Şimdi Ara

PS3-PES 12 VE PES 2013 TOPLULUK VE ONLİNE OYNAMA VE YARDIM (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
1
Favori
18.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: POLATYİĞİTDOĞAN

DÜN GECE PES 13 ÜN DEMOSUNU INDIRP OYNADIM. İLK İZLENİM OLARAK FARKLI BIR HAVASI OLACAĞI KESIN ARKADAŞLAR. BU ARADA BENDE PES 12 TOPULUĞA KAYIT OLMAK ISTIYORUM EĞER UYGUNSA.

Buyrun bekleriz. Topluluğun adı clubber 80. Psn adresinizi yazaın ekliyim sizi. Benimki egecan23 sizde söylleyin arkadaşlık yollarım size.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim benimkide polatkubra2003 . siz şimdi güncel kadrolar ile mi maç yapıyorsunuz. biraz bilgi verebilirsen sevinirim. işin coksa zaten başlayınca öğrenirim. birde hangi menuden girmem gerekiyor acaba. yardımcı olabilirsen sevinirim.
  • quote:

kardeşim benimkide polatkubra2003 . siz şimdi güncel kadrolar ile mi maç yapıyorsunuz. biraz bilgi verebilirsen sevinirim. işin coksa zaten başlayınca öğrenirim. birde hangi menuden girmem gerekiyor acaba. yardımcı olabilirsen sevinirim.

zaten ps3 e internet bağlayınca otomatik olarak güncelleme yapılsın diyor. sizde kabul edip yaparsınız. birde ana menüden ilave içerik bölümüne girin. ordan en üste güncelleme seçeneği var. Zaten güncelleme varsa size yapalım mı diyecektir. Topluluğa girmek içinde online menüye girince toplulukta oyna var oraya topluluk ismini girin. clubber80 diye yazın. topluluğa girmiş olucaksınız.
    takıldığı9nız bir durum olursa yardım ederim
  • ÇOK SAĞOL
  • MEVCUTTA DEVAM EDEN BİR TURUVA VARMI ARKADAŞLAR. YOKSA DOSTLUK MAÇI TARZINDA MI OLUR....

PS3-PES 12 VE PES 2013 TOPLULUK VE ONLİNE OYNAMA VE YARDIM
  • quote:

MEVCUTTA DEVAM EDEN BİR TURUVA VARMI ARKADAŞLAR. YOKSA DOSTLUK MAÇI TARZINDA MI OLUR....

PS3-PES 12 VE PES 2013 TOPLULUK VE ONLİNE OYNAMA VE YARDIM

En son bir lig kuruldu onda da Birbirimizle ortaklaşa bir tarih oluşturup maç yapamadık..
  • beyler Psn girebiliyormusunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: dogi1907

beyler Psn girebiliyormusunuz

DÜN GICIK OLDUM HİÇ GİREMEDİM PSN E BAKIM VAR DIYORDU :( GICIKLAR YA EN SON 11 DE BAKTIM YOKTU VALLA INSALLAH BUGUN OLURDA TANISIRIZ BEN YENI KATILICAM
  • quote:

quote:

DÜN GICIK OLDUM HİÇ GİREMEDİM PSN E BAKIM VAR DIYORDU :( GICIKLAR YA EN SON 11 DE BAKTIM YOKTU VALLA INSALLAH BUGUN OLURDA TANISIRIZ BEN YENI KATILICAM

psn bakımı bugün sabah 10 da bitecektir büyük ihtimal. Aslında lig düzenliyoruz ama çok az katılım olduğu için ligi hayata geçiremiyoruz. Bugün girersin tanışırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egecan23

quote:

quote:

psn bakımı bugün sabah 10 da bitecektir büyük ihtimal. Aslında lig düzenliyoruz ama çok az katılım olduğu için ligi hayata geçiremiyoruz. Bugün girersin tanışırız.

İNŞALLAH KARDEŞİM....

• online varsa gelsin de bı mac yapalım yahu

• YA BU CLUBBER80 DE BAYA KISI VAR AMA KIMSE HAFTA SONU OYNAMIYOR GALIBA NASIL OLCAK BU TOPLULUK ISI ANLAMADIM. MUDUR SEN BENI EKLEDIN DIMI POLATKUBRA2003 BEN UGURSELVI KULLANICISINI GORUYORUM PS3 TE
  • quote:

YA BU CLUBBER80 DE BAYA KISI VAR AMA KIMSE HAFTA SONU OYNAMIYOR GALIBA NASIL OLCAK BU TOPLULUK ISI ANLAMADIM. MUDUR SEN BENI EKLEDIN DIMI POLATKUBRA2003 BEN UGURSELVI KULLANICISINI GORUYORUM PS3 TE

hocam sen beni eklesene. Psn ismim egecan23

• quote:

quote:

YA BU CLUBBER80 DE BAYA KISI VAR AMA KIMSE HAFTA SONU OYNAMIYOR GALIBA NASIL OLCAK BU TOPLULUK ISI ANLAMADIM. MUDUR SEN BENI EKLEDIN DIMI POLATKUBRA2003 BEN UGURSELVI KULLANICISINI GORUYORUM PS3 TE

TAMAM KARDEŞİM EKLICEM SENI. BUGUN SAAT 10 GIBI EVDE OLURUM EKLERIM . SENIN TAKILDIĞIN GUZEL BI GRUP VAR MI YOKSA CLUBBER80 DEMISIN
  • quote:

quote:

quote:

TAMAM KARDEŞİM EKLICEM SENI. BUGUN SAAT 10 GIBI EVDE OLURUM EKLERIM . SENIN TAKILDIĞIN GUZEL BI GRUP VAR MI YOKSA CLUBBER80 DEMISIN

Benim özel takıldığm bir grup yok. Clubber80'de tanıdığımız kişiler olduğu için başka gruba gitmedim. O zaman bende akşam isteği kabul ederim. Bu aralar pes 12'ye giremiyorum ama en kısa zamanda girerim.

• Selam Arkadaşlar,

TRANSFERLİ online lig yapacağız. Bunun için bir topluluk oluşturuyoruz.
    Eylül ayında oyuncu çekilişleri yapıp lige başlayacağız..

Kazanılan maçlarla para kazanılacak ve yeni transferler yapılabilecek...

Bu tarz bir organizasyonda yer almak isterseniz bekleriz oynamak isteyenleri...

http://forum.donanimhaber.com/m_63970335/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63970335

• Arkadaşlar artık bu gruptaki faaliyetler bitmiştir yeni topluluk transferli ve daha detaylı olmuştur.

http://forum.donanimhaber.com/
    m_63970335/mpage_1/f_/key_//
    tm.htm#63970335

Link burdadır. Eğer bu grupun bir parçasıysanız buraya da katılırsınız umarım. Ilginiz için teşekkürler.

• ben de geliyorum yakında :)) önce bi pes 2012 almam lazım bi de psn adımı hatırlamıyorum bakmam lazım :))
  • edit: ps3 bölümüymüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 19 Eylül 2012; 13:36:06 >
  • 21 gecesimi açılıyor?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.