Şimdi Ara

[PS3] + [PC] PES 2014 MASTER LİG ONLİNE ANA KONU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
10
Favori
71.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mesuty85

Arkadaşlar oyunun resmi çıkış tarihi 24 Eylül. O yüzden şu an online'da problemler olması normal karşılanabilir. Ama geçen yılki tecrübelerimizi göz önünde bulundurursak 1 ay sürebilir bu durum. Bence asıl mevzu hileye bir çözüm bulunup bulunamadığıdır. Geçen yıl hileden bıktığım için hala en sevdiğim oyunu satın almadım.

tamam da sunucuyu açan da ayın 24ünde oyun resmi olarak çıkacak diyen de konami başkası değil ki açmasın o zaman online'ı bizde delirmeyelim yani bi resim paylaşacam son 20 maç ekranından akıllara zarar maçı kaybettim 3-2 ana ekrana dönerken "maç sona erdirilecektir dedi" ne mağlubiyet puanı verdi ne bişey bi de baktım ki aynı adama hem 3-2 mağlup olmuşum hemde 3-0 bağlantı kopukluğu sebebiyle alt alta yazıyor son 20 maç ekranında aynı anda da nezaket derecemi B'ye düşürdü ve bu sadece 1 örnek daha böyle neler oluyor neler

BU ARADA BİR DAHA SÖYLÜYORUM OLURDA "DİĞER KULLANICILARLA İLETİŞİM KESİLDİĞİ İÇİN MAÇ SONA ERDİRİLECEKTİR" VEYA "ÖNGÖRÜLEMEYEN SEBEPLER YÜZÜNDEN BU MAÇ SONA ERDİRİLECEKTİR YAZARSA" HERHANGİBİR YERDE BEKLEYİN SADECE BİR TUŞA BASMAYIN OTOMATİK GALİP SAYILIYORSUNUZ BÖYLE BÖYLE EN AZ 60 MAÇ PUANI KAZANDIM
    BU BENİM SUÇUM DEĞİL ELBETTE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AngelsBjk -- 22 Eylül 2013; 14:53:10 >

• Konami bu onlinedaki hız, baglantı, eslesme vs sırunları çözmeden bu oyun oynanmaz... Resmen eziyet...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ana kadar yaptığım toplam 15 maçta hiç yenilmedim, berabere bile kalmadım...

Ama bakarsan konamiye göre 3 maglubiyetim var... Yendiğim maçlar, maç bittikten sonra sunucudaki hata nedeniyle maglubiyet yazıldı...

296 puanlık maçta adamı 4-1 yendim, maç bitti, sorun oluştu defi ve mağlup etti... Grl de oyna bu oyunu...

Hep kızarım ama gercek olan su ki Konami ne firma ne de altyapı olarak EA Sports un yakınından bile geçemiyor maalesef...

• Şu adam değiştirme L1+R yapmaları çok sacma niye değiştirirsn ki yani :S ayrıcaa kendini yere atma kombinasyonuda mevcut bu sene bundn da yanıcz gibi duruyo...

• quote:

Orijinalden alıntı: angelsbjk

quote:

Orijinalden alıntı: mesuty85

Arkadaşlar oyunun resmi çıkış tarihi 24 Eylül. O yüzden şu an online'da problemler olması normal karşılanabilir. Ama geçen yılki tecrübelerimizi göz önünde bulundurursak 1 ay sürebilir bu durum. Bence asıl mevzu hileye bir çözüm bulunup bulunamadığıdır. Geçen yıl hileden bıktığım için hala en sevdiğim oyunu satın almadım.

tamam da sunucuyu açan da ayın 24ünde oyun resmi olarak çıkacak diyen de konami başkası değil ki açmasın o zaman online'ı bizde delirmeyelim yani bi resim paylaşacam akıllara zarar maçı kaybettim 3-2 ana ekrana dönerken "maç sona erdirilecektir dedi" ne mağlubiyet puanı verdi ne bişey bi de baktım ki aynı adama hem 3-2 mağlup olmuşum hemde 3-0 bağlantı kopukluğu sebebiyle aynı anda da nezaket derecemi B'ye düşürdü ve bu sadece 1 örnek daha böyle neler oluyor neler

Doğru diyosunda her online oyun önceden açar serverları test etmek için. PES yıllardır böyle 1 ay geçiyor serverlardaki problemler düzelene kadar. Sıkıntılı bir durum ama en azından düzelttikleri birşey. Ben hile yüzünden almadım oyunu. Benim asıl demek istediğim eğer hileye çözüm buldularsa serverlar çok problem değil.
    Birde eğer kablosuz bağlanıyorsanız kabloluya geçin bende çok işe yaramıştı.

• EXTREMEBIS nick i bir kenara yazin denk gelirseniz kaybetcegini anladigi an direk kopariyor. 2-0 yaptigim gibi kopardi
  • solemnomercy S kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılıyorum size.
    zaten konomi'nin bu sene demo yayınlamaması da bu yüzdendi. ön siparişler iptal olmasın diye.
    kendileri de biliyorlar, oyunun çok eksik olduğunu ve mantık hatası olduğunu.
    oyunla uzun top atmak mümkün değil.

pes 2013'te 1 pas ile gol oluyor diyenler,
    dün ki fenerahçe - elazığspor maçında gökhan gönülün defanstan kuyt'a uzun top atarak, 1 pas ile gol olduğu golü izlesinler.
    adam adama markaj yapamazsanız, adamınızı kaçırırsanız tabii ki yersiniz.

2013'ün eleştirilecek birkaç baskın özelliği düzeltilme amaç edinseydi, eminim daha çok tutacaktı pes 2014...
  • Bu sene iyi ki acele etmemişim.

gördüğüm kadarıyla geçen yıl çektiğimiz sıkıntılar bu yılda var.

bir arkadaşta 2-0 öne geçince kaçtı yazmış demek ki hile bu senede ön planda olacak yine emekler boşa gidecek..
    konami acilen önlem alsın pes serisini yarım bırakmak istemiyorum.
  • Birde aklıma geçen yıl ki sözleşme bug u geldi aklıma para vermeden sözleşme yenileyebiliyorduk bu senede benzer hatalar varmı?
  • bi saçmalıkta benden gelsin
     [PS3] + [PC] PES 2014 MASTER LİG ONLİNE ANA KONU
  • bu arada, pes 2014'te

coritobo d Alex' in gücünü 89 yapmışlar : )
  • Ya sutransfer olayini biri aciklasin allah rizasi icin

En azindan sunu soyleyin

Benim butceme hicbir oyuncu uymuyor

Bakiyorum 1310 benim butce ayrintili oyuncuda 1300 yaziyorum max maliyte cikan oyuncularin hicbirini alamiyorum

Biri su işi aciklasa...

• 1 kere daha aynı SS ten koymayayım. Anladığım kadarıyla bağlantı kopukluğu olduğu zaman 2 tarafa da 1 er G ve M veriyor 3-0 hükmen şeklinde. Mağdur olmasın kimse diye. 2-0 kazandığım maç bitti paramı alacağım ekrana gelirken sunucu ile bağlantı kesildi. sonuç bu işte ard arda 2. kez oluyor bu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: wertymat

Ya sutransfer olayini biri aciklasin allah rizasi icin

En azindan sunu soyleyin

Benim butceme hicbir oyuncu uymuyor

Bakiyorum 1310 benim butce ayrintili oyuncuda 1300 yaziyorum max maliyte cikan oyuncularin hicbirini alamiyorum

Biri su işi aciklasa...

Senin o butce olarak tabir ettigin , alabilecegin tum oyuncularin toplam puani yani orda 1300 yaziyosa sendeki oyuncularin maaliyetide 1250 ise (atiyorum) maksimum degeri 50 olan oyuncuyu alabilirsin.yani orda yazan 1300 tum takimin olabilecegi deger.O 1300 un yaninda birde ornek verdigim gibi 1250 yada 1280 gibi rakamlar vardir.O iki rakam arasinda kalan maaliyet degeri kadar oyuncu alabilirsin.
    Biraz karisik oldu ama umarim anlasilmistir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağlantı sorunu düzelene kadar kimse oynamasın online olarak, kaybettiğim maçkarın %80 i bu saçma bağlantı kopması yüzünden, 2 0 öndesin maç bitmiş hop sunucu koptu 3 0 mağlup.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maliyet yazan nokta sizin takımda bulunan tüm oyuncuların maliyeti. Sizin bütçeniz 2500 ise; 2500 değerinde oyuncu alamıyorsunuz. Bütçenizden size geri kalan ne kadarlık bir bölüm varsa onu transfere harcayabilirsiniz. Oyuncu ararken sağ üstte "Kalan Puan" yazan tutar neyse, en fazla o kadarlık oyuncu alabilirsiniz.

Özetle: Toplam Bütçeniz - Toplam Maliyet = Transfere Harcayabileceğiniz Bütçe

Örneğin: Bütçeniz 2800, mevcut takımın toplam maliyeti 2550 ise; değeri maksimum 250 olan bir oyuncu transfer edebilirsiniz.
  • Transfer olayi anlasilmistir teşekkürler arkadaşlar...

• 2 gündür sunucunun berbatlığından oynayamıyorum ama ondan önce farkettim bazı rakiplerim gellazca, minandinho ve houleigeu ile defansın arkasına öyle güzel sarkıyordu ki anlatamam. Havadan bunlara arapası atıp rahatça pozisyonlar yakaladılar. Defansı komple yenilememe rağmen durdurmakta baya zorlandım.
    Ben mphela ile birebir kalıyorum, yavaş koşsam defans yetişip alıyor, hızlı gitsem şut çekene kadar kaleci yakalayıp degaj bile yapmış oluyor.

Bir de şunu farkettim. Geçen sene ceza sahasına girmeden arkadan kayıp golü kesenlere konami frikiklerle ceza kesmiş. ceza yayında frikikler çok kolay gol olabiliyor.
  • Açın offline ana lig yapın...

Lag, fps, sunucu sorunu olmayınca hakikeyen PES futbolun dibi...

Ama online işi tam bir ömür törpüsü...

• Arkadaşlar merhaba bu seferde konami sağolsun gene yapacagını yapıyor ve saatlerce rakip buldurmuyor bizlere. bulsamda mac bitiyor ne puan ne para veriyor.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.