Şimdi Ara

[PS3] + [PC] PES 2014 MASTER LİG ONLİNE ANA KONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
10
Favori
71.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Online düzelene kadar, MLOdan uzak durmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pasve sut ayarlarini destek ayarlarindan ileri degil temel yapin..

• Geçen yıl pes database diye bir site vardı oyuncu özelliklerini veren bu yıl öyle bir site yok mu?
  • 600 puanlı rakipleri paspas ediyorum 300 puanlı rakiplerden şaka gbi goller yıyorum sistem destegı yıne mı var acaba

• Arkadaslar forvet icin cornelius diyorum baska bisi demiyorum :)) ilk macinda 3 gol ... Kardesim yani :))) bir de solak bilginize psn: darktez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün bir rakip minandinho ile resmen dağıttı, adamda bir de ronaldo olsa yanmıştık.

Kornerlerde falan adam seçme nasıl oluyor? geçen sene sağ analog ile yapılıyordu ama bu sene değişmiş bulamadım bi türlü.
  • L1vr sağ analogla secuosun baskan kl atışındada gecerli

• quote:

Orijinalden alıntı: esnll

L1vr sağ analogla secuosun baskan kl atışındada gecerli

hileye çözüm var mı kopmalar devam ediyor mu
  • Hile 60-70 maçta gormedım ama bağ kurulurken düşüp nezaket bye indi

• bu transfer olayını çözemedim maç kazanınca puan veriyor şuanda2341 toplam maliyet yazıyor ama oyuncu alacam zaman kalan puan 641yazıyor bilen varmı ayrıntı bir şekilde anlatırsanız çok iyi olur tşkler şimdiden
  • Takımın değeri 10 Tl toplam varlık 15 Tl ise 5 Tl lik daha adam alırsın her kazandığın pata toplam varlığını artırır kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: angelsbjk

quote:

Orijinalden alıntı: avedist

Ya arkadaşlar şu para be transfer olayını anlayan varmı? Mavi içinde 1288 yazıyor alttada 1299 yazıyordu şimdi 1349 oldu. Bu transfer parammı yoksa lvl puanlmmı oluyor. Ayrıca mphelayı aldım hiçbirşey düşmedi.

o puan şöyle oluyor takımda ki tüm futbolcuların ve kasanda ki paranın toplamı maç kazandıkça puan artacaktır
    quote:

Orijinalden alıntı: solemnomercy

hiçdurmaz psn'den de sunucudan da düşüp duruyorum. rakipler sayemde bayram etti. aynı 2013 server sorunu devam

ve edit: nezaket derecesi B'ye düştü. Böyle işin ben Açık Mert Korkusuz.

açık mert korkusuz çok iyiydi
    bende bağlantı sorunu hiç olmadı daha allaha şükür
    takımda kim varsa sattım resmen top oynayamıyordu takım 5 tane 0 puanlı adam aldım 11 tane de 70 overall üstü adam böyle böyle toparlayacaz takımı

[PS3] + [PC] PES 2014 MASTER LİG ONLİNE ANA KONU

sıfır puanlı adam aldım derken nasıl aratıyoruz ki bu puanları ?

• Oyuncu ile anlas sonra gelismis arama ve hicbir secenegi secmeden ara de ardindan kareye bas ustteki secenegi oyuncu maliyetleri sekmesine getir alttaki sekmeyide artan duzen de daha sonra oyuncular bu sekilde siralanacak en son olarak birkere R2 ye basarsan oyuncularin saginda maliyetleri gozukecek '0' olanlari bu sekilde bulabilirsin ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuana kadar 33 maç oynadım. bir tane hileciye rastlamadım. hileye çözümmü bulundu, yoksa banamı denk gelmedi
    fakat online çok berbat. inanılmaz yavaş. oyun içi de, menü de.. çok yavaş.
    birde rakip bulmuyor hemen 10dk da bir rakip buluyo.
    hep iletişimler hazırlanıyor yazısı var ekranda
  • quote:

Orijinalden alıntı: nxplay

şuana kadar 33 maç oynadım. bir tane hileciye rastlamadım. hileye çözümmü bulundu, yoksa banamı denk gelmedi
    fakat online çok berbat. inanılmaz yavaş. oyun içi de, menü de.. çok yavaş.
    birde rakip bulmuyor hemen 10dk da bir rakip buluyo.
    hep iletişimler hazırlanıyor yazısı var ekranda

aynen dediklerinin aynısı herkese oluyor herhalde
    ya herkes diyor ya FİFA ya benzetmeye çalışmışlar oyunu diye az evvel birisi fifa 13 oynuyordu sahayı ve oyuncuları görünce canım çekti valla
  • "Rakiple bağlantı kurulamıyor" ya da "pes 2014 sunucusuna bağlanırken beklenmedik hata oluştu" hatasını sık sık alan var mı benim gibi?

• var hocam var. maça bağlanamadığı gibi, bide mağlup da ediyo seni bazen
  • Oyuncu paylaşıyorum kl agassa def mbow mangala dış d reyes lautoa(dos 80 oynuo ucuz) mbia bek gassama kanat oos Wellington nem goufran sf Edgar luis leal montano

• quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

"Rakiple bağlantı kurulamıyor" ya da "pes 2014 sunucusuna bağlanırken beklenmedik hata oluştu" hatasını sık sık alan var mı benim gibi?

herkese aynısı oluyor ne yazık ki

quote:

var hocam var. maça bağlanamadığı gibi, bide mağlup da ediyo seni bazen

dostum ekranda çıkan yazılara dikkat et "Rakiple bağlantı kurulamıyor" ya da "pes 2014 sunucusuna bağlanırken beklenmedik hata oluştu" bu ikisi yazarsa sıkıntı yok ama şu yazarsa "öngörülemeyen sebepler yüzünden bu maç sona eridilecektir" ZİNHAR HİÇBİR TUŞA BASMA bekle o zaman maçı oynanmamış sayıyor eğer ki bir tuşa basarsan sen 3-0 hükmen mağlup sayılıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: angelsbjk

quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

"Rakiple bağlantı kurulamıyor" ya da "pes 2014 sunucusuna bağlanırken beklenmedik hata oluştu" hatasını sık sık alan var mı benim gibi?

herkese aynısı oluyor ne yazık ki

quote:

var hocam var. maça bağlanamadığı gibi, bide mağlup da ediyo seni bazen

dostum ekranda çıkan yazılara dikkat et "Rakiple bağlantı kurulamıyor" ya da "pes 2014 sunucusuna bağlanırken beklenmedik hata oluştu" bu ikisi yazarsa sıkıntı yok ama şu yazarsa "öngörülemeyen sebepler yüzünden bu maç sona eridilecektir" ZİNHAR HİÇBİR TUŞA BASMA bekle o zaman maçı oynanmamış sayıyor eğer ki bir tuşa basarsan sen 3-0 hükmen mağlup sayılıyorsun

Hocam bendede başladı bu sorun biraz evvel. Modemi arka odaya aldım nat type 2 oldu ve servera bağlanıyorum ama 2 saattir daha rakip bulamadım.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.