Şimdi Ara

[PS3] + [PC] PES 2014 MASTER LİG ONLİNE ANA KONU (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.137
Cevap
10
Favori
71.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wertymat

Arkadaslar. Bu. Korner atarken benim. Oyuncular ceza sahasi uzak köşesinde toplaniyor

Rakipler kornerde. Bi ayar yapiyor oyujcular kaleye yaklasiyor

Bu nasil yapiliyor bilen varmi??????

hocam ters ayaklı oyunculara kullandır kornerleri.
    soldan sağ ayaklı, sağdan sol ayaklı..
  • Soldan kornerı sağ ayaklı oyuncuya sağdan kornerı sol ayaklıya attırırsan çözersin)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nxplay

arkadaşlar orta sahaya göbek olarak bir oyuncu alıcam ama karar veremiyorum hangisi en iyi uygun olanı. sağlam oyuncu olması lazım hem top kapsın defansif hemde güçlü fizikli iyi olsun. hücumuda az olabilir.
    alabileceklerim: de rossi, vidal, yaya toure, schweinsteiger, essien, martinez. bunlardan hangisi en iyisidir?? de rossi en iyi gibi gözüküyor ama hızı 74

dos olarak bu zamana kadar ucuz ve çok iyi top kesen tek adam bilirim ALOU DİARRA... senın söylediğin oyuncuların hepsinin top kazanması düşük dostum,dene pişman olmazsın
  • Bugünkü bakımda iyileşme var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ZoRVoLKaN

quote:

arkadaşlar orta sahaya göbek olarak bir oyuncu alıcam ama karar veremiyorum hangisi en iyi uygun olanı. sağlam oyuncu olması lazım hem top kapsın defansif hemde güçlü fizikli iyi olsun. hücumuda az olabilir.
    alabileceklerim: de rossi, vidal, yaya toure, schweinsteiger, essien, martinez. bunlardan hangisi en iyisidir?? de rossi en iyi gibi gözüküyor ama hızı 74

dos olarak bu zamana kadar ucuz ve çok iyi top kesen tek adam bilirim ALOU DİARRA... senın söylediğin oyuncuların hepsinin top kazanması düşük dostum,dene pişman olmazsın

hocam DOS değil GÖBEK bakıyorum. dos olarak bende de jong yedeğide alou diarra var zaten.
    birde santrafor olarak aguero'nun yedeği hulk'mu yoksa eto mu daha iyidir acaba??? hulk fena ama bitiriciliği brz düşük 82. gol kaçırırmı acaba.
    eto nun 87. ama hulk da daha hızlı güçlü falan. ikisi arasında karar veremedim

• Tartışılmaz bile kesin eto hulk forvet oynanamaz kanatta belki

• oyunu aktif oynayan varsa bu hile türünede baksın
    dün 4 arkadas kupaya geldik ahmetfataka ve adinho diye 2 karaktersiz bi hile sistemi ile ne yapıyolarsa artık maç içinde siz önde olun yada berabere olsun bi programla sizin işlemcinizi kötüleştirerek maçı hükmen kaybetmenize sebep olup maç kazanıyolar...
    ama bu 2 sinden biri adinho şerefsizi benim ağıma yakalandı ve videosunu çekip siteye koydum....facebook pes sayfasında her konuya yazdım ki bidaha böyle şerefsizlik yapmak için başka hesap alsın izleyin ;

http://www.youtube.com/watch?v=30mhOQIcScA&feature=youtu.be

• bugün AL AÇIK da şampiyonu resmen konami belirliyor. çeyrek finaldede, yarı finaldede ''rakibimin işlemcisi....'' diyerek beni galip saydı ve finale geldim. Finaldede bu sefer bana ''işlemciniz...'' diyerek rakibi şampiyon ilan etti. bu olayda yeni moda çıktı. kupalara girilmez artık bence. yani milletin yaptığı hileyi geçtim, şimdide konaminin hilesi çıktı başımıza
  • arkadaşlar oyunda ayağında top olan rakip oyuncuya 2,3,4 kişiyle baskı pres yapma diye bir şey var. iki kere kareye basılıncamı oluyormuş neymiş. tam bilmiyorum. bunu bilen varmı? varsa açıklayabilirmi?? bazı kişiler bunu yapıyo çok etkili oluyo galiba. savunma yaparken
  • Pes2014 ps3 için satıyorum.
    90tl. İlgilenenler özelden msg atabilir.

• Son zamanlarda ps3 online olarak ttnet te oynayamıyorum. Psn bağlanıyor fakat sıralama maçı yapmak istediğimde ağ hatası veriyor. Cep telefonu ile bağlandığımda maç yapabiliyorum. evdeki ttnet interneti bilgisayarlarda kullanabiliyoruz sıkıntı yok, hatta ps3 ile nete de bağlayabildim ama oyunu oynayamadım, acaba ttnet buna da mı sansür koydu dün gece çıldırdım valla, aynı sorunu yaşayan oldumu ?
  • Arkadas gecen sene hileye ragmen burayi her gun takip eder bisiler paylasirdik. Bu sene hile yok ama oyuna resmem tecavuz etmis konami. Dahada duzelmez pes top toparlak olasin konami allah evine fifalar yagdirsin

• AL AÇIK kupasını 10. kez kaldırdım. 60 denemede 34 kerede içeri girdim 10 kere kupayı kazandım. 3,4 kerede finalde kaybetmişimdir
  • PES15 PS4 içinde çıkacakmış en azından seneye daha düzgün bir oyun çıkarırlar!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuty85

PES15 PS4 içinde çıkacakmış en azından seneye daha düzgün bir oyun çıkarırlar!

hocam her sene oyun için aynı şeyi söylüyolar seneye daha iyi olucak falan diye. daha 5,6 ay önce herkez 2014 için ''bu sene fox engine kullanılıcak acayip olucak'' falan diyodu. gördüler işte fox engine'i. pes'in her sene düşüşü var. 2015 dahada kötü olur bence
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mesuty85

PES15 PS4 içinde çıkacakmış en azından seneye daha düzgün bir oyun çıkarırlar!

hocam her sene oyun için aynı şeyi söylüyolar seneye daha iyi olucak falan diye. daha 5,6 ay önce herkez 2014 için ''bu sene fox engine kullanılıcak acayip olucak'' falan diyodu. gördüler işte fox engine'i. pes'in her sene düşüşü var. 2015 dahada kötü olur bence

2015'i de boş geçerlerse PES diye birşey kalmaz zaten. FIFA futbol oyunlarını tekeline alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeSsTuR

oyunu aktif oynayan varsa bu hile türünede baksın
    dün 4 arkadas kupaya geldik ahmetfataka ve adinho diye 2 karaktersiz bi hile sistemi ile ne yapıyolarsa artık maç içinde siz önde olun yada berabere olsun bi programla sizin işlemcinizi kötüleştirerek maçı hükmen kaybetmenize sebep olup maç kazanıyolar...
    ama bu 2 sinden biri adinho şerefsizi benim ağıma yakalandı ve videosunu çekip siteye koydum....facebook pes sayfasında her konuya yazdım ki bidaha böyle şerefsizlik yapmak için başka hesap alsın izleyin ;

Kim? Nasıl yapıyor böyle hileleri?
    Bana da denk geldi kaç sefer. Artık kupa müsabakası yapamaz olduk bu nedir arkadaş?
    Yazıklar olsun Konamiye şu olaylara bi önlem alamadılar

• quote:

Orijinalden alıntı: mose17

quote:

Orijinalden alıntı: DeSsTuR

oyunu aktif oynayan varsa bu hile türünede baksın

Kim? Nasıl yapıyor böyle hileleri?
    Bana da denk geldi kaç sefer. Artık kupa müsabakası yapamaz olduk bu nedir arkadaş?
    Yazıklar olsun Konamiye şu olaylara bi önlem alamadılar

al buda 2 gün önce elemelerde yaptı..hatta bu şekilde bi bana yapmamış adam biri daha video çekmiş aynı lavuğu..bende napıyorum pro evolution soccer face sayfasında her resmi paylaşıma bu videoların linkini koyup yorum yapıyorum..ben yeşillik olsun bu şerefsiz olurda kendi adını hileci olarak bilindiğine denk gelirde görsün yada benim gibi 10larca kişi böyle yaparsa belki bisiler değişır..14 cıktığında hileden ban yiyen çok kişi okudum hesabım kapatıldı diyen

pc game cheater

http://www.youtube.com/watch?v=Jgwuw4dmCO8

facedeki her paylaşıma gôrüntü alıp yazıyorum bu bebelikleri

• Hadı anladık maçı hükümsüz saydırmasını adamlar aşmış senin ıp mı bulup ping falan mı atıyo bunlar mert sunar anlar bu işi yorumunu beklıyoruz

• Hükümsüz saydıran hilecilere önce hatır mesajı sonra engelleme ve son aşamada konamiye mail atıyorum.

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.