Şimdi Ara

[PS3] + [PC] PES 2014 MASTER LİG ONLİNE ANA KONU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.137
Cevap
10
Favori
71.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gece ki bug yüzünden maça bağlanmaya çalıştıkça mağlup sayılmışım bu günde bağlantı hatası alıp b ye düşürdüler nezaketi, umarım sıfırlanır istatistikler böyle saçmalık görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • online açıldı saldırın
  • bu ne yüklemedir ya. 2,5 saatte %80'e anca geldi. 40kb'nin üstüne çıkmadı. Hadi üleayn daha çok işimiz var, karın tokluğuna oynayacak adam keşfine çıkacaz daha.

Oynanışı da hiç bilmiyorum artık öğrenene kadar kevgir olmasak bari. Demoda en zor seviyede 10 maç yapmışımdır hepi topu. Hepsi de nerdeyse 0-0 bitti
  • yarım yamalak oynıcamıza az daha bekler sonra keyfimize bakarız (bakamadı)
  • Hepinize hayırlı olsun..

Ben bu sene ön sipariş yapmadım yorumlara bakıp ona göre alacağım. nede olsa gecen sene çok çekmiştik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelsbjk

online açıldı saldırın

Dostum ne alemde online

• ilk maçımı yaptım az önce. 3-0 yenildik :) ama gerek menü, gerek maç baya bi fps düşmesi yaşadım. Bi ara beynim uyuştu resmen. Zamanla geçer herhalde.
  • oyun çok kötü
  • Bağlantı kalitesi kötüleşti sona erdirilecek saçmalığı hala geçerli. Arkadaş anlamıyorum ben ya anlamıyorum koca firma bu bağlantının kimin tarafından yavaşlattığını bilmiyormu?
  • arkadaşlar bazı yorumlarda oyunun ps3 de kastığını komutları geç aldığını felan okudum. oyunun ps4 e göre yapıldığı ps 3 ün kaldırmadığı felan yorumları da var.
    ben demoyu beğendim. gerçek oyuncular için pes 13 faciasından sonra sanırım keyfimiz yerine gelecek gibi.
    şimdi tek sorun kasma olayı. bu konuda yardımcı olurmusunuz? ona göre alıp almamaya karar vereceğim.
  • Arkadaşlar online oynarken bazı saçmalıklar var sizde de oluyor mu? Şu defansın son adama depar atıp yetişmesi ben yaparken olmuyor pek ama benim adam gole giderken rakip hemen yetişiyor bana. Bu olay pozisyondan pozisyona değişiyormu acaba?
    İkincisi onlineda şutlarım hep balon gibi gidiyor. Antremanda oynarken zımbalıyorum ama online oyunda da aynı şekilde vuruyorum balon gibi gidiyor. Rakibin şutlarında da birşey yok onlarda zımba. Ancak kalecinin dibine kadar girip çok kısa basarsam gol atıyorum. Diğer türlü tüm şutlar üstten aut çok az basmama rağmen. Acaba başka tuşadamı basıcam diye bakındım ama bulamadım varmıdır böyle birşey?
    Birde yine onlineda arapası yapmak çok zor ama yaptığım zamanda adam topu alır almaz pas veriyor otomatik ve adamımada değil rastgele. Arapasını alıyorum depar atıp karşı karşıya kalıcam ama aldığı anda saçma sapan biyere taca doğru hemen pas atıyor. Bu olay sizdede varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: avedist

Arkadaşlar online oynarken bazı saçmalıklar var sizde de oluyor mu? Şu defansın son adama depar atıp yetişmesi ben yaparken olmuyor pek ama benim adam gole giderken rakip hemen yetişiyor bana. Bu olay pozisyondan pozisyona değişiyormu acaba?
    İkincisi onlineda şutlarım hep balon gibi gidiyor. Antremanda oynarken zımbalıyorum ama online oyunda da aynı şekilde vuruyorum balon gibi gidiyor. Rakibin şutlarında da birşey yok onlarda zımba. Ancak kalecinin dibine kadar girip çok kısa basarsam gol atıyorum. Diğer türlü tüm şutlar üstten aut çok az basmama rağmen. Acaba başka tuşadamı basıcam diye bakındım ama bulamadım varmıdır böyle birşey?
    Birde yine onlineda arapası yapmak çok zor ama yaptığım zamanda adam topu alır almaz pas veriyor otomatik ve adamımada değil rastgele. Arapasını alıyorum depar atıp karşı karşıya kalıcam ama aldığı anda saçma sapan biyere taca doğru hemen pas atıyor. Bu olay sizdede varmı?

Dostum destek ayarlarına gir pas seviyesi ve şut seviyesini temel olarak değiştir sorunun düzelecektir.

• Online oyun çok yavaş sorun var.

• quote:

Orijinalden alıntı: avedist

Arkadaşlar online oynarken bazı saçmalıklar var sizde de oluyor mu? Şu defansın son adama depar atıp yetişmesi ben yaparken olmuyor pek ama benim adam gole giderken rakip hemen yetişiyor bana. Bu olay pozisyondan pozisyona değişiyormu acaba?

Son adam olarak kalınca top aldığımızda defansın bize yetişmemesi için tuşuna hızlı hızlı basmak gerekiyor. Sadece e basık tutarsak ve kontrol ettiğimiz oyuncunun topla koşu hızı düşükse defans bize yetişir. tuşuna kesik kesik basarak topu ayağımızdan açıp daha hızlı koşabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkunbjk -- 20 Eylül 2013; 10:59:32 >

• victor montano ve mphela bu ikisini alın derim ister ant mod ister bilek mod çok iyiler
  • Mbia kaçırmayın ınsan değil

• seçtiğiniz ligler ile ilgili bilgi verirmisiniz arkadaşlar, hangisini seçmeliyiz ? neye göre sınıflandırma yapmışlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: er7an

seçtiğiniz ligler ile ilgili bilgi verirmisiniz arkadaşlar, hangisini seçmeliyiz ? neye göre sınıflandırma yapmışlar ?

herkes birlik liginde diye biliyorum takım ileride kaliteli bi hale geldiğinde teknik ligine geçiş yaparız
  • Bu senede cacık olmaz bu oyundan yine bağlantı yavaşlatıp çıkanlar var, binlerce yüz modellemesi eksik çoğunun berbat, kornorlerde debaj kullanımında yavaşlıklar ve oyunun 2011 in animasyonu artmış hali olması oyunu özetliyor.

Oyun şu haliyle daha yarısı yapılıp piyasaya sürülmüş ve fox engine yi rezil etmiş bana göre.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne çektiniz be pesci kardeşlerim . Bu sene peşin peşin almayacağım dedim oyunu , sizi takip ediyorum .
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.