Şimdi Ara

[PS3] + [PC] PES 2014 MASTER LİG ONLİNE ANA KONU (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
10
Favori
71.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nxplay

arkadaşlar bir rakip geldi.. takım seviyesi 4. toplam malvarlığı 28.000. messi'yide almış. yalnız adam şuana kadar 36 maç yapmış. antrenör mod dada 9 maç yapmış. peki 45 maçta nasıl oluyoda 28.000lik kadro kurmuş bu adam??? messi yi almış?? bir hilemi bir bug mı var acaba para kazanmak için??

Yaklaşık 100 maç yaptım ama para hilesi yapmış biriyle hiç denk gelmedim. Sistemde açığı yok gibi ama anlattığın şey net hile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurguard

quote:

arkadaşlar bir rakip geldi.. takım seviyesi 4. toplam malvarlığı 28.000. messi'yide almış. yalnız adam şuana kadar 36 maç yapmış. antrenör mod dada 9 maç yapmış. peki 45 maçta nasıl oluyoda 28.000lik kadro kurmuş bu adam??? messi yi almış?? bir hilemi bir bug mı var acaba para kazanmak için??

Yaklaşık 100 maç yaptım ama para hilesi yapmış biriyle hiç denk gelmedim. Sistemde açığı yok gibi ama anlattığın şey net hile.

Adam lig degistirmistir. Her ligde istatistikleriniz ayrı tutuluyor. Yani her lig icin ayri takim kurabilirsiniz kazandığınız para ile ve galibiyet mağlubiyet beraberlik kayıtları o lige özel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napstr -- 28 Eylül 2013; 18:52:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 250 mactan fazka 17000 faha benimde aklina geldi AMA tapmamistim lig fegisip 5 mac yenilmeyi

• Ben ligi deistirdim numarayi yapiom millet Ronaldo messili ckio karsima haksiz rekabet var savasta her yol mubah

• 150 puanim var her kazandigm mac 250 tl en AZ ardisik 3-4 mac kazanirsam bi macta 400 alirim

• arklar bu ps3de oml için maç sırasındaki donmalar veya yavaşlıklarda sizlerdede oluyor mu? yada bunun için bir çözüm öneriniz varmı ?

Teşekkürler
  • Herkes yapsin millet takimi barca yapmis aq castolis le tirmalayip fitik olursunuz😊

• quote:

Orijinalden alıntı: isko_FB

arklar bu ps3de oml için maç sırasındaki donmalar veya yavaşlıklarda sizlerdede oluyor mu? yada bunun için bir çözüm öneriniz varmı ?

Teşekkürler

Oluyo yavaslama pas atarken donna vs yurtfisi forumlardada millet ayni dertten muzdarip guncellemr ya da konaminin Adam gbi server kullanmasi lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: burakozi

2 sorum olacak. Allah aşkına biri savunma yapmayı öğretsin. 13 senedir oynuyorum bu oyunu, 5-6 gol yemekten imanım gevredi.

2.sorum ise maç içinde kamera ayarı yapılmıyor mu? Bana görüntü biraz uzak geliyor.

Arkadaşlar yok mu şu kamera olayına cevap verecek?? Online oyun için soruyorum
  • quote:

quote:

2 sorum olacak. Allah aşkına biri savunma yapmayı öğretsin. 13 senedir oynuyorum bu oyunu, 5-6 gol yemekten imanım gevredi.

2.sorum ise maç içinde kamera ayarı yapılmıyor mu? Bana görüntü biraz uzak geliyor.

Arkadaşlar yok mu şu kamera olayına cevap verecek?? Online oyun için soruyorum

Aynı dertten ben de muzdaribim. Maalesef kimse cevap vermiyor. Online oynarken kamera ayarı yok sanırım. Dediğin gibi uzak geliyor bana da mecbur tvye bağlayıp oynamak zorunda kalıyorum. Dizüstünde çok küçük kaılıyor futbolcular. Bu Konami bizimle alay ediyor sanırım. Gayet basit bir özelliği sildi mi ne yaptı artık. Oyun hem birçok hata barındırıyoe hem de böyle çok kritik özellikler kaldırılıyor. Yamalar bekliyorum bu japonlardan yoksa oyunu daha fazla oynayamam. Tecavüzden zevk almaya çalışıyorum resmen.

• hayatımda oynadığım en kötü pes. 1 hafta dayanabildim. SATILIK ps3 pes 2014 . vatan'dan aldım. 80tlye vericem. yada fifa ile takas olur.
  • İlk hileci şerefsizle karşılaştım. 89da golü yiyince kaçtı şeref yoksunu. Engellenenler listesine ekledim anında.
     [PS3] + [PC] PES 2014 MASTER LİG ONLİNE ANA KONU

• Ortasahanızı ayağa kaldıracak 2 oyuncu öneriyorum. M.Sissokko, göbek ve sağ kanatta çok iyi orta sahayı tek başına toparlar. Matuidi, çok çalışkan orta sahanızın dayanıklılığı artırır ayrıca çevik ve uzaktan şutları da iyi.
  • arkadaşlar ben bu lig değiştirip, çok para kazanıp, iyi transferler yapma olayını tam anlıyamadım. ligi değiştirdim. maçıda yaptım, öyle büyük bi para falan gelmedi. tam tersine, ilk ligimdeki param eksilmiş. nasıl çok para kazanılıyoki bu olayda. yoksa şumu: ligi değiştirince ilk 5 maçı kaybedip 100-200 çok düşük puanla başlıcan, eşleştirmedede puanı benzer düzey dicen. böylece karşına hep acemiler gelicek falan, sende boyna yenip seri yapıp katlıya katlıya para alıcan. böylemi para kazanılıyor? yoksa başka bir yöntemlemi.
  • Şahsen ben yapmadim ama dibxer var en baslarda birlik liginde hep birinciydi baktim o bu sistemi yapio adam birlik liginde 680 puandi bir baktim bir daha kita liginde 200 puandi 1 gun sonra baktim deli gibi para kazanmisti tahminimce ilk 5 maci kaybedip cok dusuk puanla baslayip takim gucunu dusuk tutup sonrasinda hizlica seri galibiyetler alip para kasiyor 1 gun boyunca

• quote:

arkadaşlar ben bu lig değiştirip, çok para kazanıp, iyi transferler yapma olayını tam anlıyamadım. ligi değiştirdim. maçıda yaptım, öyle büyük bi para falan gelmedi. tam tersine, ilk ligimdeki param eksilmiş. nasıl çok para kazanılıyoki bu olayda. yoksa şumu: ligi değiştirince ilk 5 maçı kaybedip 100-200 çok düşük puanla başlıcan, eşleştirmedede puanı benzer düzey dicen. böylece karşına hep acemiler gelicek falan, sende boyna yenip seri yapıp katlıya katlıya para alıcan. böylemi para kazanılıyor? yoksa başka bir yöntemlemi.

Ilk 5 maci kaybedicen 150 puanla basliyosun ant mod ve bilek ayri ayri Ben dun aksam basladim 17 den 23 e ciktim eslesmede hic kriter verme bi macta 500 aldim seri yapsam 1000 e kadar yolu var pahali oyuncu tavsiyeniz varmi ya Wagner love Alexis Sanchez alicam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnll -- 29 Eylül 2013; 14:22:36 >

• L.insigne napolideki cocuk boyu cok kısa o sayede cok hızlı ve kıvrak atom karına gibi :D
    Evinde ttnet internetin varsa macta kaybedeniyorsun 5 mac kaybedip 150 puandan baslim dedim bnde 2 mac oynadm 2 side baglanti hatasi verdi ayın 1ine kdr beklicez gibi int hızlansn diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oosmankaplan -- 29 Eylül 2013; 15:57:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oosmankaplan

L.insigne napolideki cocuk boyu cok kısa o sayede cok hızlı ve kıvrak atom karına gibi :D
    Evinde ttnet internetin varsa macta kaybedeniyorsun 5 mac kaybedip 150 puandan baslim dedim bnde 2 mac oynadm 2 side baglanti hatasi verdi ayın 1ine kdr beklicez gibi int hızlansn diye

Baskan ilk uari idare edetsr mactan devre sonu cikarsin benim bugun sorunsuz ttnet 8mgbt

• quote:

Orijinalden alıntı: esnll

quote:

Orijinalden alıntı: oosmankaplan

L.insigne napolideki cocuk boyu cok kısa o sayede cok hızlı ve kıvrak atom karına gibi :D

Baskan ilk uari idare edetsr mactan devre sonu cikarsin benim bugun sorunsuz ttnet 8mgbt

Bnm normalde 16da 75 gb gecmisim 3e dusurmus sagolsun ttnet sozde sınırsız int kullanıyoruz..

• Bugünkü 2. hileci şerefsiz. 2-0 dan 2-3 yapınca bağlatı yavaşlatıp maçı geçersiz yaptı.
     [PS3] + [PC] PES 2014 MASTER LİG ONLİNE ANA KONU

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.