES 2011 online master lig oynuyor olucaktım.

• arkadaşlar oyunda 4levelım ve 25bin 800 maliyetim var ama bu ekranda yansımıyo 25binde sınırlanmış toplam maliyet 25000 yazıyor onun üzernde puanlarım eklenmıyo ve daha iyi bir oyuncu alamıyorum neden böylee yoksa levelmi atlamak gerekiyor veya gorev mi var bir sorumda şuan gümüş yıldızım var 3yıldız boş bunları nasıl yapıcaz yardımcı olursanız sevinirim
  • angelsbjk kullanıcısına yanıt
    Neden slim kasa kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efeeeeeee E kullanıcısına yanıt
    25000 bin üstü galaksi ligi kardeşim diğer 3 lig 25 bine kısıtlanmış,
    Galaksi ligine geç bu zaman kadar kazanıp yansımayan paralarında orda gözükecek...
  • bence pes devri kapanıyor artık, biriki sene daha çıkarırlar belki sonrada kalkar yani pes. oynayanda çok azaldı. çünkü 2011 2012 den beri her sene oyun daha kötü oldu. oynanışı geçtim, oyunun özellikleri de her sene daha da azalıyor. maç esnasında hızlı sohbetlerden tut, offline evde 3,5 kişi lig bile yapma özelliği yok artık. 2012de vardı en son. master lig bile biçok özelliği kalkmış düzleşmiş. yani oyun gitgide bütün özellikleri kapanıyo. bu sene bile ilk defa oyunda ilk bikaç ay turnuvalar yoktu. oyuncuların yüzleri bile yoktu. statlar bile 40 stattan 20ye düştü. yani konami artık pese pek önem vermiyor. üşeniyor adamlar uğraşmaya. o eski pesler yok artık
  • sinanbjk06 kullanıcısına yanıt
    yakın zamanda 1 ps3 daha aldım süper slim 500 liraya geliyordu slim kasa da 750 lira gibi birşeye geliyordu "her 2 kasa da 2 kol hdmi kablo ve pes 2013 ile birlikte bu fiyattı" slim kasa tercih ettim iyice araştırdıktan sonra süper slim yeni çıkmış olmasına rağmen fezakonsol da onlarcası tamirdeydi sebebi de bluray okuyucuda ki sorunlar kapak kaldırılıp cd yerleşitiriliyor süper slime ve bu bluray okuyucuya zarar veriyor dediler bu yüzden slim uzun vadeli iş görürmüş
  • Beyle ps3 e. DNS ayarlarini otomatikmi kullaniyorsunuz. Yoksa google veye ttnet DNS sinimi giriyorsunuz.

Baglanti sikintisi yasiyorum zaman zaman

Tavsiyesi olan varmi???????

• s.a arkadaşlar. gördüğüm kadarıyla pes de hiçbir şey değişmemiş. ben de yıllarca pes oynadım ama geçen sene yemin ettim almam diye bir sinirle ve mecburen bu sene fifa aldım. iyi ki fifa ya geçmişim. hilenin H si yok belirteyim.

evet oyun ilk başlarda biraz değişik geliyor doğal olarak ama alıştıktan sonra inanılmaz zevkli bir oyun.

ve biz yılların pes oyuncuları için online da büyük avantaj oluyor çünkü biz yıllarca araya salınan arapaslarıyla wandermirch gibi uzaylı bir adamla başetmeye açlışmış insanlarız fifa da biraz el alışkanlığı kazanınca defans yapmak büyük zevk.

online oyunda şuana kadar sadece 4 mağlubiyet 4 4 beraberliğim var.

online olarak girdiğim kupaları ikiletmeden (biri hariç) aldım. pes te sadece bir kez kupa alabilmiştim.. ha bilmemezlikten değil hileci arkadaşlar yüzünden.

oyunda oyuncu özellikleri neyse yansıtıyor. messi gariban kalmıyor yani. wandermirch gibi bir eleman yok.

iyi oyunlar arkadaşlar... hepimize eğlenceli dakikalar

• beyler su katılmamışlar yeni bir hile bulmuşlar istemci bağlantınızı sorunlu buldu dedi ve rakibinizde soruna rastlanmadı diyerek baglantı kopup rakibi galip saydı turnuvada eleme turunda bunu yapıyor basına gelen varmı nasıl bir hiledir bu arkadş deli olucam adamları yenerken eleniyoruz. bağlantım 16 mb düşük de değil bilgisi olan varmı arkadaşlar böyle bir hileden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeePDe

beyler su katılmamışlar yeni bir hile bulmuşlar istemci bağlantınızı sorunlu buldu dedi ve rakibinizde soruna rastlanmadı diyerek baglantı kopup rakibi galip saydı turnuvada eleme turunda bunu yapıyor basına gelen varmı nasıl bir hiledir bu arkadş deli olucam adamları yenerken eleniyoruz. bağlantım 16 mb düşük de değil bilgisi olan varmı arkadaşlar böyle bir hileden.

bugun bana da oldu 3 mac arka arkaya. saat 8-9 arasiydi. kapattim film izledim.

• Ya arkadaşlar ps3 de konuk oyunculu oynarken sıralama maçında yani 2vs2 online sürekli bug oluyor oyun başlamıyor santrda kaliyor yokmu bir cozumu

• DeePDe D kullanıcısına yanıt
    aynen kardeşim aynen iki kere arka arkaya ilk defa müsabakalarda birinci olacam macıda yeniyorum istemci nat felan bişeler dedi kapattı sonra yine bi müsabaada yarı finaldeyim aynısını dedi birde bana böyle giderse B derecesine düşeceksiniz yazdı sinirden kapattım oyunu...
  • quote:

aynen kardeşim aynen iki kere arka arkaya ilk defa müsabakalarda birinci olacam macıda yeniyorum istemci nat felan bişeler dedi kapattı sonra yine bi müsabaada yarı finaldeyim aynısını dedi birde bana böyle giderse B derecesine düşeceksiniz yazdı sinirden kapattım oyunu...

bugun yarı finalder yunan p..ci yaptı yok bu oyunun oynanırıda kalmadı maglup sayılıp bide puan alamıyosun özellikle kaydettim bunun açıklaması yok kupayı alanlar hep hile ile bunu nnasıl yapıyorlar çözemedim ama hile bu eminim artık 5 kez finallerde olmaz 16 mb internetim var
  • bide lag'cılar var kupalarda. normalde 5-0 yenileceği maçı, inanılmaz ağırlaştırıyolar. böylece şartlar eşit oluyo. gs'in juventus'û elediği gibi. öyle yavaşlıyoki bağlantı, kopma derecesinde. ama çok iyi ayarlıyolar. kopmuyor ve iyi olan oyuncu da oynıyamadığı için ya berabere kalıyo yada yeniliyo. kaç kere finalde öyle kaybettim. pislik dolu online
  • lige katılım ,yeni lig başlangıcı mümkün mü :) talibim de :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: nxplay

bide lag'cılar var kupalarda. normalde 5-0 yenileceği maçı, inanılmaz ağırlaştırıyolar. böylece şartlar eşit oluyo. gs'in juventus'û elediği gibi. öyle yavaşlıyoki bağlantı, kopma derecesinde. ama çok iyi ayarlıyolar. kopmuyor ve iyi olan oyuncu da oynıyamadığı için ya berabere kalıyo yada yeniliyo. kaç kere finalde öyle kaybettim. pislik dolu online

bu benim son 1 haftadır gördüğüm bişi ben çok küfür ettim mesaj olarak serefsizler gülüyorlar bağlantı ayarlarıınızla asla oynamayın bu bir hiledir uyarıyorum
    3 antronor ve 6 tane bilek mod all açık turnuvasında rakibinizin bağlantısında sorun görünmüyor bağlantınız koptu kaybettiniz dedi ve hepsinde 16 aşamasından sonra yani musabakalarda oyun oynayıp kupa alacağım diye h,ç yormayın kendiinizi arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.