Şimdi Ara

[PS3] + [PC] PES 2014 MASTER LİG ONLİNE ANA KONU (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
10
Favori
71.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni mi bilmiyorum ama dk 70 3-1 one geçtim adam oyunu durdurdu ouon öyle kaldı ınat ettim yarım saattir bekliyorum ama bekliyoruz kendimin 120 saniyeyi de doldurdum olmadı acık brakıp dışarı çıkacak ama başlatıp ben oynamazken öne de geçebilir kansız herif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avedist

ya beyler çıldırmak üzereyim demin joystiği parçaladım sinirimden.karşı karşıya bütün şutlar auta çıkıyor hep aynı şekilde birde defans yaparken X ile sadece adamı izliyor topa müdahale etmiyor defansı nasıl yapıcaz illa iki kere X e mi basmamız lazım top almak için

şut çekerken dediğin gibi bende hep sağdan soldan auta atıyordum topu sonra R1+şut yaptım normalde 2013e kadar bu kombinasyonda kalecinin çok az üzerinden aşırırdı topu bu oyunda kalecinin altından gidiyor top ve gol oluyor genelde R1+şut denemeni tavsiye ederim savunmada da sadece X'e basarsan rakibi takip edersin doğru zamanlama ile hızlıca XX yaparsan hamle yapar dediğim gibi zamanlama önemli burada yoksa faul yaparsın yada boşa hamle yaparsın adam geçer gider seni
  • Catenaccıo liginde ant modunda dünya birincisiyiz barca taktiğiyle sizde kullanın psn:esenli

• quote:

Orijinalden alıntı: esnll

Catenaccıo liginde ant modunda dünya birincisiyiz barca taktiğiyle sizde kullanın psn:esenli

Catenaccıo ligi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelsbjk

quote:

ya beyler çıldırmak üzereyim demin joystiği parçaladım sinirimden.karşı karşıya bütün şutlar auta çıkıyor hep aynı şekilde birde defans yaparken X ile sadece adamı izliyor topa müdahale etmiyor defansı nasıl yapıcaz illa iki kere X e mi basmamız lazım top almak için

şut çekerken dediğin gibi bende hep sağdan soldan auta atıyordum topu sonra R1+şut yaptım normalde 2013e kadar bu kombinasyonda kalecinin çok az üzerinden aşırırdı topu bu oyunda kalecinin altından gidiyor top ve gol oluyor genelde R1+şut denemeni tavsiye ederim savunmada da sadece X'e basarsan rakibi takip edersin doğru zamanlama ile hızlıca XX yaparsan hamle yapar dediğim gibi zamanlama önemli burada yoksa faul yaparsın yada boşa hamle yaparsın adam geçer gider seni

2013 te kare ye basıp topa vurmadan r1 e basıyoduk 14 te aynısını mı yapılsın yoksa r1 kare bırlukte mı basıosun baskan

• esnll E kullanıcısına yanıt
    valla o el alışkanlığı ama herhalde şut sonra R1
  • quote:

izaha lüzum gördüm kusura bakma

Estağfirullah...

Adam foruma kaydolmuş, toplam 8 mesaj atmış, gelmiş ettiği lafa bak...

Tutmuş 'oğlum bak, hadi yemin etsene' seviyesinde salya saçıyor, sonra da ergen diyince seviyeyi daha aşağı düşürüp 'ben kaç yaşındayım sen biliyonmu' moduna giriyor... Bi de ergen dedim diye kızıyor iyi mi

Bu forumda, bir kaç lamerin foyasını meydana çıkardım diye, lamerlere özgü ergen yöntemleriyle her sene böyle bir iki salvo oluyor o günden beri...

2011'den beri konuyu takip edenler zaten bilirler ne demek istediğimi...

Neyse... Çok önemli değil... Dediğim gibi, tanıyanlar olup biteni iyi biliyor...

Sen de sağolasın kardeşim...

• Beyler artik turnuvalar yok mu

• avukat olduğun nasıl belli ama korkutt.... çok kolay yalan söyleyebiliyorsun... alışkanlık halinde türkçe olmayan kelimelerle de yalanlarını süslüyorsunn.. tebrik etmek lazım seni tabi meslek icabı :D... ben bu konuyu burdaa sonladırıcamm neden biliyomusun bu foruma gelenler buraya bilgi paylaşmaya geliyorlarr ve onların kafasını şişirmek istemiyorum.

Ama şu kadarını söyleyim sana; av_korkut nicki bana defalarca denk geldi ve hilesine maruz kaldım. belki başkasına vermiş olabilirsin veya sende olmayabilirsinn. Bak 2014 de daha online modda oyanamadım zaten... şu kadarını söylüyorum sana; adım gibi senin hileci olduğuna eminim... Ve hileye maruz kalan hiç kimse hile yapanlara haklarını helal etmiş olmayacaklar... TABİ SİZ HUKUKÇULARIN ADALET ANLAYIŞI FARKLI OLUYO....
  • Lan birde habire dokunmadan taktik degisiyo sebebi var midir

• ben böyle saçmalık görmedim!!!! oyuncular bazen pas vermiyor, topu ayağında tutuyo öyle. top takılıyo ayağında. X'e basıyorum elli kere yok vermiyo. öyle salak salak ayağında tutuyo. bu ne saçmalık ya. tam 3 gol yedim ve yenildim bu yüzden. stoper'im pası atmıyo. takılıyo top ayağında. rakip forvette doğal olarak gelip dokunuyo topa, alıyo stoperin ayağından, gidiyo rahaaatçaa golünü atıyo. ohh bee. ne güzel walla. bu bu senenin yeni sistem müdahelesimi?? çok iğrenç bir olay. resmen bu olaydan dolayı kaç maç kaybediyorum. en büyük haksızlık. hile yapsınlar bana ama bunu yapmasınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: nxplay

ben böyle saçmalık görmedim!!!! oyuncular bazen pas vermiyor, topu ayağında tutuyo öyle. top takılıyo ayağında. X'e basıyorum elli kere yok vermiyo. öyle salak salak ayağında tutuyo. bu ne saçmalık ya. tam 3 gol yedim ve yenildim bu yüzden. stoper'im pası atmıyo. takılıyo top ayağında. rakip forvette doğal olarak gelip dokunuyo topa, alıyo stoperin ayağından, gidiyo rahaaatçaa golünü atıyo. ohh bee. ne güzel walla. bu bu senenin yeni sistem müdahelesimi?? çok iğrenç bir olay. resmen bu olaydan dolayı kaç maç kaybediyorum. en büyük haksızlık. hile yapsınlar bana ama bunu yapmasınlar

Kardes 2dk once stoperim vurmadi diye gol yedim yalniz degilsin

• 2 pas yapamayip orta sahadan defans arkasina havadan adam kacirmaktan baska birsey bilmeyenler yine turemis. isin kotusu ise de yariyor, ayni golden 3 tane yedim demin. hizli forvetin varsa yine kralsin anlasilan..

• quote:

Orijinalden alıntı: dwade_06

avukat olduğun nasıl belli ama korkutt.... çok kolay yalan söyleyebiliyorsun... alışkanlık halinde türkçe olmayan kelimelerle de yalanlarını süslüyorsunn.. tebrik etmek lazım seni tabi meslek icabı :D... ben bu konuyu burdaa sonladırıcamm neden biliyomusun bu foruma gelenler buraya bilgi paylaşmaya geliyorlarr ve onların kafasını şişirmek istemiyorum.

Ama şu kadarını söyleyim sana; av_korkut nicki bana defalarca denk geldi ve hilesine maruz kaldım. belki başkasına vermiş olabilirsin veya sende olmayabilirsinn. Bak 2014 de daha online modda oyanamadım zaten... şu kadarını söylüyorum sana; adım gibi senin hileci olduğuna eminim... Ve hileye maruz kalan hiç kimse hile yapanlara haklarını helal etmiş olmayacaklar... TABİ SİZ HUKUKÇULARIN ADALET ANLAYIŞI FARKLI OLUYO....

öncelikle av_korkut diye bir nick yok...

avkorkut hesabının ise sana defalarca denk gelmesine imkan yok...

PES 2012'de sadece son 1 ay, PES 2013'te de tahminen 3 ay kadar kaldı başkasında...

Hile yapmayı da son 10 günde falan öğrendi... Net biliyorum, çünkü kendisi yeğenim oluyor...

Sonra da hesabı aldım ve kullanılmadı... Nadiren açıp yaptığım normal hızlı maçlar dışında...

Ben 'kuzenim yazmış pampa' gibi komik bir savunma refleksine girmiyorum ama sen 'belki başkasıdır' saçmalığına takılıyorsun...

Amacın nedir, derdin ne bilemiyorum, çok da merak etmiyorum...

Fakat unutma;

Hile hırsızlıktır... Hırsızlık ise günahtır, aşağılıktır, adiliktir...

Fakat,

İftira, büyük günahtır... Aşağıların da aşağısı, adiliğinde en altıdır...

Hiç merak etme, herkes kendi ettiğinin hesabını verir....

Hadi selametle...

Sahibine selam söyle...

• Sözüm ona oyunda güç dengesi kuracaklardı...

Burada iki farklı görüş vardı;

Kimi 'bileği benden kötü ama adamları kaliteli, çaresiz kalıyorum' diyordu...

Kimi ise 'Messi ile koşuyorum, Negli ile yetişiyor, saçmalık bu' diyordu...

Dün ilk kez, takımımdan bariz güçlü rakiplerle eşleştim...

Agbonlahor, Luis Castro gibi forvetler, Chivu gibi stoperler...

Yapacak hiçbirşey yok...

Gellazcalı kadromla birine 4 attım, 6 yedim... Diğerine 3 atım, 3 yedim...

Agbonlahor ile dümdüz koşuyor... Abartmıyorum, dümdüz...

Omuz at, hamle yap, kay... Hiçbiri fayda etmedi...

Sanırım KONAMI bu defa, futbolcuların güç dengesini belirginleştirmiş....

En son PES 2011'de bu kadar belirgin idi... Orada da Arshavi'i tutmak mümkün değildi...

2012'de taktiksel defans geldi... Bi nebze çözüyorduk mesleyi... Şimdi ise taktiksel defans ta pek iş görmüyor gibi...

Tabi çok süre daha denemek lazım, belki bizim beceremediğimiz bişeyler vardır ama, izlenim bu...

• quote:

quote:

Ayrıca sadece X'e bastığınızda, rakip armut gibi üstünüze gelirse hızına güvenerek, kendisi yapıyor hamleyi CPU...

Fakat rakibi tam karşınıza denk getirebilmek zor... Çaprazda falan ise dümdüz basıp gidiyor...

• Agbon alıyoruz o zaman) gomis aldım 13 te ki favorimi 3 maç dayanabildim patlaması 80 altında sf sakın almayın

• Az önce TD modundaki maçım 4-1 bitti, benim 12 rskibin 7 sutu var...

Gözyaşlarımı tutmakta zorlanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: av.korkut

Az önce TD modundaki maçım 4-1 bitti, benim 12 rskibin 7 sutu var...

Gözyaşlarımı tutmakta zorlanıyorum

ant. mod saçma sapan işlerle dolu adam alıyorsun yeniliyorsun adam satıyorsun yeniliyorsun illa 3-5 maç yanyana oynamış ve transferle uğraşılmamış kadrolar çıkarman lazım yoksa karşı takımdan 3 gömlek üstün ve çıkışta olan oyuncularla adamın taktiğinin aynısıyla bile oynasan yeniliyorsun ee transfer yapmayacaksam ne yapacam ben bu oyunu abuk sabuk işler valla
    şunu aklınıza koyun eğer transfer yaptıysanız birkaç maç kesin mağlupsunuz
  • Oyunun bir çok kısmı değiştirilse de defans işi gerçekten kötü. Gol atmak zorlaştı diye sevinirken havadan pasların ekstrem bir ofans gücü oluşturması saçma geliyor. Hele ki ofsayt, korner, out kararları da işin içine eklenince iyice çıldırıyor insan.

Havadan pasın bu denli etkili olması oyunu tek düze oynamaya itiyor resmen. Defans olarak havadan toplara odaklan, hücumda da havadan şişir. Bütün stratejiler bunun üzerine olunca oyundan alınan zevk de düşüyor..
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.