Şimdi Ara

[PS3] + [PC] PES 2014 MASTER LİG ONLİNE ANA KONU (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
10
Favori
71.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Santra yaparken doğal olarak X ile başlıyorum ve yanımdakinin pası alması gerekiyor.

Fakat ne hikmetse top sürekli rakip ile benim oyuncu arasına alakasız bir yere gidiyor.

Karşılaştığım birkaç oyuncuda da aynısını yaşadım. Üçgeni de denedim sonuç aynı...

Siz nasıl santra yapıyorsunuz?????
  • Defans oyuncularımı kontrol edemiyorum. 2013'te adam geçirmezken 2014'te perişan oluyorum.

Antremanları da yaptım ama elini kolunu sallayarak geçiyorlar. X R1 demeyin olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esnll

bilmeyenler için takım toplam gucu ve level ilişkisi
    lvl2:1500
    lvl3:6000
    lvl4:15000
    lvl5:25000

lig değiştirirsek oyuncular gidermi
  • istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    gitmez fakat oyuncu değerın tekrar hesaplanır.birlik liginde 2500 bırımlık toplam yuncu değerın varsa gıdeceğin ligde ucret farklarından 2600 2700 e cıkabilir.elinde kullanılır butcen yoksa sana oyun adam sattırı.aradakı farkı kapatana kadar.zaten lig değiştire tıkladıgında uyarı mesajında yazar..korkulacak bir durum değil yani değiştirin bişey olmaz:)
  • quote:

gitmez fakat oyuncu değerın tekrar hesaplanır.birlik liginde 2500 bırımlık toplam yuncu değerın varsa gıdeceğin ligde ucret farklarından 2600 2700 e cıkabilir.elinde kullanılır butcen yoksa sana oyun adam sattırı.aradakı farkı kapatana kadar.zaten lig değiştire tıkladıgında uyarı mesajında yazar..korkulacak bir durum değil yani değiştirin bişey olmaz:)

önce birlik ligindeydim sonra kıta ligine geçtim şimdide lega catenacccio ligine geçecem ondan sonrada galaksi ligine geçecem 17882 oldu şuanda lega catenacccio ligine geçersem oyuncularım gidecekmi yani başladığım kadro gelmez değilmi o kadar uğraştım kadrom biraz iyi durumda boşa gitmesin DeePDe syafanın üstünde bunu yazmış Benimde çözemediğim tek şey bu 4 tane lig olayı Birlik liginde başlayıp belirli bir kadro yaptım. Bu yaptığım kadro ile belli sayıda maç yaptım. Sonra Kıta ligine geçtim aldığım bütün oyuncular kadromda duruyordu ordada simdi kadrom şekillenir gibi oldu ancak Catanica ligiydi sanırım. ona geçtiğim zaman standart defeult kadro geldi. Devam etmedim. Çıktım Zaten galaxy ligi için 20000 puan maliyet gerekli.
    Şimdi aklıma takılan Birlik liginden kıta lige geçtiğimde bütün kadro standart geçti. yeni transferler eklendi kıta liginde.
    Geri dönüp birlik ligine girdiğimde yeni transferler birlik ligine gelmemişti deneme yapmak için birlik liginde 3 topçu daha aldım sonra tekrar kıtaya geçtim.
    bu sefer onlarda kıta ligine gelmedi.
    Ben bunu çözemedim. her ligte defeult kadro veriyorsa nasıl kıtaya eski transferler oto geçti ilk geçtiğimde onun için sordum boşa gitmesin oyuncular

• NESKOR2010 kullanıcısına yanıt
    yön tuşunu da kullan önce bir kere pas sonra pası oyuncu alınca yön tuşunu kullan tekrar pas yap o sekilde dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aşkınşehidi

benim psn: muti83

Tamamdır kardeşim 9 bana da uyar ben atarım sana davet, görüşmek üzere.
  • Fibonacci_KC F kullanıcısına yanıt
    görüşürüz ınş.....

• quote:

Orijinalden alıntı: NESKOR2010

Yardım lütfen.

Santra yaparken doğal olarak X ile başlıyorum ve yanımdakinin pası alması gerekiyor.

Fakat ne hikmetse top sürekli rakip ile benim oyuncu arasına alakasız bir yere gidiyor.

Karşılaştığım birkaç oyuncuda da aynısını yaşadım. Üçgeni de denedim sonuç aynı...

Siz nasıl santra yapıyorsunuz?????

Santrayi kullanacagin zaman analog dugmeleriyle oynama.hakem baslama dudugunu caldiginda sadece x'e bas baska biseye dokunma.ozaman top sende kalir

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

önce birlik ligindeydim sonra kıta ligine geçtim şimdide lega catenacccio ligine geçecem ondan sonrada galaksi ligine geçecem 17882 oldu şuanda lega catenacccio ligine geçersem oyuncularım gidecekmi yani başladığım kadro gelmez değilmi o kadar uğraştım kadrom biraz iyi durumda boşa gitmesin DeePDe syafanın üstünde bunu yazmış Benimde çözemediğim tek şey bu 4 tane lig olayı Birlik liginde başlayıp belirli bir kadro yaptım. Bu yaptığım kadro ile belli sayıda maç yaptım. Sonra Kıta ligine geçtim aldığım bütün oyuncular kadromda duruyordu ordada simdi kadrom şekillenir gibi oldu ancak Catanica ligiydi sanırım. ona geçtiğim zaman standart defeult kadro geldi. Devam etmedim. Çıktım Zaten galaxy ligi için 20000 puan maliyet gerekli.
    Şimdi aklıma takılan Birlik liginden kıta lige geçtiğimde bütün kadro standart geçti. yeni transferler eklendi kıta liginde.
    Geri dönüp birlik ligine girdiğimde yeni transferler birlik ligine gelmemişti deneme yapmak için birlik liginde 3 topçu daha aldım sonra tekrar kıtaya geçtim.
    Ben bunu çözemedim. her ligte defeult kadro veriyorsa nasıl kıtaya eski transferler oto geçti ilk geçtiğimde onun için sordum boşa gitmesin oyuncular

Örnekle anlatayım;

Örneğin Birlik Liginde başladın... Bir süre oynadın ve sonra Kıta Ligi'ne geçtin...

Burada oyun senin Birlik Ligi verilerini kaydediyor... Yani puanlarını, kadronu vs... Ama bütce değil... Seni aynı veriler ile Kıta Ligi'ne geçiriyor...

Kıta Liginde de bir süre oynadın, oyuncu aldın, bütce arttırdın vs diyelim...

Şimdi eğer buradan Birlik Ligi'ne geri dönersen, o ligden ayrıldığın anda kaydedilen veriler aynen geçerli oluyor... Yani Kıta Ligi'nde aldığın oyuncular kadronda olmuyor, sattığın adamlar geri geliyor... Fakat can alıcı olan şu; kazandığın bütce puanı kaybolmuyor... Yani sen istersen oyuncuları tekrar alırsın...

Eğer buradan Birlik Ligine geri dönmez ve Catenaccio Ligi'ne girersen bu defa Kıta Ligindeki son mevcut kadronla başlıyorsun yine...

Yani bir kere bir ligde oynayıp veri yarattıysan, o ligde o veri kaydediliyor... Önceden oynadığın bir lige geri dönersen o ligdeki son verilerinle başlıyorsun... Ama kazandığın maliyet puanları kasada kalıyor, onlar kaybolmuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi av.korkut -- 3 Ekim 2013; 16:25:25 >

• eskiden buralar kadrodan geçilmezdi herkes paylaşırdı tecrübelerini bu sene belkide oyunun yavaşlığından oynayası gelmiyor kimsenin bilek modda.bende %90 antrenörde idare ediyorum lag olayı çözülücektir yakın zamanda o zaman bileğe başlarız yeniden,o zamana kadar takımı kurarım ilk 90'lık adamımı aldım Mesut Özil defansa da Badstuber'i aldım yeni olarak o geldiğinden beri antrenör modda gol yemiyor takım tavsiye ederim.

• Bu ne bicim oyun ya.ronaldo yu aldim ama richard harty bile adamla cogu zaman ayni hizla kosuyo

• quote:

Orijinalden alıntı: av.korkut

quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Örnekle anlatayım;

Örneğin Birlik Liginde başladın... Bir süre oynadın ve sonra Kıta Ligi'ne geçtin...

Burada oyun senin Birlik Ligi verilerini kaydediyor... Yani puanlarını, kadronu vs... Ama bütce değil... Seni aynı veriler ile Kıta Ligi'ne geçiriyor...

Kıta Liginde de bir süre oynadın, oyuncu aldın, bütce arttırdın vs diyelim...

Şimdi eğer buradan Birlik Ligi'ne geri dönersen, o ligden ayrıldığın anda kaydedilen veriler aynen geçerli oluyor... Yani Kıta Ligi'nde aldığın oyuncular kadronda olmuyor, sattığın adamlar geri geliyor... Fakat can alıcı olan şu; kazandığın bütce puanı kaybolmuyor... Yani sen istersen oyuncuları tekrar alırsın...

Eğer buradan Birlik Ligine geri dönmez ve Catenaccio Ligi'ne girersen bu defa Kıta Ligindeki son mevcut kadronla başlıyorsun yine...

Yani bir kere bir ligde oynayıp veri yarattıysan, o ligde o veri kaydediliyor... Önceden oynadığın bir lige geri dönersen o ligdeki son verilerinle başlıyorsun... Ama kazandığın maliyet puanları kasada kalıyor, onlar kaybolmuyor...

oynamadığım liglere girecem ilk önce birlik ligine girdim sonrada kıta ligine geçtim şimdide lega catenaccio ligine geçecem yani oynadığım lige geri dönmeyecem oynamadım liglere girecem o zaman kadrom aynı kalır mı şuanki kadrom dururmu

• quote:

Orijinalden alıntı: DeePDe

quote:

Orijinalden alıntı: cellturk

quote:

Arkadaşlar Konami ve federasyona yazılan bir mektup var 10000 kişiye ulaştığında her ikisinede iletilecek bir mektup bu mektubu okuyup imzanızı atarsanız süper lig takımları ile bu sene çıkarılan beşiktaş fenerbahçeyide Tekrar güncelleme ile pes 2014 e dahil ettirebiliriz.

Kampanya linki aşağıdadır sağ taraftan doğru bilgiyi doldurup imzanızı atın saygılarımla.

TFF ve KONAMİ yazılan Mektup

https://www.change.org/tr/kampanyalar/konami-pes-2014-te-t%C3%BCrkiye-spor-toto-s%C3%BCper-lig-ini-g%C3%B6rmek-istiyoruz?utm_campaign=autopublish&utm_medium=facebook&utm_source=share_petition

Çocuk musun sen???
    Adamlar senin mektubuna gore mi takim eklicek.boş iş bunlar

Kusura bakma kardeşim çocukluk ettim. Change org denen site çeşitli elektronik imza toplayıp bu toplanan imzaları gerekli kurumlara ileten bir firma 9000 küsür kişi orada elektronik imza atmış çocuk hepsi gereksiz polimiklere girmeyelim 31 yaşında bir çocuğum bu arada bunlar basit ufak teferruatlar ülkemiz bu konuda girişimci olmadığı için bu şekilde oluyor. federasyon toplu lisans sözleşmesi yapsa adamlar akhisarı bile buraya koymak zorunda elalemin devision ligleri danimarkadan 2 takım buradan sadece anlaşmalı olduğu için galatasaray bişiler yapmadan bişiler beklemek olmaz tesadüfen gördüm paylaştım.
    Kolay gelsin iyi günler.

takma kafana dostumm..Destekliyorumm...

• quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavili

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cellturk

quote:

Arkadaşlar Konami ve federasyona yazılan bir mektup var 10000 kişiye ulaştığında her ikisinede iletilecek bir mektup bu mektubu okuyup imzanızı atarsanız süper lig takımları ile bu sene çıkarılan beşiktaş fenerbahçeyide Tekrar güncelleme ile pes 2014 e dahil ettirebiliriz.

Kampanya linki aşağıdadır sağ taraftan doğru bilgiyi doldurup imzanızı atın saygılarımla.

TFF ve KONAMİ yazılan Mektup

https://www.change.org/tr/kampanyalar/konami-pes-2014-te-t%C3%BCrkiye-spor-toto-s%C3%BCper-lig-ini-g%C3%B6rmek-istiyoruz?utm_campaign=autopublish&utm_medium=facebook&utm_source=share_petition

Çocuk musun sen???
    Adamlar senin mektubuna gore mi takim eklicek.boş iş bunlar

Kusura bakma kardeşim çocukluk ettim. Change org denen site çeşitli elektronik imza toplayıp bu toplanan imzaları gerekli kurumlara ileten bir firma 9000 küsür kişi orada elektronik imza atmış çocuk hepsi gereksiz polimiklere girmeyelim 31 yaşında bir çocuğum bu arada bunlar basit ufak teferruatlar ülkemiz bu konuda girişimci olmadığı için bu şekilde oluyor. federasyon toplu lisans sözleşmesi yapsa adamlar akhisarı bile buraya koymak zorunda elalemin devision ligleri danimarkadan 2 takım buradan sadece anlaşmalı olduğu için galatasaray bişiler yapmadan bişiler beklemek olmaz tesadüfen gördüm paylaştım.
    Kolay gelsin iyi günler.

takma kafana dostumm..Destekliyorumm...

Bende

• bu yıldızlar ne anlama geliyor?

nickimizin yanında görünen 4 yıldız var, şu an bende 3'ü açık... ne demek bunlar?
  • arkadaşlar dün hileciler yine başladı demiştim. fakat bugün 2 maçtada ben yeniliyoken kendi kedine bağlantı koptu ve maç hükümsüz sayıldı. daha önce de bir iki kere oldu böyle. demin mesela 3-2 yeniliyorum 90+4'de kendi kendine koptu ve maç hükümsüz sayıldı. adamda hile yaptım sanıp bana küfürler ediyo. online da var bir bozukluk. her an yensenizde yenilsenizde kopabilir. en kötü böyle olsun, bağlantı kopup mağlup saymasında. yani koparsa hile zannetmeyin hemen. online da var bişeyler. bu maç sonu yavaşlamalar falan var
  • Yahu nasıl savunma yapıyorsunuz arkadaslar bsna bi anlatın...

Rakibin oyuncuları ben topu aldığım anda kene gibi yapışıyor, benimkiler önünden gecene bakıyor...

Ne yapmak lazım???

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wertymat

Ya bu yapilan yamalar falan ps3 e uymuyor degilmi?

Fenerbahce formasi ve amblemi usb ile falan yuklense bile online analig de kullaniliyormu???

Bilgisi olan paylaşsa...

ps3 yamaları var...

pc gibi değil tabi... bi kitserver yok örneğin...

editten yaptığın yüklediğin yamalar, ana lig online a yansıyor... mesela bir takımı sen tuttun editledin, ana lig online da takım tasarımı kopyala diyor ve o takımı seçiyorsun, takım adını da düzenleyince artık hepsini kullanabilirsin...

ama asıl yama bu değil tabi... ben sadece göğüs logosu, kol, çorap falan yaptım, asıl forma yaması farklı... onu yapmayı da ben bilmiyorum...

varmı ps3 e Fenerbahçe amblemi ve forması nasıl atılır bulunan ve anlatan bir site

birde diyelim yamayı/ formayı yükledin ps3 e online master ligde kullanabiliyormuyuz rkip bizi o Fenerbahçe formasıyla göremiyor heralde değilmi

yoksa bi tanesi denk gelirdi diye düşünüyorum...

• quote:

Yahu nasıl savunma yapıyorsunuz arkadaslar bsna bi anlatın...

Rakibin oyuncuları ben topu aldığım anda kene gibi yapışıyor, benimkiler önünden gecene bakıyor...

Ne yapmak lazım???

Kaleciyi slip x e baskan tutmadimi korkut Ben ya L1 le cursor degisip Alan daraltip yaklasinca cift x yapiyorum ya da Adam uzun ARA atacak ve Ben pasi kesemeyeceksem cursory en gerideki Adams alip Geri kosturuyorum cift Kate ile PS ye savinma yaptiriyorum cursor secemediysem r1 ve geriye kosuyorum x e basmadan ARA yemiyorum cok AMA ceza sahasinda illaki onune dusuyo top cikmiyo baski yiyosun ARA ARA Ben bana karsi cok iyi defans yapabilen 1-2 kisi gordum kimse yapamio zaten Kim cok atarsa kimin baglanto daha akiciysa artik def bilen varsa ogretsin fena degil defansim AMA yetmio daha iyi olmali

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.