Şimdi Ara

[PS3] + [PC] PES 2014 MASTER LİG ONLİNE ANA KONU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
10
Favori
71.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar online oynayabilen varmı.ben maca giremiyorum hiç rakip bulamıyor 2 saattir
  • Online hızı biraz düzelmiş gibi ama hala oyuna giriş ve maç başlaması çok uzun.konami acil el atmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar top rakipteyken kullandığınız savunma tuşları nelerdir? İyi defans oyuncuları yerleştirmeme rağmen adamlar avel avel bakıyor rakip hücum oyuncusu yanından geçerken. R1 + X kullanıyorum ama tırt.

Bununla birlikte oyuncu seçmek için L1'e sürekli basıyorum ama değiştirmiyor, nerede en uzak oyuncu varsa onunla topa koşuyoruz Sonumuz hayır olsun.
  • Oyunda yorulma maçtan maça yok gibi ama dikkat ettiyseniz Oyun Planında R1e basınca bazı oyunların vücut ısısı gibi gösterdikleri rengi kırmızı bazıları sarı, sarı-yeşil oluyor ve sanırım bunu oyunun videosunda detaylı anlatıyor.

Yani adam iyi hareketler yapar, şut çeker, ya da kaleciniz topu çıkarırsa morali artıyor ve ona göre maçtaki performansı da artıyor.

Bu konuda bilgileri olanlar da paylaşsın.
  • arkadaslar benim online pass i kabul etmiyor kac kez denedim . kimsenin basina geldi mi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurguard

Arkadaşlar top rakipteyken kullandığınız savunma tuşları nelerdir? İyi defans oyuncuları yerleştirmeme rağmen adamlar avel avel bakıyor rakip hücum oyuncusu yanından geçerken. R1 + X kullanıyorum ama tırt.

Bununla birlikte oyuncu seçmek için L1'e sürekli basıyorum ama değiştirmiyor, nerede en uzak oyuncu varsa onunla topa koşuyoruz Sonumuz hayır olsun.

L1 e basılı tutarak sağ analogla defans ta istediğin adama geçirirsin.. böylece daha sağlam defans yaparsın. R1 + X olayını bişey diyemicem.. alamayabiliyor bazen oyuncular..bunun yanı sıra sağ analogla ikili mücadelede iken adam doğru itersen omuz falan vuruyor gibi bir şey okumuştum.. deneyebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: srkn7

arkadaslar benim online pass i kabul etmiyor kac kez denedim . kimsenin basina geldi mi ??

beyler bileniniz edeniniz varsa lutfen yardim edin 1 haftadir sehir disindaydim bu gunu dusunerek gecirdim suan baglanamiyorum
  • Ya arkadaşlar kafayı yiycem oyuna giriyorum oml hesabımıda açıyor ama maça geldiğimde 5 dk rakip aranıyor, bağlantı kontrol ediliyor yazıyor sonrada bağlantı kurulamadı diyo pes sunucuları diyo oyuna girmiyor saatlerdir nooldu bu makinaya? Ama oml hesabımı herşeyimi açıyor.

• sorunumu hallettim ama simdide rakip bulamiyorum :(
  • ML turnuvalarıyla ilgili bilgisi olan var mı ne zaman açılıcakmış yada bu sene yok mu öyle bişey

• srkn7 S kullanıcısına yanıt
    dün gece böyle bir sorun vardı eminim düzelir bende dün gece bir kaç kere denedim aynı sorunu yaşadım sonra da bıraktım
  • bugünde online yok. rakip bulmuyor. buda yeni moda çıktı başımıza
  • yok arkadaş 2 saat oldu bir rakiple bile eşleştiremedi.
    maç yapamıyorum ki elim alışsın. eşleşemiyoruz bi türlü.
    Eşleşince de lagdan oynanmıyor.
    Keşke oyunu bir-iki ay geç çıkarsalardı ama bu sorunlar olmasaydı.
    Adamlar afedersin b.k gibi sunucu yapmışlar, ceremesi bizim nezakete biniyo.
    32 bit grafiklerle de çıkarsalar kalkıp fifa oynayacak değilim gene pes oynarım ama bu hıyarlar 2 yıldır resmen insanları kendilerinden soğutacak.
    Esmer futbolcuların hepsi Emmanuelle Chriqui'ye benziyor. Yanlış yoldasın konami, şapkanı önüne al ve düşün.
  • nasıl oyun çıkarıyolar bunlar ya. para verdik aldık online çalışmıyor. hep bozuk. çalışsa bile ya kopuyo yada çok yavaş. resmen bozuk oyun çıkarıyolar
  • Ben boyle sacmalik gormedim arkadas mac bitti ana menuye don kısmına gelince peste hata olustu yazisi geldi kazandığım macı maglup saydı

• seneye etrafımdakileri tembihlicem bana pesi erken aldırmayın diye. bu sene güya forumda şikayetler azalınca alırım diyordum ama tutamadım kendimi.

Hemen atladık oyun beta sürümü gibi bişey çıktı. Almayı düşünenler bence acele etmeyin sakın. bu oyunun en az 1,5 ayı var orası kesin.
  • Bazen pasa basıyorum adam topu atmayıp yavaş yavaş ayağında topla yürüyor 5-10 saniye algılamadı desem alttaki pas şiddeti barı doluyor bu size de oluyor mu ya da lagdan mı bilemedim korkut Cornelius 1 gol atamadı lem)

• quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

quote:

Orijinalden alıntı: onurguard

Arkadaşlar top rakipteyken kullandığınız savunma tuşları nelerdir? İyi defans oyuncuları yerleştirmeme rağmen adamlar avel avel bakıyor rakip hücum oyuncusu yanından geçerken. R1 + X kullanıyorum ama tırt.

L1 e basılı tutarak sağ analogla defans ta istediğin adama geçirirsin.. böylece daha sağlam defans yaparsın. R1 + X olayını bişey diyemicem.. alamayabiliyor bazen oyuncular..bunun yanı sıra sağ analogla ikili mücadelede iken adam doğru itersen omuz falan vuruyor gibi bir şey okumuştum.. deneyebilirsin.

Cevap için teşekkürler. Defans içinde oyuncu değişimini deneyeceğim. Ama hala rakip oyunculara defans yapamıyorum açıkcası :) Omuz atma işini kullanıyorum faydalı oluyor.

• esnll E kullanıcısına yanıt
    aynen bana da oluyor ha atti ha atacak diyorum sonunda kaptiriyor topu
  • Arkadaşlar oyunun resmi çıkış tarihi 24 Eylül. O yüzden şu an online'da problemler olması normal karşılanabilir. Ama geçen yılki tecrübelerimizi göz önünde bulundurursak 1 ay sürebilir bu durum. Bence asıl mevzu hileye bir çözüm bulunup bulunamadığıdır. Geçen yıl hileden bıktığım için hala en sevdiğim oyunu satın almadım.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.