Şimdi Ara

[PS3] + [PC] PES 2014 MASTER LİG ONLİNE ANA KONU (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
10
Favori
71.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1: korner kullanamiyorum. rakip oyuncu korner kosesinde dikilip topu alip gidiyor.
    2: gol atinca yada yiyince sistem otomatik taktik degistiriyor.
    bunlarin cozumu yok mu?

birde suraylar icin guncelleme gelecek mi ve ne zaman gelecek? her adamda ayni surati gormek baydi artik..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle herkese selamlar..

quote:

dün 190-220 puan arası olan 5 kişiyle karşılaştım 4 tanesi hileci çıktı. bağlantıyı kastırıp defoldular. ulan ben yenilsemde 15-20 puan gene gelsin diye uğraşıyorum adam kalkıyor 1-0 geride dakka 60 koparıyor. neyin peşinde bu salaklar anlamıyorum. lan yensen 60 puan alacaksın hepi topu. öte tarafta adam kadrosunu zaten uçurmuş maç başı 500-600 kaldırıyor. bu ezik de 40 puan az alacak ya hemen kopartıyor. GTA 5'e ne güzel yaş sınırı koydular. Buna da koysunlar kardeşim. 11 yaşında bebelerın kaybetme korkuları yüzünden günde 3 maçı anca tamamlayacaksam yenereken adama hava hoş olup da yenilince ağlayıp kaçacaksa Açıkca Mertçe Korkusuzum böyle oyunun.

Kesinlikle Haklısın dostum o bişi değil haysiyetsizler yüzünden nezaket B oluyor bu da sıkıntı bu sefer koparanların içine düşüyorsun buna çok dikkat edin tavsiyem ve enteresan olaylar gelişiyor başıma geldi sizinle paylaşayım. Adam beni yeniyor bir bakıyorum bağlantı belirgin derecede kötüleşti maç sonlandı. Galipsin neden böyle bence hileciler oyunu fazla alan olmadığı için şu anda abartılı değil ama yinede hatrı sayılı sayıda varlar adalet anlayışını çözmüş değilim adamı yeniyorsun koparıyor bağlantıyı sonra bir bakıyorsun sende Nezaket B olmuş bizde arada gidiyoruz.
    Bu arada Bir defa server ile bağlantı kesildi bağlantı kopukluğu 3-0 mağlup sayıldım.
    2 defa başıma gelen diğer bir olay oyundayız adam oyunu durduruyor. oyuncu değiştiriyor sonra oyuna başlarken tekrar yükleniyor ekranında kalıyor.
    ilkinde ben oyundan çıktım ve tekrar girdim yine mağlup sayılmışım. İkincisinde yine yükleniyor derken son maçımdı geç saat olduğu için PS3 açık bırakıp uyudum sonucunu görmek için. Sabah kalktım aynı ekran çıktım oyundan tekrar girdim. Yine mağlup sayılmışız(Bu oyunun bugu olarak düşünüyorum.)
    Güncellemeyle giderilebilir.

Oyundaki iyi yönlerden birisi önceden nezaket bayağı bağlantı derecesi düşmesi sonucu kesilen oyunlardan çok fazla sayıda olduğundan sonra düşüyordu.
    Ama bu yıl art arda 2 4 maç arası bağlantısı kopanı direk olarak B yapıyor ortalama 10 15 maç arası kopmadan oynarsan nezaket A oluyor.
    oyunda belli dönemlerde Lag oluşuyor oynanması inanılmaz güçleşiyor oyun bazen normal.
    Koldaki control tuşlarında değişiklik yapmışlar X basılı tutma alışkanlığı olanlar bunu atlatmaya çalışsın çözemediğim tek şey adamla defanstan çıkarken basılı kalında topla beraber çıkıyor pası vermiyor tuşları yenileme özelliği kalkmıs ilk bastığında ne basmışsan onda kalıyor bu kötü düzeltemiyorsun çok top kaptırdım yedim. Bu şekilde gol

quote:

dostum bende aynı şeyi düşündüm seninle niye kaçıyor ki bu şerefsizler dedim hepi topu 40 puan kaybedeceği ama sonra şunu anladım ki galibiyet serisi arttıkça alacağı puanlar coşuyor ya 500 puan 1000 puan ya da daha da fazlası işte o puanlar onlara çok cazip geliyor ve o puanlara satıyorlar şereflerini

ya 2 sikintim var.

Dostum ben galibiyet serisi dışında bu hilecilerden düşündüğüm tek şey şu bazıları istatistiklere oynuyor mağlubiyet sayısı artmasın diye puandan feragat edip oyunu koparıyorlar. Ben öyle düşünüyorum ama senin söylediğinde çok mantıklı.

quote:

ya 2 sikintim var.

1: korner kullanamiyorum. rakip oyuncu korner kosesinde dikilip topu alip gidiyor.
    bunlarin cozumu yok mu?

birde suraylar icin guncelleme gelecek mi ve ne zaman gelecek? her adamda ayni surati gormek baydi artik..

orta ayarlarını çok iyi yapman lazım tavsiyem antremanda bunu geliştir 15 dakikalık çalışma ciddi anlamda sana iyi korner kullandırabiliyor.

gol atınca yiyince evet ben analogta oynuyorum kardeşimde manuel olarak tuşta bizde bunu yaşadık ciddi sıkıntı ben çözümü hazır taktiklerin hepsinide aynı taktik olarak ayarladım istediği kadar değişsin taktik aynı kalıyor hazır taktıkler kapalı dahi olsa taktik değişiyor. Karşılaştığım birşey bu

• Benimde çözemediğim tek şey bu 4 tane lig olayı Birlik liginde başlayıp belirli bir kadro yaptım. Bu yaptığım kadro ile belli sayıda maç yaptım. Sonra Kıta ligine geçtim aldığım bütün oyuncular kadromda duruyordu ordada simdi kadrom şekillenir gibi oldu ancak Catanica ligiydi sanırım. ona geçtiğim zaman standart defeult kadro geldi. Devam etmedim. Çıktım Zaten galaxy ligi için 20000 puan maliyet gerekli.
    Şimdi aklıma takılan Birlik liginden kıta lige geçtiğimde bütün kadro standart geçti. yeni transferler eklendi kıta liginde.
    Geri dönüp birlik ligine girdiğimde yeni transferler birlik ligine gelmemişti deneme yapmak için birlik liginde 3 topçu daha aldım sonra tekrar kıtaya geçtim.
    bu sefer onlarda kıta ligine gelmedi.
    Ben bunu çözemedim. her ligte defeult kadro veriyorsa nasıl kıtaya eski transferler oto geçti ilk geçtiğimde
    bide bu millet nasıl ronaldo messi almış bütün topçuları satıp lig mi değiştiriyorlar.
    Bu konuyu net bi şekilde çözen arkadaş varsa paylaşırsa çok sevinirim lig mantığı nedir neden 4 lig amatör orta profesyonel süper star mantığımıdır.

Herkese Güzel oyunlar Bu arada pes 2013 ten 2014 geçen arkadaş sayısı ciddi anlamda düşüş görüyorum geçen sene bu zamanlarda ciddi sayı vardı bir kaç arkadaşı görüyorum kendinize iyi bakın arkadaşlar.

• arkadaslar ibirkac sorum var
    1. master lig online da kamera acisini nasil degisiyoruz..
    2.cok gol atabilenler acaba profil ayarlarinizin bi fotosunu screensghotunu vs cekip yollar msiniz..
    hangi sut ayari hangi pas ayarinda vs oynuyorsunuz..
    kaleci ile karsi karsiyayim daglara taslara vuruyorum..
  • Arkadaşlar Konami ve federasyona yazılan bir mektup var 10000 kişiye ulaştığında her ikisinede iletilecek bir mektup bu mektubu okuyup imzanızı atarsanız süper lig takımları ile bu sene çıkarılan beşiktaş fenerbahçeyide Tekrar güncelleme ile pes 2014 e dahil ettirebiliriz.

Kampanya linki aşağıdadır sağ taraftan doğru bilgiyi doldurup imzanızı atın saygılarımla.

TFF ve KONAMİ yazılan Mektup

https://www.change.org/tr/kampanyalar/konami-pes-2014-te-t%C3%BCrkiye-spor-toto-s%C3%BCper-lig-ini-g%C3%B6rmek-istiyoruz?utm_campaign=autopublish&utm_medium=facebook&utm_source=share_petition

• quote:

Orijinalden alıntı: DeePDe

Arkadaşlar Konami ve federasyona yazılan bir mektup var 10000 kişiye ulaştığında her ikisinede iletilecek bir mektup bu mektubu okuyup imzanızı atarsanız süper lig takımları ile bu sene çıkarılan beşiktaş fenerbahçeyide Tekrar güncelleme ile pes 2014 e dahil ettirebiliriz.

Kampanya linki aşağıdadır sağ taraftan doğru bilgiyi doldurup imzanızı atın saygılarımla.

https://www.change.org/tr/kampanyalar/konami-pes-2014-te-t%C3%BCrkiye-spor-toto-s%C3%BCper-lig-ini-g%C3%B6rmek-istiyoruz?utm_campaign=autopublish&utm_medium=facebook&utm_source=share_petition

Çocuk musun sen???
    Adamlar senin mektubuna gore mi takim eklicek.boş iş bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: cellturk

quote:

Arkadaşlar Konami ve federasyona yazılan bir mektup var 10000 kişiye ulaştığında her ikisinede iletilecek bir mektup bu mektubu okuyup imzanızı atarsanız süper lig takımları ile bu sene çıkarılan beşiktaş fenerbahçeyide Tekrar güncelleme ile pes 2014 e dahil ettirebiliriz.

Çocuk musun sen???
    Adamlar senin mektubuna gore mi takim eklicek.boş iş bunlar

Kusura bakma kardeşim çocukluk ettim. Change org denen site çeşitli elektronik imza toplayıp bu toplanan imzaları gerekli kurumlara ileten bir firma 9000 küsür kişi orada elektronik imza atmış çocuk hepsi gereksiz polimiklere girmeyelim 31 yaşında bir çocuğum bu arada bunlar basit ufak teferruatlar ülkemiz bu konuda girişimci olmadığı için bu şekilde oluyor. federasyon toplu lisans sözleşmesi yapsa adamlar akhisarı bile buraya koymak zorunda elalemin devision ligleri danimarkadan 2 takım buradan sadece anlaşmalı olduğu için galatasaray bişiler yapmadan bişiler beklemek olmaz tesadüfen gördüm paylaştım.
    Kolay gelsin iyi günler.

• quote:

Eline saglik dostum simdi bende bu linki diger pes sayfalarinda paylasacagim

• Oyunun lagı idi, hilesiydi vs canım çok sıkıldı...

sinirlendim FIFA 14 indirdim, epey de maç yaptım, maçlarım bol gollü bitti, az buçuk becerdim oynamayı yani... ama asla PES değil...

lisanslar, modlar, menuler vs kalite... fakat oynanış PES'in yanında gerçekçilikten çok uzak... PES bu rezil haliyle bile gerçekçilik konusunda kıyaslanamaz FIFA ile... Neyse...

Ben de artık sıkıntıdan forma yapmaya başladım

Serde kitmakerlik de var

Gerçi photoshopa epey soğumuş elim ama idare ediyorum...

Şimdilik editten yapıyorum resim yükleyerek ama bi müslüman PS^için forma slot dosyası yapmayı öğretirse, yama bile yaparım oyuna

bu da örnek;

[PS3] + [PC] PES 2014 MASTER LİG ONLİNE ANA KONU

şimdilik fantazi forma oldu bu...

yama dosyası işini öğrenirsem, orjinalleri de yapacağım ama yama dosyası içim ne program lazım bilemiyorum...

WENB forumdan öğrenmek gerek ama elin gavuru cevap bile vermez

• Ya bu yapilan yamalar falan ps3 e uymuyor degilmi?

Fenerbahce formasi ve amblemi usb ile falan yuklense bile online analig de kullaniliyormu???

Bilgisi olan paylaşsa...

• quote:

Orijinalden alıntı: wertymat

Ya bu yapilan yamalar falan ps3 e uymuyor degilmi?

Fenerbahce formasi ve amblemi usb ile falan yuklense bile online analig de kullaniliyormu???

Bilgisi olan paylaşsa...

ps3 yamaları var...

pc gibi değil tabi... bi kitserver yok örneğin...

editten yaptığın yüklediğin yamalar, ana lig online a yansıyor... mesela bir takımı sen tuttun editledin, ana lig online da takım tasarımı kopyala diyor ve o takımı seçiyorsun, takım adını da düzenleyince artık hepsini kullanabilirsin...

ama asıl yama bu değil tabi... ben sadece göğüs logosu, kol, çorap falan yaptım, asıl forma yaması farklı... onu yapmayı da ben bilmiyorum...
  • quote:

Öncelikle herkese selamlar..

quote:

dün 190-220 puan arası olan 5 kişiyle karşılaştım 4 tanesi hileci çıktı. bağlantıyı kastırıp defoldular. ulan ben yenilsemde 15-20 puan gene gelsin diye uğraşıyorum adam kalkıyor 1-0 geride dakka 60 koparıyor. neyin peşinde bu salaklar anlamıyorum. lan yensen 60 puan alacaksın hepi topu. öte tarafta adam kadrosunu zaten uçurmuş maç başı 500-600 kaldırıyor. bu ezik de 40 puan az alacak ya hemen kopartıyor. GTA 5'e ne güzel yaş sınırı koydular. Buna da koysunlar kardeşim. 11 yaşında bebelerın kaybetme korkuları yüzünden günde 3 maçı anca tamamlayacaksam yenereken adama hava hoş olup da yenilince ağlayıp kaçacaksa Açıkca Mertçe Korkusuzum böyle oyunun.

Kesinlikle Haklısın dostum o bişi değil haysiyetsizler yüzünden nezaket B oluyor bu da sıkıntı bu sefer koparanların içine düşüyorsun buna çok dikkat edin tavsiyem ve enteresan olaylar gelişiyor başıma geldi sizinle paylaşayım. Adam beni yeniyor bir bakıyorum bağlantı belirgin derecede kötüleşti maç sonlandı. Galipsin neden böyle bence hileciler oyunu fazla alan olmadığı için şu anda abartılı değil ama yinede hatrı sayılı sayıda varlar adalet anlayışını çözmüş değilim adamı yeniyorsun koparıyor bağlantıyı sonra bir bakıyorsun sende Nezaket B olmuş bizde arada gidiyoruz.
    Bu arada Bir defa server ile bağlantı kesildi bağlantı kopukluğu 3-0 mağlup sayıldım.
    2 defa başıma gelen diğer bir olay oyundayız adam oyunu durduruyor. oyuncu değiştiriyor sonra oyuna başlarken tekrar yükleniyor ekranında kalıyor.
    ilkinde ben oyundan çıktım ve tekrar girdim yine mağlup sayılmışım. İkincisinde yine yükleniyor derken son maçımdı geç saat olduğu için PS3 açık bırakıp uyudum sonucunu görmek için. Sabah kalktım aynı ekran çıktım oyundan tekrar girdim. Yine mağlup sayılmışız(Bu oyunun bugu olarak düşünüyorum.)
    Güncellemeyle giderilebilir.

Oyundaki iyi yönlerden birisi önceden nezaket bayağı bağlantı derecesi düşmesi sonucu kesilen oyunlardan çok fazla sayıda olduğundan sonra düşüyordu.
    Ama bu yıl art arda 2 4 maç arası bağlantısı kopanı direk olarak B yapıyor ortalama 10 15 maç arası kopmadan oynarsan nezaket A oluyor.
    oyunda belli dönemlerde Lag oluşuyor oynanması inanılmaz güçleşiyor oyun bazen normal.
    Koldaki control tuşlarında değişiklik yapmışlar X basılı tutma alışkanlığı olanlar bunu atlatmaya çalışsın çözemediğim tek şey adamla defanstan çıkarken basılı kalında topla beraber çıkıyor pası vermiyor tuşları yenileme özelliği kalkmıs ilk bastığında ne basmışsan onda kalıyor bu kötü düzeltemiyorsun çok top kaptırdım yedim. Bu şekilde gol

quote:

dostum bende aynı şeyi düşündüm seninle niye kaçıyor ki bu şerefsizler dedim hepi topu 40 puan kaybedeceği ama sonra şunu anladım ki galibiyet serisi arttıkça alacağı puanlar coşuyor ya 500 puan 1000 puan ya da daha da fazlası işte o puanlar onlara çok cazip geliyor ve o puanlara satıyorlar şereflerini

ya 2 sikintim var.

Dostum ben galibiyet serisi dışında bu hilecilerden düşündüğüm tek şey şu bazıları istatistiklere oynuyor mağlubiyet sayısı artmasın diye puandan feragat edip oyunu koparıyorlar. Ben öyle düşünüyorum ama senin söylediğinde çok mantıklı.

quote:

ya 2 sikintim var.

bunlarin cozumu yok mu?

orta ayarlarını çok iyi yapman lazım tavsiyem antremanda bunu geliştir 15 dakikalık çalışma ciddi anlamda sana iyi korner kullandırabiliyor.

gol atınca yiyince evet ben analogta oynuyorum kardeşimde manuel olarak tuşta bizde bunu yaşadık ciddi sıkıntı ben çözümü hazır taktiklerin hepsinide aynı taktik olarak ayarladım istediği kadar değişsin taktik aynı kalıyor hazır taktıkler kapalı dahi olsa taktik değişiyor. Karşılaştığım birşey bu

cepten yazdigim icin mesajin belli bolumunu alamadim fazlalik oldu ama sorun orta seviyesi degil. kornerde bana vurma imkani vermiyor oyun. ceyrek daire icinde bi rakip oyuncu oluyor ve adam ben topa dokunmadan topu alip gidiyor

• geçmiş olsun!! bir aylık güzel temiz bir oyundan sonra, hoş geldin hile. bugün 6 maçımın 3'ünüde kopardılar. bu sene de başladı. yine soğudum oyundan
  • Fibonacci_KC F kullanıcısına yanıt
    Artık bu lag den gına geldi maç yapılamayo adamlar mal mal bakıyo bildiğin işkence.

Konamiye dün mail attım acil düzeltmenizi bekliyorum diye, konaminin sitesinde kendine has tavsiyeleri var.

Bunlardan biri de kablosuz bağlantı yerine kablolu bağlantı.Bugüne kadar online'da bu kadar yavaşlığa hiç bir pes oynunda denk gelmemiştim.

25 megabite çıkarttım interneti ama sırf konamiyi test etmek için kabloluyu denicem bakalım lag olacak mı?Kablolu bağlantıyla oyunu oynayan varmı aranızda?

Konami'nin bağlantıyla ilgili herkesin okumasını istediği link aşağıda arkadaşlar.

https://konami.parature.com/link/portal/15035/15044/Article/5469/How-can-I-improve-my-connection-in-Pro-Evolution-Soccer-PES

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fibonacci_KC -- 3 Ekim 2013; 9:33:22 >

• dün işten geldikden sonra 10 a yakın maç yaptım ant.mod ve bilek mod da hiç biri de kopmadı sadece maç in sonlarına doğru biraz yavaşlama oldu o da oyuncularin kondüsyonlarinin maçın sonunadoğru düşmesinden sanırım ve yorgunluktan herhalde.benim sorum şu takım logosunu yapan varmı bilen varsa yardımci olursanız sevinirim arkadaşlar.

• aşkınşehidi kullanıcısına yanıt
    Kopma çok nadir oluyo oyunda ama genel bir lag sorunu var,örneğin maç başlarken o kadar şiddetli oluyo ki lag genelde rakibim satrada eğer pası hemen yanındaki oyuncuya iletmek isterse topu saçma bir şekilde kaptırıyo artık bende mi sadece bu kadar lag var diye kuşkuya düşmeye başladım.Bu her maç olmuyo tabi ama 3-5 maçta bir görüyorum bu durumu.
    @aşkınşehidi Eğer akşam müsait olursan bir dostluk maçı yapalım?
    psn im: Fibonacci_KC
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fibonacci_KC

Artık bu lag den gına geldi maç yapılamayo adamlar mal mal bakıyo bildiğin işkence.

Konamiye dün mail attım acil düzeltmenizi bekliyorum diye, konaminin sitesinde kendine has tavsiyeleri var.

Bunlardan biri de kablosuz bağlantı yerine kablolu bağlantı.Bugüne kadar online'da bu kadar yavaşlığa hiç bir pes oynunda denk gelmemiştim.

25 megabite çıkarttım interneti ama sırf konamiyi test etmek için kabloluyu denicem bakalım lag olacak mı?Kablolu bağlantıyla oyunu oynayan varmı aranızda?

Konami'nin bağlantıyla ilgili herkesin okumasını istediği link aşağıda arkadaşlar.

https://konami.parature.com/link/portal/15035/15044/Article/5469/How-can-I-improve-my-connection-in-Pro-Evolution-Soccer-PES

Modem TVye yakın olduğu için ben kablosuz bağlantıya geçmiştim eskisinden daha az kopma olduğunu söyleyebilirim. Geçen yıl artan hile olaylarından sonra bu yıl oyunu almadım. Forumu takip ettiğim kadarıyla değişen pek bir şey yok.

kardeşim seve seve yaparım ama nasıl olur onu bilmiyorum sen ayarlarsan yaparız saat 21:00
    uygunmu yedi buçuk da işten eve gelmiş oluyorum

benim psn: muti83

• aşkınşehidi kullanıcısına yanıt
    bilmeyenler için takım toplam gucu ve level ilişkisi
    lvl2:1500
    lvl3:6000
    lvl4:15000
    lvl5:25000
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.