Şimdi Ara

[PS3] + [PC] PES 2014 MASTER LİG ONLİNE ANA KONU (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
10
Favori
71.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • R3 buttonu top sizdeyken ve kaleci ile karsi karsiya kaldiginizda arkanizdan gelen defans oyuncusuna tam etkikesime girdiginizde ona dogru ittirirseniz topun onune gecemiyor o defans oyuncusu buda size topa vurmak icin zaman kazandiriyor .eger onunun bos ve hafif caprazda iseniz asirtma vurus yapin plaseden ve sert suttan cok daha etkili. Ayrica son vurusu iyi bir santrafor alin oliech diye bir oyuncu aldim 500 kusur puanli bu adamla cok daha isabetli vuruslar yapabiliyorum . Ceza sahasi disindan gol atma sansiniz bu tarz oyuncularla daha cok olur. Ayrica orta yaparken artik gucunu biz belirliyoruz eger kaleye uzaksaniz bari iyice doldurun oyuncunuz topa kafa ile sut atmasi icin kare tusuna bastiktan hemen sonra ucgen tusuna basin boylece oyuncununz topu yere dogru carptiracak ve gol olma olasiligi artacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar havadan paslardan gol yememeyi çözen varmı? 2013te çok kolaydı, defansını R ile seçip geriye koşturuyodun. fakat bunda L1+R eğer yanlış bilmiyosam. ama hiç beceremiyorum. ben defansı L1+R ile seçmeye çalışırken (ki hiç seçemiyorum, elim ayağım birbirne dolanıyo) adam çoktan havadan pası atmış oluyo. bunu yapabilen varmı? ben çok rahat seçiyorum defansımı ve koşturuyorum geriye diyebilen varmı? varsa nasıl oluyo. imkansız gibi bişey. yoksa ona göre taktik yapalım. tam defans falan mı oynamak lazım acaba. ve oyuncu desteği, hücum defans düzeyi, defans çizgisi... bunlar ne olması lazım. çözebilen varsa lütfen paylaşsın
  • Baskan elini r1 koşma tuşundan çekmen lazım çekersen L1 ve sağ analogla rahat secersin r1 l1 sağ analog bende aptiyi saptiyi kaybediuom bazen benim daha güzel çözümüm var o da baktın adam uzun arayı atacak önüne geçip engelleyemeyeceksen kalene doğru koşacab %80 bu sayede çözersin adam arayı adama ulaştırsada hemen arkasında oluosun genenelde topla buluştuğu anda yavaşlayınca alıyosun topu ben barca taktıgıyle oynuyorum def baya önde uzun ara cok nadir yiyorum genelde benim yediğim goller top elime ayağıma dolanıp kare x ne buldum basıyorum ya kaptırıyorum ya da asist yapıyorum ama hepsini sinirlenerek yapıyorum )

• lütfen yardım edin online code girmek istediğimde sürekli hata alıyorum neyi yanlış yapıyor olabilirim açılmamış sıfır oyun aldım
  • Antrenor modda en iyi sistem taktik hangi takiminki

2013 de everton un taktigi iyi is yapiyordu....

Birde sf ve gf lerde hangi yeteneklere onem vermeliyiz...

• F.C. Ottoman adlı takımımla ben de aranızdayım arkadaşlar.
  • arkadaşlar master lig online da coach mode duruyor değil mi oyunu almadım daha nette yok diye bilgiler gördüm .aman diyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: esnll

Baskan elini r1 koşma tuşundan çekmen lazım çekersen L1 ve sağ analogla rahat secersin r1 l1 sağ analog bende aptiyi saptiyi kaybediuom bazen benim daha güzel çözümüm var o da baktın adam uzun arayı atacak önüne geçip engelleyemeyeceksen kalene doğru koşacab %80 bu sayede çözersin adam arayı adama ulaştırsada hemen arkasında oluosun genenelde topla buluştuğu anda yavaşlayınca alıyosun topu ben barca taktıgıyle oynuyorum def baya önde uzun ara cok nadir yiyorum genelde benim yediğim goller top elime ayağıma dolanıp kare x ne buldum basıyorum ya kaptırıyorum ya da asist yapıyorum ama hepsini sinirlenerek yapıyorum )

eyw hocam, R1 den elini çekmek lazım defansı geriye koşturmak için. ama alışmak lazım brz. bende real madrid taktiğiyle oynuyorum. kendim taktik yapınca oynayamıyorum sanki. bende pes'in hazır taktiklerine teslim ettim kendimi

• Başlarım böyle oyuna. Hiçbir şey değişmemiş hala aynı tas aynı hamam. Oyunu satıyorum arkadaşlar 140TL isteyen olursa.

• arkadaşlar bir sorum olacak master lig online da rakip bulurken her maçı deplasmanda eşleştiriyor 10 maç yaptım 10u da deplasman bu kadar tesadüf olmaz herhalde. bunun bir sebebi var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: avedist

Başlarım böyle oyuna. Hiçbir şey değişmemiş hala aynı tas aynı hamam. Oyunu satıyorum arkadaşlar 140TL isteyen olursa.

Sıfırı spotta 130a satılan ve online kodu kullanılmış bir oyuna kimse 140 TL vermez.
  • Forvet oyuncularınızın denge dayanıklılık ve şut özelliklerine dikkat edin. Sadece hızlı diye aldığınız forvetler gol atamıyor. Bu konuda size 3 forvet önerebilirim.

Bellamy, Jerome, Almeida.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

Forvet oyuncularınızın denge dayanıklılık ve şut özelliklerine dikkat edin. Sadece hızlı diye aldığınız forvetler gol atamıyor. Bu konuda size 3 forvet önerebilirim.

Bellamy, Jerome, Almeida.

Aynı fikirdeyim. Sırf bu yüzden Kıta ligini seçtim. Teknik özelliği yüksek oyuncularla ucuza anlaşabilmek için.
  • kerzhakov 1325 puanda alın bana dua edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelsbjk

kerzhakov 1325 puanda alın bana dua edin

En pahalı oyuncum 300-400 arası. 1325lik oyuncuya kadar daha çok var benim için.
  • Ucuz bir OOS arayanlara Immers'i öneririm.
    http://pesdb.net/pes2014/index.php?id=38032

Ucuz sağ bek için de ANYUKOV.
    http://pesdb.net/pes2014/index.php?id=8637

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkunbjk -- 27 Eylül 2013; 13:30:08 >
  • Lolo ve emaghara her takımda olması gereken adamlar takimi gelistirince bile yedekte durması gerekiyor bu adamların defansta da l.kone cok dengeli bir adam oyunun tusu r3+l1 olmus tamamen hem hucumda hem defansta iyi sekilde kullanan gol atmakta ve gol yememekte basarılı oluyor 2-3 gundur oynuyorum oyunu ceza sahası kasmalari ve 1 macta denk gelen hileci adam haric baglanti gayet iyiydi ping sayınıza bakın yuksek olursa download upload hicbirseye yaramıyor baglantıda hızlı degisimler olmucak 100mbden 80mbe bile dusse ayni bu durum herkese guzel oyunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: trustburak

r3+l1 olmus tamamen hem hucumda hem defansta iyi sekilde kullanan gol atmakta ve gol yememekte basarılı oluyor

Defansta nasıl kullanılıyor L1 + R3?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

quote:

Orijinalden alıntı: trustburak

r3+l1 olmus tamamen hem hucumda hem defansta iyi sekilde kullanan gol atmakta ve gol yememekte basarılı oluyor

Defansta nasıl kullanılıyor L1 + R3?

ve ayarlarınız ileri veya temel mi ?
  • er7an kullanıcısına yanıt
    Temel.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.