Şimdi Ara

[PS3] + [PC] PES 2014 MASTER LİG ONLİNE ANA KONU (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
10
Favori
71.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ted budy

efsane ol'da maçta tüm oyuncuları nasıl kontrol ediyoruz ?? sadece kendi oyuncumu kontrol etmek istemiyorum.

Kardeş efsane ol sadece kendi oyuncunu geliştirme modudur. Butun takımı kontrol etmek istiyosan ana lig veya normal müsabaka yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: liverpoolandkop

ya kaleciyle karsi karsiya birakan ara paslarinda forvetler neden agir cekim kosuyo? kaleci cikip alinca normal hizlarina geri donuyolar.

R1x2 ile ayaginizdan açarak koşun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: av.korkut

Bağlantı kopmalarını servera bağlıyordum ama değilmiş...

En azından hepsi değilmiş...

Hile sorunu devam ediyor, gözümüz aydın

Baskan hileciler tespit edilecek diyodu konami 2-3 kez banlanırsa bunlar yapamazlar konamı bağ kopukluğu cok olanlarda çoğunlukla galip iken mi mı yenık durumda mı koptuguna bakıo puanına vs bakıomuş ben dun 9 maç yaptım 9 unuda kazandım koparan olmadı mesela bu bile umut verici pes
    13 te 9 da 9 mümkün değildi

• Bu hizmet şuanda kullanılamıyor
    Yani bakım mı var ?
  • takım gücü seviyem 2. seviye. puanımda 645 oldu. ama galibiyet yüzdem düşük. %65 falan. haftasonu bağlantı kopmaları yüzünden 6,7 maç mağlubiyet yazdı. şuana kadarki tecrübelerimden SF olarak en uygun Moore'yi alın. hem hızlı hemde bitirici. bir üst seviyesini istersenizde Emerson Shreik. birde Maynard. santraforlarda bitiricilik özelliği çok önemli bence. kalenin önünden şutu taça falan vuruyolar. millet yine başlamış hızlı oyuncu merakına. bu oyunda hız olayı eskisi gibi çok önemli diil gibi geliyor bana ama görücez. yine L.Kone'ler falan alınıyo defansa. ama onlarda sadece hız var. defans falan yok. kaleci olarakta direk Mcgregor alın derim. ben sadece taktik olayına brz takıldım. çok farklı bir oyun olduğu için nasıl taktik ve formasyon yapmam lazım hala tam karar veremiyorum. geçen sene olay uzun top ve üçgendi. bu seneki oyunda direk havadan pasa dayalı. herkez pas verip koşturup havadan pas atıyo. yada direk havadan pas. ve maç esnasında L1+R ile defans oyuncumu seçip geriye koşturmak çok zor. imkansız gibi bişey geliyor bana hiç yapamıyorum. eskiden çok iyi yapardım sadece R ile. ama bunda hiç olmuyo

• lordcruser L kullanıcısına yanıt
    Evet şu anda bir bakım söz konusu geleneksel salı günkü bakımı fakat konami sitesinden yapmış olduğu açıklamada online sorunlarının farkındayız ve bunun çözümü için çalışma yapıyoruz diye bir bilgilendirme yapmışlar. Bilgi olarak aşağıdaki linkte gösteriyor, umarım düzeltir ve oyunun keyfine varabiliriz.

http://www.konami.jp/we/online/2014/?tg=tr&pf=ps3
  • quote:

Orijinalden alıntı: nxplay

takım gücü seviyem 2. seviye. puanımda 645 oldu. ama galibiyet yüzdem düşük. %65 falan. haftasonu bağlantı kopmaları yüzünden 6,7 maç mağlubiyet yazdı. şuana kadarki tecrübelerimden SF olarak en uygun Moore'yi alın. hem hızlı hemde bitirici. bir üst seviyesini istersenizde Emerson Shreik. birde Maynard. santraforlarda bitiricilik özelliği çok önemli bence. kalenin önünden şutu taça falan vuruyolar. millet yine başlamış hızlı oyuncu merakına. bu oyunda hız olayı eskisi gibi çok önemli diil gibi geliyor bana ama görücez. yine L.Kone'ler falan alınıyo defansa. ama onlarda sadece hız var. defans falan yok. kaleci olarakta direk Mcgregor alın derim. ben sadece taktik olayına brz takıldım. çok farklı bir oyun olduğu için nasıl taktik ve formasyon yapmam lazım hala tam karar veremiyorum. geçen sene olay uzun top ve üçgendi. bu seneki oyunda direk havadan pasa dayalı. herkez pas verip koşturup havadan pas atıyo. yada direk havadan pas. ve maç esnasında L1+R ile defans oyuncumu seçip geriye koşturmak çok zor. imkansız gibi bişey geliyor bana hiç yapamıyorum. eskiden çok iyi yapardım sadece R ile. ama bunda hiç olmuyo

Baskan barca taktiğini dene

• Beyler size yemin ediyorum geceden beri 400 puanın üstüne cıkmaya çalışıyorum.
    398 puanda takılıyor 400e bir maç kala yine yeniliyorum lan adamın kadrosu default kadro yine yeniyor yine her 390lara geldiğimde yeniliyorum
  • Defansta savunma becerisi top kazanma fızıksel güç denge patlama gücü hızdan daha onemli sf lerde ise bitiricilik patlama kafa vuruşu top sürme hızdan cok önemli hıza bakıp adam almayın ucuz etkili ilk alınacak adam lautoa ve steven vitorıo kesin alın kadro 23 kişi ile sınırlı birkaç bölgede oynayan joker adamları tercih edin

• quote:

Orijinalden alıntı: lordcruser

Beyler size yemin ediyorum geceden beri 400 puanın üstüne cıkmaya çalışıyorum.
    398 puanda takılıyor 400e bir maç kala yine yeniliyorum lan adamın kadrosu default kadro yine yeniyor yine her 390lara geldiğimde yeniliyorum

Barca taktığını dene yırtarsın boşa konuşmuyoruz

• Kornerlerde adam seçemeyen varsa yardımcı olabilirim yada autlarda falan

• quote:

Orijinalden alıntı: angelsbjk

The_Mentalist_CH ve uğurpes hoş geldiniz gözlerimiz yollarda kaldı oyunu alın oynayın derim ben av.korkut allah razı olsun inceleme için

Hoşgördük kardeşim..
    Oyunu alacağım almasına da bu sene pek acele etmeyeceğim..
    İşten arta kalan zamanın çoğunu 2 yaşına gelen kızıma ayırmak durumundayım..
    Bu sene MLO yapar mıyım onu da bilmiyorum..
    Ancak oyunu test etme imkanım oldu.. Av.Korkut un tespitlerine tamamen katılıyorum..
    Oyunun yeni tuş kombinasyonlarına ve mantığına alışınca bu oyun oynanır zevk verir..
    Online bir şeyler söylemek için henüz erken..
    Ama görünen köy de kılavuz istemez..
    Online geçmiş seneler gibi KONAMİ ye küfretmekle geçer yine..
    Şimdiden YOUTUBE de onlarca hileci videosu dönmeye başladı bile..
    Görüşmek dileği ile iyi oyunlar herkese..

• quote:

Orijinalden alıntı: uğurpes

quote:

Orijinalden alıntı: angelsbjk

The_Mentalist_CH ve uğurpes hoş geldiniz gözlerimiz yollarda kaldı oyunu alın oynayın derim ben av.korkut allah razı olsun inceleme için

Hoşgördük kardeşim..
    Oyunu alacağım almasına da bu sene pek acele etmeyeceğim..
    İşten arta kalan zamanın çoğunu 2 yaşına gelen kızıma ayırmak durumundayım..
    Bu sene MLO yapar mıyım onu da bilmiyorum..
    Ancak oyunu test etme imkanım oldu.. Av.Korkut un tespitlerine tamamen katılıyorum..
    Oyunun yeni tuş kombinasyonlarına ve mantığına alışınca bu oyun oynanır zevk verir..
    Online bir şeyler söylemek için henüz erken..
    Ama görünen köy de kılavuz istemez..
    Online geçmiş seneler gibi KONAMİ ye küfretmekle geçer yine..
    Şimdiden YOUTUBE de onlarca hileci videosu dönmeye başladı bile..
    Görüşmek dileği ile iyi oyunlar herkese..

hile ile ilgili bişey diyemeyeceğim, fakat bugün yayınlanan 1.01 yaması ile oynanabilirlik hatalarının bir çoğunun giderildiği söyleniyor... henüz deneyemedim, deneyince yazarım senin için...

sana oyunu aldırana kadar durmak yok, azmettim

PES Oynayan Babalar Derneği kuracağım

• quote:

Orijinalden alıntı: esnll

quote:

Barça taktiğini anlat hele :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ted budy

efsane ol'da maçta tüm oyuncuları nasıl kontrol ediyoruz ?? sadece kendi oyuncumu kontrol etmek istemiyorum.

Kardeş efsane ol sadece kendi oyuncunu geliştirme modudur. Butun takımı kontrol etmek istiyosan ana lig veya normal müsabaka yapabilirsin

evet biliyorum ancak pes 2013te tüm takımı kontrol edebiliyordum. oyunun gösterge ayarı sabitte ve değiştirilmiyor onu kırsak açılacak tam kadro kontrol
  • Turnuva falan var mı yoksa habire QM oynicaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: esnll

quote:

hocam yanlz barca taktiğinde sf yok. 3 tane gf var. 3 gf mi oynat diosun? yoksa birini sf mi yapim

• Gf oynuosa yapma oynamıosa bırı sf olsun ama 3 gf daha iyi sanki

• Göster macında barca secip taktiğini kaydet maçta yükle başkan

• quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

quote:

Orijinalden alıntı: liverpoolandkop

ya kaleciyle karsi karsiya birakan ara paslarinda forvetler neden agir cekim kosuyo? kaleci cikip alinca normal hizlarina geri donuyolar.

R1x2 ile ayaginizdan açarak koşun.

duz kosuda degil baskan ya, hizlanmada problem var. sanki birisi sirtindan cekiyomus da kosamiyomus gibi hizlanamiyo adam

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.