Şimdi Ara

[PS3] + [PC] PES 2014 MASTER LİG ONLİNE ANA KONU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
10
Favori
71.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün karşıma hücum hattı dışında komple default bir kadro geldi. adam stoper olan el maughaet'i kaleye koymuş, kalecisi leissenthar'ı da defansa çekmiş. ikisi de normalde 68 di, böyle yapınca 42 olmuşlar. maç başlarken ben de dedim bu farketmedi heralde şimdi her şutum gol olur. herneyse maç başladı 90 dakika tek kale oynadım, adam 3 kez geldi kaleme. sonuç? 2-1 yenildim. adam 2 kez mphelayı havadan uzun pasla kaçırdı ve 2 gol. ben ise maç boyu 15e yakın gollük şut çektim bu el maughet midir nedir meğerse bir oliver kahn yaşıyormuş içinde hepsini çıkardı. rakip neyin kafasındaydı bilmiyorum ama yaptığı her ne ise işe yaradı.
  • 2 sorum olacak. Allah aşkına biri savunma yapmayı öğretsin. 13 senedir oynuyorum bu oyunu, 5-6 gol yemekten imanım gevredi.

2.sorum ise maç içinde kamera ayarı yapılmıyor mu? Bana görüntü biraz uzak geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurguard

Oyunun bir çok kısmı değiştirilse de defans işi gerçekten kötü. Gol atmak zorlaştı diye sevinirken havadan pasların ekstrem bir ofans gücü oluşturması saçma geliyor. Hele ki ofsayt, korner, out kararları da işin içine eklenince iyice çıldırıyor insan.

Havadan pasın bu denli etkili olması oyunu tek düze oynamaya itiyor resmen. Defans olarak havadan toplara odaklan, hücumda da havadan şişir. Bütün stratejiler bunun üzerine olunca oyundan alınan zevk de düşüyor..

Havadan paslara çözüm olarak defans/hücum düzeyini 5 yapıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet testinde playstation network basarisiz diyo.online'a giremiyorum.ne yapmam lazim bilen var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

quote:

Oyunun bir çok kısmı değiştirilse de defans işi gerçekten kötü. Gol atmak zorlaştı diye sevinirken havadan pasların ekstrem bir ofans gücü oluşturması saçma geliyor. Hele ki ofsayt, korner, out kararları da işin içine eklenince iyice çıldırıyor insan.

Havadan pasın bu denli etkili olması oyunu tek düze oynamaya itiyor resmen. Defans olarak havadan toplara odaklan, hücumda da havadan şişir. Bütün stratejiler bunun üzerine olunca oyundan alınan zevk de düşüyor..

Çözüm oldu mu acaba? Yani defans ile hücum arasındaki bağlantı mıdır bu ayar?

• Ben online oynuyorum server acık şu anda

• Bu aksam oynamayın online! Sürekli kopuyor...

• ölüm vuruşu yok mu oyunda messi ve villa ile yapılan????
  • ARKADASLAR HILECILERI BILDIRMEK ICIN MAIL ATIYORDUK BILEN ACIL SOYLIYEBILIRMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • HILCEI BILDIRIMINI NASIL YAPIYORDUK ARKADASLAR?????????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peskopatım

HILCEI BILDIRIMINI NASIL YAPIYORDUK ARKADASLAR?????????????

support@konami.de

buradan mail ata bilirsin dostum hilecileri şikayet etmek için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoltafatih -- 26 Eylül 2013; 1:24:59 >
  • Arkadas adam 680 puan olmus yaptıgı teksey havadan pas atmak... Nasıl atılıyor bu pas adam defanstan bile sallasa defansın arkasina sarkip rahat oluyor bir taktigi filan mi var ben mal gibi paslarla ugrasarak gol atıyorum adam sallıyor defanstan gecip gidiyor gol oluyor... Varsa bi yolu anlatın yada engelleme yoluda olur

• quote:

Orijinalden alıntı: oosmankaplan

Arkadas adam 680 puan olmus yaptıgı teksey havadan pas atmak... Nasıl atılıyor bu pas adam defanstan bile sallasa defansın arkasina sarkip rahat oluyor bir taktigi filan mi var ben mal gibi paslarla ugrasarak gol atıyorum adam sallıyor defanstan gecip gidiyor gol oluyor... Varsa bi yolu anlatın yada engelleme yoluda olur

Evet birisi bilgi versin ayni sorunu bende yasiyorum

• PEs 2013 deki arapasın yerini bu sene havadan pas almış. Ayrıca defans yapma diye birşey kalmamış. En azından nasıl yapılması gerektiğini beceremiyorum. Rakipler hep aynı şekilde gol atıyor. L1+R3 kolu ile adam ortasahadan pasla gol atıyor. En azından PES 2013deki gibi savunma yapabilsek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

quote:

Çözüm oldu mu acaba? Yani defans ile hücum arasındaki bağlantı mıdır bu ayar?

defans/hücum düzeyi 5 yaptıktan sonra 4 maç yaptım ve pek sorun yaşamadım. daha fazla maç yapınca belli olur vaziyet.

• Dün 4 maç yaptım,hiç bir rakibimin adını görmedim,bağlanamadım,ama 4 malubiyet aldım:)) birde b ye düştüm,siz gene oynamıssınız,ben oyuna giremeden atılıyorum:))çözmüş adamlar işi,hadi hayırlısı.
  • Den57 kullanıcısına yanıt
    Adam markajı ile engellersin,sende aynı taktiği uygula ona karşı,l1 ve r3 ile son adamı seç,hemen yüksek pas atma bekle,adam ilerlesin sonra yolla,aldığın topla düz ilerleme,çapraz gir adam yanındada olsa alamaz,kolay gelsin,l1 r3 ile defamsından adam seç çek geri olmadı olay biter.
  • Birde çalım atan adama karşı müdahale etmeyin,gideceği yönü kestirirseniz l3 ile o yöne gidin,onu kestiremesseniz,sadece x,r1 ve r2 ile bekleyin,müdahale eedeseniz geçiyor,ben online oynamıyorum artık,bağlantı sorunu var.normal ligde oynuyorum daha zevkli.
  • online oyunda donmalar devm edio mu? knedi internet hızmdan kaynklı oldugunu sanmıorum 20mb hız var. sizdeki durumlar nasıl?
  • Mutugus paylaşımların için sağol herkes puf noktaları paylaşsa daha çabuk gelişiriz millet kendine saklıyo Türk forum sitesi burası)bilen çözen yazsın benim tavsiyelerim ceza sahası önünde l1 olmadan x basmayın pası veren kaçsın berkaçsız hıcım zenginliği olmuş sağ analoğu kesin kullanın el kol kullanmadan doumbıa ble olsa ricardo harty topu alıyor kl kapattığı köşeye vurun bıtırıcılıği dısuk adamınız bu sayede atıyor kl yaklaşmadan kale size doğru açılmadan sut çekmeyin r1 çift tıklamayı kesin kullanın özellikle r2 ile top sakladıktan sonra ve driblinglerde arkanız donuk kıvınıza def yapştoyda r3 e bason ayrıca yon tuşlarını bırakıp r2 de yapabilirsınız hava tounda hem pas hem sut vurmak kare veya çarpıya top en tepedeyken 2 kez kısa kısa basın yoksa adam yukselmıo genelde kaleye paralel gderken 90 derce kolu kl ye çevirip çift t1 yapın cok etkili sadece sf değil kanatları kaçırıp orta deneyin yeni transfer yaptıysanız 4-5 maç bilek oynamadan ant moda grmeyın yenılırsınız

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.