Şimdi Ara

PS3-PES 12 VE PES 2013 TOPLULUK VE ONLİNE OYNAMA VE YARDIM (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
1
Favori
18.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konuyu takip edemesem de genelde online oluyorum. bı mesajla kopup gelirim. yeter ki hafta ici mesai saatleri icinde olmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lig kurulduysa herkes istediği zaman takımını seçsin girsin real ve barça dışında. sonra herkes burdan yazar. artk uzatılmasın herkes ps3e girdiğinde pes12yi taktğında ilk iş olarak clubber80de takımını seçip girmek olsun. sonra herşey burdan mesajla halledlir . hatta bnde egecanın numarası bile var haberleşyoruz. eğer çok önemli değilse özelden tel numaralarmızı alırız ordanda haberleşriz . yeter ki maç yapmak isteyin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: pescifero

lig kurulduysa herkes istediği zaman takımını seçsin girsin real ve barça dışında. sonra herkes burdan yazar. artk uzatılmasın herkes ps3e girdiğinde pes12yi taktğında ilk iş olarak clubber80de takımını seçip girmek olsun. sonra herşey burdan mesajla halledlir . hatta bnde egecanın numarası bile var haberleşyoruz. eğer çok önemli değilse özelden tel numaralarmızı alırız ordanda haberleşriz . yeter ki maç yapmak isteyin .
    bende aynen onu diyom lig kurulsun herkes istedigi saatde girsin o zaman lig olur işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanblue001 -- 22 Temmuz 2012; 15:41:33 >
  • şimdi girip bakıcak kurulmuş mu kaç kişi katılmış bakalım. gelirsen oynarız istanblue001
  • LİG BURADA !!! diye kurdum girsin herkes o lige . artık maçlar ordan yapılcak işte .
  • her kez verdıgı sozu tutsa hıc sorun olmaz ben aksam 10 da gırdım cok az kısı vardı ama sayımız yukselıyo az zaman gecsın daha ıyı olucak yıne soyluyorum eger aksam saat 10 gibi ben dogi1907 egecan ferhat 1 2 arkadas daha lig yaparız 5 6 kısı olsak bıle yeter

yıne soyluyorum aksam saat 10 gibi 9 30 dan itibaran buraya yazalım kım var kım yok dıye 5 6 kısı olursak lıg yaparız 2 saat ıcındede bıtırırız lideri aciklariz
  • şimdi zaten giriyolar . siz benim kurdğum LİG BURADA ligine girin takmnızı seçinde birisi real madrid almış onu at uğur .
  • bu siralar pes 12 ye giremiyorum nat hatası vermeye basladı yıne
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubber80

bu siralar pes 12 ye giremiyorum nat hatası vermeye basladı yıne

modeme reset atın hocam belki düzelir. Bende de oluyordu çünkü.

• dün yama kurdum ingiltere premier ligindeki takımları lisanslı oynamak bile başka formalar felan . pes 2013te bu arada spor toto süper lig var arkdaşlar hayırlı olsun haberini ilk ben vereyim. pes 2013 vikipedine girin bakın ligleri göreceksiniz. birde pes 2012de şampiyonlar ligi varda hiç uefa avrupa ligi ve süper kupayı görmedm nerde bunlar .
  • quote:

dün yama kurdum ingiltere premier ligindeki takımları lisanslı oynamak bile başka formalar felan . pes 2013te bu arada spor toto süper lig var arkdaşlar hayırlı olsun haberini ilk ben vereyim. pes 2013 vikipedine girin bakın ligleri göreceksiniz. birde pes 2012de şampiyonlar ligi varda hiç uefa avrupa ligi ve süper kupayı görmedm nerde bunlar .

güzel haberde nerde yazıyor bu tam olarak site ismi ne resmi birşey varmı olsada takımlar lisanslı olmaz sadece 4 büyük lisanlı olur aslında 4 büyük takım kalsa spiker türkçe olsa o anlatan kişide ercan taner gültekin onay ertem şener bunlardan biri olsa pes 2013 türkiyede satış rekoru kırar pes 2012de hiç yapmadım şampiyonlar ligi belki uefa kupası şampiyonlar liginde 3. olursan uefa kupası o zaman çıkar tahminim

• online olan varsa iftara kadar mac yapabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

dün yama kurdum ingiltere premier ligindeki takımları lisanslı oynamak bile başka formalar felan . pes 2013te bu arada spor toto süper lig var arkdaşlar hayırlı olsun haberini ilk ben vereyim. pes 2013 vikipedine girin bakın ligleri göreceksiniz. birde pes 2012de şampiyonlar ligi varda hiç uefa avrupa ligi ve süper kupayı görmedm nerde bunlar .

güzel haberde nerde yazıyor bu tam olarak site ismi ne resmi birşey varmı olsada takımlar lisanslı olmaz sadece 4 büyük lisanlı olur aslında 4 büyük takım kalsa spiker türkçe olsa o anlatan kişide ercan taner gültekin onay ertem şener bunlardan biri olsa pes 2013 türkiyede satış rekoru kırar pes 2012de hiç yapmadım şampiyonlar ligi belki uefa kupası şampiyonlar liginde 3. olursan uefa kupası o zaman çıkar tahminim

tr.m.wikipedia.org/wiki/PES_2013 Hocam burada detaylar var.

• var var gördüğüm kadarıyla sadece lig adı türkiye ligi ama takımlar lisanslı . olmasada yamayla hallediliyo hakkaten çok kolaymış ya. dün usb flash belleğe aldım ps3 için olan yamayı sonra üçgene basıp copy yaptım usb flash diskten ps3e kopayaladım sonra oyunu taktım girerken temel bilgileri düzenlettirdi geri nickin felan aha dedim bittim ben bütün puanlar felan gitti halbuki ligi felan yapmış sonra uygula uygulama seçeneği geldi uygulaya bastım ve lisanslı yamalar geldi ve son kadrolar var süper yani . sizde yapablrsniz hocalar :D ayrıca arkdaşlar yapmak isteyen varsa yazsın yapalım .
  • hazırmıyız gerçek futbol deneyimine animasyonlar gol sevinçleri oynanabilirlik atmosfer .. işte karşınızda pes 2013ün en son videosu . süper ya ;)http://www.youtube.com/watch?v=G0ykGjDgmj4&feature=youtu.be
  • quote:

hazırmıyız gerçek futbol deneyimine animasyonlar gol sevinçleri oynanabilirlik atmosfer .. işte karşınızda pes 2013ün en son videosu . süper ya ;)http://www.youtube.com/watch?v=G0ykGjDgmj4&feature=youtu.be

benden hızlı davrandın tam ben katıyordum video yu
  • quote:

quote:

hazırmıyız gerçek futbol deneyimine animasyonlar gol sevinçleri oynanabilirlik atmosfer .. işte karşınızda pes 2013ün en son videosu . süper ya ;)http://www.youtube.com/watch?v=G0ykGjDgmj4&feature=youtu.be

neymarın attıgı golu çok abartmışlar ama

• quote:

quote:

quote:

yarın akşam hemen playstation store koşuyorum. Pes 13'ün demosu geliyor....

• quote:

quote:

quote:

bnce abartı değil pes burda özgürlük sende diyor kalenin her yerine zımbala diyo tabi kaleciyi aklayablirsen :D ama ciddi söylyorum ilk defa bi pesi bu kadar çok merakla beklyorum oynanış hakkaten gerçek hayata çok yakın top fizği topun sürüklenişi oyuncuların hızları felan. pes 12de pato ne ya öyle kırmızıysa uçuyo messi ronaldo felan. allaha şükür player ıd sayesnde artık uçmaya son ama tabki yine hızlarını göstereceklerdir dünyaca ünlü hızlı oyuncular . özellikle bu videoda dikkatmi çekti di marianin vücdunu esnek kullanması robbenin ellerini vücudyla dengelemesi riberynin o geçişi ibrahimoviçin o ayak dışıyla vuruşu harbiden çok süper yansıtılmış oyunva kii bu oyun daha %70 tamamlanmış daha çok güzel olucak . bide çıkınca hemen yama yaparlar bizimkiler ingiltere premier liginide katarız sonra online ana lig kas . bu sene rüya takımı oluşturmak zor olucak maaş sınırlaması felan gelyomuş . iyide oluyo oyuncuları almak zor olsun.

• DÜN GECE PES 13 ÜN DEMOSUNU INDIRP OYNADIM. İLK İZLENİM OLARAK FARKLI BIR HAVASI OLACAĞI KESIN ARKADAŞLAR. BU ARADA BENDE PES 12 TOPULUĞA KAYIT OLMAK ISTIYORUM EĞER UYGUNSA.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.