Şimdi Ara

[PS3] + [PC] PES 2014 MASTER LİG ONLİNE ANA KONU (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
10
Favori
71.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oosmankaplan

quote:

Orijinalden alıntı: esnll

quote:

Orijinalden alıntı: oosmankaplan

L.insigne napolideki cocuk boyu cok kısa o sayede cok hızlı ve kıvrak atom karına gibi :D
    Evinde ttnet internetin varsa macta kaybedeniyorsun 5 mac kaybedip 150 puandan baslim dedim bnde 2 mac oynadm 2 side baglanti hatasi verdi ayın 1ine kdr beklicez gibi int hızlansn diye

Baskan ilk uari idare edetsr mactan devre sonu cikarsin benim bugun sorunsuz ttnet 8mgbt

Bnm normalde 16da 75 gb gecmisim 3e dusurmus sagolsun ttnet sozde sınırsız int kullanıyoruz..

Aynen sınırsıza kota koymuş adamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Online iptal galiba oynayabılen varmı şuanda????
  • Defans işinden bişey anlamadım. Defans konusunda yardım edebilecek yok mu?

• 2,5 haftada kadroyu anca bu hale getirebildim.hileci tayfa yüzünden kesilen en az 10 maçım oldu yine belkide daha fazla yinede kazandık birşeyler başlangıç için fena olmadı kadro şimdiki hedeflerim defansı ve kaleyi güçlendirmek sonrasında sola Arda Turan ortaya İlkay Gündoğan sol beke Bainese defansa Badstuber ve Chivu gelicek yakın zamanda ondan sonra para kasıp daha büyük yıldızlara kayablrm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodoleite7 -- 30 Eylül 2013; 10:35:59 >

• Benimde takim yavas yavas gelisiyor. Lagdi hataydi dogru taktikti dogru adamdi derken son on mac yenilmedim hic ve puani 400un ustune cikarabildik cok sukur 5100 liralik takim degerim var oyun gecen haftaya nazaran daha akici ceza sahasi icinde birazcik bir kipirdanma var gibi ben defansa ucuz iki saglam adam bulamadim 500 puanlik ozellikle dayanikliligi yuksek oyuncular bakiyorum ama ordada bir sacmalik var gibi adamin kondisyonu kirmizi kalbi kirmizi sidik zoruyla kosuyor 30. Dakkadan sonra allaha emanet . Varmi soyle bir oneriniz defansta 90 dakka kosacak oyuncular

• quote:

Orijinalden alıntı: Den57

Defans işinden bişey anlamadım. Defans konusunda yardım edebilecek yok mu?

Valla bende bisey anlamadim oyun biraz laga girsin kaplumbağa gibi kosuyor defans oyunculari zaten geneli cok agir yeni basladiysan hele tam iskence tam olarak ne ogrenmek istiyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Den57

Defans işinden bişey anlamadım. Defans konusunda yardım edebilecek yok mu?

Destek Ayarını 'yardımlı' yapıp 'x'e basarak defans yaparsan; R1+X kombinasyonunda adamı kovalıyor ama yanına kadar gelip müdahale etmiyor, burada senin aynı anda R analoğunu rakibe doğru itip fiziksel müdahale yapman gerekiyor... Alışmak çok zor...

Destek Ayarını 'yarı-yardımlı' yapıp KARE tuşu ile pres yaptırırsan da tam etkiye ulaşacağın söylenemez... Bu defa da fiziksel müdahale de bulunamadığın için iyi top süren adamlardan top alamıyorsun...

Ben dün artık çaresizlikten top rakipteyken R3+L1 ile imlecş kaleciye aldım... Yani savunmayı tamemen PCU ya bıraktım... Topu kaptığı anda zaten imleci sana veriyor... Sende istediğin anda L1 ile imleci geri alıyorsun... Kalecide iken ise devam olarak X e basılı tutup asla yön tuşuna dokunmayacaksın...

Bugüne dek üçünü de denedim yukarıdakilerin, en etkilisi sonuncusu oldu... Tabi dezavantajları var ama benim gibi savunma özürlü bi adam için son çare bu... Kendin becerebiliyorsan ne ala...

• Arkadaşlar,uzun zamandır aranızda yoktum beni tanıyan tanımayan herkese selamlar.

Belki de herkesin sıkıntılı olduğu bir konuda görüşlerinizi merak ediyorum,daha önce çokça soran arkadaşlar olmuş ama çoğunluk olarak net bir cevap gelmemiş.

Sorum şu: ONLINE OYUN ÇOK MU YAVAŞ ? SÜREKLİ DONMALAR HERKESTE OLUYOR MU? YOKSA SORUN INTERNETIMIZDENMI KAYNAKLI?

Bendeki durum şöyle; Fiber internet kullanıyorum,20 megabit online oynamak zulüm Offline ne kadar akıcı oysa

Youtube da bi bakayım dedim online maç var mı hiç diye?

http://www.youtube.com/watch?v=3xjYRfS_a8U

Bu videoyu gördüm,linke herkes bakabilir mi?

Bende oyun bu kadar hızlı diyen var mı?

Görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar...

• Neto diye bir adam var tavsiye ederim fiyatıda ucuz 372 overallı 78 o geldiğinden beri maç kazanmaya başladım hem bilekte hem antrenörde sağlam basıyor ara ara hücümada çıkıyor Pique gibi
  • mangala idi galiba adamın ismi. Müthiş hızlı bir defans puanı 600 civarı ama 600 ü değil 1500 ü hakediyor top kapması çok çok iyi olmasa da özellikle ara paslarıyla gelen rakiplerin mphela,montano,uche kim gelse koşup yakalıyor adamın hızı baya iyi tavsiyemdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trustburak -- 30 Eylül 2013; 14:18:05 >
  • @dodoleite7 @trustburak
    Sagolun arkadaslar aksam bu iki oyuncuya bakacam

• slmlar,

8mb internet ile oynuyorum. Oyun acayip yavaş. sıkıntıdan joystiği kıracağım nerdeyse.
    2013 oml'de bu kadar sıkıntı yoktu. sizde de problem var mı?
  • scelen S kullanıcısına yanıt
    Var arkadasim konaminin sahane serverlarindan kaynakli bu durum birde oyun oyuncularin kalabalik oldugu bolgelerde iyice yavaslayinca ustunede lag yedigin zaman birde master lig yapiyorsan joistigin yaninda lcd tv ps3 masa sandalye ne varsa kirmak geliyor icinden insanin

• trustburak T kullanıcısına yanıt
    defans tavsiyeleri: tacalfred , santacroce.chivu,a.hughes,guilherme,lolo,mangala,mbia
    bende olmayan ama ozellıklerı ıyı olan defanslar: ndiaye,l kone,angoua,d.reyes,mbow
  • esnll E kullanıcısına yanıt
    Santacroche benim takimdada var iyi onda problem yok a huges aldim adam kagni gibi kirmizi kondisyon kirmizi kalp 2 mac oynadim gonderdim az kalsin onun yuzunden maci veriyordum . Lautoa var oda defans oynayabilen bir orta saha oyuncusu genelde orta saha oynatiyorum rodrigez diye bir eleman aldim biraz yavas ama dengeli iyi yedek olur simdi mangalayida aldim 20 kisilik kadroda 5 tane defans elemani oldu orta sahada l.salino diye bir oyuncu var ben bu sahsi munasiri pes 13 de tanidim 1milyarlik kadro olmustu bu eleman benim yedek kulubemdeydi o kadar sevmistim beklerdede oynuyor 200 puanlik hic dusunmeden alin derim ayrica mutlaka iyi bir kaleci alin inanilmaz farkediyor barry diye 1200 kusur puanlik bir kaleci aldim on mac oynadim 5 gol falan yedi 2 si benim hatamdandi zaten cikmamam gereken pozisyonda cikmistim kaleden .....

• Tacalfred guilherme al pisman olmszsin benim takim degeri 25.000 hala bunlar var

• bağlantı çok yavaş. oynanmıyo artık bu oyun ya
  • dün 190-220 puan arası olan 5 kişiyle karşılaştım 4 tanesi hileci çıktı. bağlantıyı kastırıp defoldular. ulan ben yenilsemde 15-20 puan gene gelsin diye uğraşıyorum adam kalkıyor 1-0 geride dakka 60 koparıyor. neyin peşinde bu salaklar anlamıyorum. lan yensen 60 puan alacaksın hepi topu. öte tarafta adam kadrosunu zaten uçurmuş maç başı 500-600 kaldırıyor. bu ezik de 40 puan az alacak ya hemen kopartıyor. GTA 5'e ne güzel yaş sınırı koydular. Buna da koysunlar kardeşim. 11 yaşında bebelerın kaybetme korkuları yüzünden günde 3 maçı anca tamamlayacaksam yenereken adama hava hoş olup da yenilince ağlayıp kaçacaksa Açıkca Mertçe Korkusuzum böyle oyunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: solemnomercy

dün 190-220 puan arası olan 5 kişiyle karşılaştım 4 tanesi hileci çıktı. bağlantıyı kastırıp defoldular. ulan ben yenilsemde 15-20 puan gene gelsin diye uğraşıyorum adam kalkıyor 1-0 geride dakka 60 koparıyor. neyin peşinde bu salaklar anlamıyorum. lan yensen 60 puan alacaksın hepi topu. öte tarafta adam kadrosunu zaten uçurmuş maç başı 500-600 kaldırıyor. bu ezik de 40 puan az alacak ya hemen kopartıyor. GTA 5'e ne güzel yaş sınırı koydular. Buna da koysunlar kardeşim. 11 yaşında bebelerın kaybetme korkuları yüzünden günde 3 maçı anca tamamlayacaksam yenereken adama hava hoş olup da yenilince ağlayıp kaçacaksa Açıkca Mertçe Korkusuzum böyle oyunun.

dostum bende aynı şeyi düşündüm seninle niye kaçıyor ki bu şerefsizler dedim hepi topu 40 puan kaybedeceği ama sonra şunu anladım ki galibiyet serisi arttıkça alacağı puanlar coşuyor ya 500 puan 1000 puan ya da daha da fazlası işte o puanlar onlara çok cazip geliyor ve o puanlara satıyorlar şereflerini

• beyler bu team strength level larin sinirlarini bilen varmi ? mesela minumum kac puan lazim seviye 3 olmak icin ?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.