Şimdi Ara

[PS3] + [PC] PES 2014 MASTER LİG ONLİNE ANA KONU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
10
Favori
71.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Online ı bi süre oynamayın arkadaşlar rezalet durumda boş yere mağlûp sayılırsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet sorunlar devam ediyor ama oynadigim hicbir mac lagli degildi 10 mac yapmisimdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba, oyunla ilgili olarak oyun aslında cidden ii iş başarmışlar diyebilirim geçn seneye oranla ama online tam bir felaket, fakat işin enterasan tarafı konami hiç bir şekilde bir bilgi paylaşmıo bu durumla ilgili olarak ve bundan sadece bizler deil yabncı forumlardada insanlar isyan ediyor. Burdan konamiye ''sevgiler saygılar'' 3 saatte 2,5 maç tammlattığı için saolsun varolsun.
    dikkatimi çeken başka bir konu ise sahada yan hakemler yok sadece orta hakemi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isko_FB

merhaba, oyunla ilgili olarak oyun aslında cidden ii iş başarmışlar diyebilirim geçn seneye oranla ama online tam bir felaket, fakat işin enterasan tarafı konami hiç bir şekilde bir bilgi paylaşmıo bu durumla ilgili olarak ve bundan sadece bizler deil yabncı forumlardada insanlar isyan ediyor. Burdan konamiye ''sevgiler saygılar'' 3 saatte 2,5 maç tammlattığı için saolsun varolsun.
    dikkatimi çeken başka bir konu ise sahada yan hakemler yok sadece orta hakemi var.

hocam yan hakemlerin dışında, görüntü olarak kar yağışı gelicek yazmışlardı. bırakın kar yağışını, yağmuru bile kaldırmışlar. konami bu sene baya bir malzemeden çalmış. dandikten bir oyun yapıp sürmüşler piyasaya. stadlar bile eksilmiş sayısı. çim zemin sene 1999a dönmüş. teknoloji her sene daha da geriye gidiyo konami de. pes 2020de sahada oyuncular yerine yuvarlak noktalar koşturmazsak vallahi şaşırmam çünkü her geçen sene oyunun özellikleri daha da geriye gidiyo

• nxplay kullanıcısına yanıt
    Oynanış olarak bence ii yapmışlar bu sene geçen seneye oranla fakat onlineda şu anda fena kötüler bununda sebebinn yarın düzelcegi söyleniyor ve ayruca siyahi oyuncuların hemn hemn hepsi biribirne cook benzetilmiş bence bizi yüksek kapasiteli bir güncelleme bekliyor yakın bi tarihte bu kadar şeyin degişmesi açısından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isko_FB -- 23 Eylül 2013; 9:50:04 >
  • srkn7 S kullanıcısına yanıt
    nı sorun bende de vardı,yani kullanıcı aç,sanırım avrupa versiyonu seninde,daha önceki amerika idi,kabul etmedi,yeni kullanıcı açıp tekrar üye oldum,Ülkeyi türkiye secerek,o zaman kabul etti kolay gelsin
  • JaNNi J kullanıcısına yanıt
    kesinlikle cook saçma birşey dün benm başıoma geldi aynı olay maçı 4-3 yendim maç bitti ''iletişim yükleniyor'' die beklerkn birden baglntı koptu dedi ve beni 3-0 hükmn galip saydı. 22:25 4-3 galip 22:26 3-0 galip gereginden fazla bir saçmalık söz konusu
  • Online ile ilgili konami açıklaması bulamadım. Geli§me var mı?

• Merhaba arkadaşlar bu yıl oyunu daha almadım alacaktım aslında ama okuduklarım beni ümitsizliğe itti...

En önemli sorun oynanabilirlik bunun çok kötü olduğunu söylüyorlar ben grafiklere yada sahaların sayısına kafa yormam önemli olan oynanabilirlik. Oyundan keyif alınıyor mu yeni motor neler getirdi neler götürdü tecrübeli arkadaşlardan detaylı bir inceleme bekliyorum özellikle oynanabilirlik ve keyif açısından ona göre alacağım oyunu..

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Sopranos -- 23 Eylül 2013; 10:25:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurguard

Maliyet yazan nokta sizin takımda bulunan tüm oyuncuların maliyeti. Sizin bütçeniz 2500 ise; 2500 değerinde oyuncu alamıyorsunuz. Bütçenizden size geri kalan ne kadarlık bir bölüm varsa onu transfere harcayabilirsiniz. Oyuncu ararken sağ üstte "Kalan Puan" yazan tutar neyse, en fazla o kadarlık oyuncu alabilirsiniz.

Özetle: Toplam Bütçeniz - Toplam Maliyet = Transfere Harcayabileceğiniz Bütçe

Örneğin: Bütçeniz 2800, mevcut takımın toplam maliyeti 2550 ise; değeri maksimum 250 olan bir oyuncu transfer edebilirsiniz.

konami finansal fair play olayına el atmış olmalı
    arkadaş alacak futbolcu bulamıyorum bu sisteme alışamadım. maliyeti düşük oyuncuları nasıl bulacağız. maçtan da birşey kazanılmıyor. böyle giderse 2015 çıkana kadar orta seviyeli bir kadro kurarım gibime geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: The_Mentalist_CH

Merhaba arkadaşlar bu yıl oyunu daha almadım alacaktım aslında ama okuduklarım beni ümitsizliğe itti...

En önemli sorun oynanabilirlik bunun çok kötü olduğunu söylüyorlar ben grafiklere yada sahaların sayısına kafa yormam önemli olan oynanabilirlik. Oyundan keyif alınıyor mu yeni motor neler getirdi neler götürdü tecrübeli arkadaşlardan detaylı bir inceleme bekliyorum özellikle oynanabilirlik ve keyif açısından ona göre alacağım oyunu..

az bekle, incelemenin kralını yapcam sana... hoşgeldin bu arada :))
  • Beyler bu lig olayini aciklayacak var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: lordcruser

Beyler bu lig olayini aciklayacak var mi

birlik ligi; hızlı oyuncuların düşük maliyete transfer edilebildiği lig
    el cattencio; savunma ağırlıklı takımların kurulabildiği yani savunma oyuncularının düşük maliyetle transfer edilebildiği lig

3.sünün adını şu an hatırlayamıyorum ama bu da yıldız futbolcuların transfer edilebildiği,

4. ise herhangibir bütçe - maliyet kısıtlaması olmadan yer alabileceğimiz bir lig. ama güzel kadro kurmadan bu lige girmek hayal
  • quote:

Orijinalden alıntı: av.korkut

quote:

Merhaba arkadaşlar bu yıl oyunu daha almadım alacaktım aslında ama okuduklarım beni ümitsizliğe itti...

Eyvallah sağolasın ama beklerken kadrolar uçmasın harcarlar beni

Bekliyorum ama forumlar, yorumlar oyunun çok kötü olduğu yönünde

• quote:

Orijinalden alıntı: mutugus

nı sorun bende de vardı,yani kullanıcı aç,sanırım avrupa versiyonu seninde,daha önceki amerika idi,kabul etmedi,yeni kullanıcı açıp tekrar üye oldum,Ülkeyi türkiye secerek,o zaman kabul etti kolay gelsin

aynen ole bende 2-3 saat kafa patlattiktan sonra bulabildim :)
  • Bu lige dayalı başarılardaki üçlü kaptı olayı nedir bilen var mı ?

• Konami online için bakım yapmıyor anla§ılan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: av.korkut

quote:

Eyvallah sağolasın ama beklerken kadrolar uçmasın harcarlar beni

Bekliyorum ama forumlar, yorumlar oyunun çok kötü olduğu yönünde

Merak etme, şu an kimse oynayamıyor, kadrolara bişey olmaz...

Ayrıca para kasmak çok da zor olmayacak...

Kimse 2. seviyeyi göremedi henüz, 20 puanla zor geliyor ama mesela 2. seviyeden biriyle eşleşince 300-500 puan oluveriyor bir maçta... Rahat ol...

Oyuna gelince...

Şu an herkes, ben de dahil, şikayetçi...

Sebepleri ise bir kaç ana başlık;

- Oyuncular çok hantal...

- Paslar ve şutlar saçma olmuş...

- Grafikler kötü, yüzler alakasız, çim boya gibi...

- Online rezalet halde...

- Oyundaki bazı modlar yok...

Hepsine tek tek bakalım şimdi;

Oyuncuların hantal kaldığı izlenimi ediniyorsun oynarken... Bu kısmen doğru olsa da bu kadar abartmak haksızlık... Zira oyuncuların hantal olduğu hissi bizim yıllardır süregelen futbol oyunlarından alışkanlığımızla alakalı... Artık öyle pire gibi adamlar, vücut fiziği ve momentumdan bağımsız dönenler vs kalmamış... Fox-Engine'nin gelmesiyle fizik motoru momentum kazanmış... Gerçek bir insan vücudunun tepkileri, hızlanması, yavaşlaması, durması, top kontrolü vs kazandırılmış... Bu haliyle tam bir simülasyon olmuş oyun... Alışmak gerekiyor... Ve alışmak, itiraf edeyim ki, benim gibi neredeyse 10 yıldır her gün aralıksız PES oynayan biri için bile çok zor oldu... Hala da tam alışabilmiş değilim... Ama bunda kusur oyunda değil, bizde... Fakat oyuncu hareketleri çok az daha hızlı olabilirmiş...

Paslar ve şutlar kötü değil, biz kullanmayı bilmiyoruz henüz... Örneğin biz, sol çaprazımızdaki adama ara pas atacaksan yön tuşunu ona doğru iter, ara pas tuşuna basarız... Gelmiş geçmiş tüm PES lerde böyledir bu... Fakat bunda farklı... Topun düşmesini istediğin yöne doğru yön tuşuna basıp, hangi oyuncunun nasıl koşu ile yetişeceğini ise basma süren ile ayarlıyorsun... Örneğin sen ileri basıp ara pas atıyorsun ama o pas geriden ileri koşturduğun orta saha oyuncuna gidiyor... Oyun içinde tüm oyuncuların topsuz hareketlerini de göz ucuyla kontrol edeceksin yani... Yoksa kanatta koşu yoluna atmak istediğin pas, hemen yanındaki adam gider, söversin...

Şutların biraz daha sert olması gerektiği söylenebilir ama biz alışkanlığımıza yeniliyoruz... Yanındaki stoperle omuz omuza mücadele eden oyuncunun aynı zamanda hem sert hem isabetli şut atmasını bekliyoruz... Dediğim gibi, biraz daha sert olabilirdi ama gerçekçilik bakımından uygun görünüyor...

Tabi bu söylediklerim hem pas, hem şu için 'Temel' ayarı için geçerli... 'İleri' ayarında zaten noktayı kendin belirliyorsun... (Oyunu alınca anlarsın bu ileriyi temeli)

Bir söz de kaleciler için... Kaleciler, Özellikle kaleci hareketleri çok başarılı... Ama uzaktan gelen şutların hepsini havada penetre ile tutmaları biraz olağan dışı... Gerçi son yamadan sonra düzeldi gibi...

Grafikler kötü değil, aksine harika... Çimler maç ekranında anormal canlı görünüyor... Keskinlik çok fazla... Pozisyon tekrarına girince aslında görüyorsun herşeyin ne kadar detaylı ve gerçekci olduğunu... Fakat maç ekranında yapay duruyor... Bu da fox-engine/KONAMI/PS3 uyumsuzluğunun bir sonucu... Oyunun yeni nesli PS4 için çıkana dek bekleyeceğiz...

Uyumsuzluk demişken; PS3 oyunu hakkıyla akldırmayor ne yazık ki... Oyun içinde, menülerde dahi, anlık donmalar yaşanıyor... Bildiğin kasıyor makina... Bunun DLC ile düzeleceğini sanmam ama bekleyeceğiz...

Online müsabakalar yok artık... Ne normal müsabakalar ne de Ana Lig içindeki müsabakalar yok... Sonradan ekleyecekler mi, açacaklar mı bilmiyorum ama şu an böyle bir menü yok...

Online tümüyle oynanamaz halde... Maç tamamlamak mümkün değil... Eşleştirme yapamıyor... Oyun için lag olmasa bile müthiş bir FPS sorunu var... Akıcılık ve hız hak getire... Slow Motion maç yapıyorsun... Bunu muhakkak yama ile düzelteceklerdir, böyle bırakamazlar... Onun için şu an online hakkında yorum yapmıyorum... Yamadan sonra bakmak gerek...

Ana Lig Online'da köklü sistem değişiklikleri var... Alınca görürsün, uzun uzun yazmayayım... Karışık biraz...

Netice itibariyle;

Oyun kötü değil... Ama KONAMI'nin Fox-Engine den kaynaklanan bazı acemilikleri var henüz...

Oyun gerçek bir simülasyon olmuş... Artık al Ronaldoyu, yardım babam devri sona ermiş durumda...

Bir PES tutkunu için mutlaka oynanması gereken bir oyun...

Çok açık birşeyi belirtmek gerek; dün online'a kızdım, açtım FIFA 14'ün demosunu oynadım... Bundan önceki tüm FIFA denemelerim, maçın ilk yarısı bitmeden sona ermiş iken bu kez 10-15 maç yaptım... Oyunu da bayağı çözdüm... Ama, PES 2014'ten sonra bana oynanış olarak gerçekçilikten çok uzak geldi...

Velhasıl sen oyunu al, ama online'a düzeldi denmeden girme :)

Oyunu al, kafana göre bir takım editle, yap bi offline ana lig; oynanışa alış, keyfini çıkar... Şöyle bi 2-3 sezon tamamla.... Sonra tekrar görüşelim... Ama unutma; bu oyuna alışmak en önemli nokta... Çünkü yıllardır uzmanı olduğun PES'in yeni serisini değil, baştan sona yepyeni bir futbol oyununu oynayacaksın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi av.korkut -- 23 Eylül 2013; 15:04:00 >

• av.korkut

Oyunu hala almadım..
    Yukarıdaki incelemeni okuyunca birden,
    işten erken çıkıp oyunu alıp eve kaçmak geldi içimden..
    Ama nafile..
    Bu kez biraz daha bekleyeceğim..
    İzlenimlerinizi takipteyim..
    İyi oyunlar..
  • Av. Korkut herseyi soyledin birde my pes olayini soyler misin.mac bittiginde ekranda mypes bilmem bi yere yukle filan bisey yaziyo.var mi bu konuyla ilgili bilgin

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.