Şimdi Ara

PS3-PES 12 VE PES 2013 TOPLULUK VE ONLİNE OYNAMA VE YARDIM (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
1
Favori
18.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cengo17

selviugur ve ugurselvi yi ekledim fakat kabul etmedi

Alıntıları Göster
    ok eklıcem arkadasım

bu arada dırek katılıyosun dıye bılıyorum ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubber80

ok eklıcem arkadasım

bu arada dırek katılıyosun dıye bılıyorum ama

Alıntıları Göster
    BEn CenK1717 adlı psnde beklmedeyim davet bekliyorum arkadaslar halledelim şu işi birde chat room açarsanız iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralkrol12

Arkadaslar Biri Beni toluluğa eklesin ya Benim PSn:SmileToDeaD değil CenK1717
    toluluk bölümüne giremiyorum ancak davet ederseniz girebiliyorum biri beni davet edebilirmi CenK1717

3 tane topluluğa üyeysen daha fazla topluluğa katılmazsın sorun ordan olabilir..Yoksa bu topluluk herkese açık görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengo17

BEn CenK1717 adlı psnde beklmedeyim davet bekliyorum arkadaslar halledelim şu işi birde chat room açarsanız iyi olur

Alıntıları Göster
    arkadaslar pc kapadım ps3 cu acıyorum cenk17 eklıcez ok
  • quote:

arkadaslar pc kapadım ps3 cu acıyorum cenk17 eklıcez ok

Alıntıları Göster
    nerdesiniz 21:45 dediniz geldik yoksunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: pescifero

quote:

Orijinalden alıntı: BeYaBaN.

Ooo bakiyorumda iyisiniz valla

sen niye gelmiyon beyaban ?

Il disindayim ps yanimda degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 kişi lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: egecan23

1 kişi lazım.
    hocam formu geçtim hadi yeşile ayarlanmıyo onu anladımda 5 dakka ne ya . zaten 5 kişiydik herkes birbiriyle oyansa kişi başına 5 maç düşüyo ve 10 dakkadan toplam 50 dakka sürüyodu. 5 dakkada keyif alamıyorum bn 10 dakka olsaydı hadi neyse. bide en baştan 10 dedik yani .
  • quote:

hocam formu geçtim hadi yeşile ayarlanmıyo onu anladımda 5 dakka ne ya . zaten 5 kişiydik herkes birbiriyle oyansa kişi başına 5 maç düşüyo ve 10 dakkadan toplam 50 dakka sürüyodu. 5 dakkada keyif alamıyorum bn 10 dakka olsaydı hadi neyse. bide en baştan 10 dedik yani .

guzel kardesım bu lıg 5 mac olmaz 4 kısıysek 6 mac olur 5 kısıysek 8 mac uzun surerdı bak saat 10.30 da basladı 2 saate yakın surdu yenı bıttı toplam 4 kısıydık 5 dakıkadan

eger 5 kısı 10 dakka olsaydı anca 3 saat kesın surerdı benım anlatmak ıstedıgım bu ayrıca bıdakıne sen kur sen normal takımlar olsun dakkıkayıda sen ayarla formlarıda

ama dedıgım gıbı lig usulu bu ayar olmaz her kez bırbırıyle 2 mac yapar 6 kısıysek 10 mac demek toplamda umarım anlatabılmısımdır
  • quote:

quote:

guzel kardesım bu lıg 5 mac olmaz 4 kısıysek 6 mac olur 5 kısıysek 8 mac uzun surerdı bak saat 10.30 da basladı 2 saate yakın surdu yenı bıttı toplam 4 kısıydık 5 dakıkadan

eger 5 kısı 10 dakka olsaydı anca 3 saat kesın surerdı benım anlatmak ıstedıgım bu ayrıca bıdakıne sen kur sen normal takımlar olsun dakkıkayıda sen ayarla formlarıda

ama dedıgım gıbı lig usulu bu ayar olmaz her kez bırbırıyle 2 mac yapar 6 kısıysek 10 mac demek toplamda umarım anlatabılmısımdır

Alıntıları Göster
    bu arada ispanya ile ilk liderligimi kazandım ve birinci oldum :D

1 ugurselvi

2 emre

3 exterminating67.

4 ege

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubber80 -- 14 Temmuz 2012; 0:23:45 >

• quote:

1 ugurselvi

2 emre

3 adi neydi :)

4 ege

exterminating67. :) yarın herşey yerine oturacak siz merak etmeyin hocam.

• quote:

quote:

1 ugurselvi

2 emre

4 ege

Alıntıları Göster
    süpersin egecan :)
  • quote:

Alıntıları Göster
    hocam 5 dakika çok az oluyo bna bn istedklermi ortaya koyamıyorum. gol yiyince zaman akıp gidiyo ne bi taktik değiştireblyorum ne bi pozisyon yakalayablyorum . 10 dakikada en azından taktk felan değiştiryosun gol yiynce durumu düzelteblyosun keyif alablyosun maçtan. bugün örneğin 5 kişiydik. herkes birbiriyle 2 maç yaptğnı farzedelim . kişi başına 10 maç düşüyor . 10 dakikadan 10 maç 100 dakika yapıyo . ama eğer herkes birbiryle tek maç yaparsa kişi başına 5 maç düşüyor . 10 dakikadan 5 maç 50 dakika yapıyo . birinden birini seçin hocam . 5 dakkaya tahammülüm yok çnkü . bide rica ediyorum gece maçları olmasın ya pes bu sene gece atmosferini yapamamış beee öğleden sonra ve sabah maçları süper canlı ama gece atmosferi sıfır çimler kötü duruyo . pes 2011deki gece atmosferi daha iyiydi. bu yüzden arkdaşlar ricam sizden öğleden sonra yada sabah maçları olsun . yani arkdaşlar ya tek maç yaparız yada çift maç yaparız daha uzun sürer. ama 5 dakkaya indirmeyin süreyi.

• quote:

Alıntıları Göster
    ARkadaslar ben internetim yüzünden topluluka giremiyorum şimdi online menüdeyim topluluğa tıklıyorum inretnetiniz DMz Nat fln bişey diyor atıyo yani içine giremiyorum x tıklayıp geri çıkmak zorunda kalıyorum.Nasıl sizinle beraber oynucam ben ?
  • quote:

hocam 5 dakika çok az oluyo bna bn istedklermi ortaya koyamıyorum. gol yiyince zaman akıp gidiyo ne bi taktik değiştireblyorum ne bi pozisyon yakalayablyorum . 10 dakikada en azından taktk felan değiştiryosun gol yiynce durumu düzelteblyosun keyif alablyosun maçtan. bugün örneğin 5 kişiydik. herkes birbiriyle 2 maç yaptğnı farzedelim . kişi başına 10 maç düşüyor . 10 dakikadan 10 maç 100 dakika yapıyo . ama eğer herkes birbiryle tek maç yaparsa kişi başına 5 maç düşüyor . 10 dakikadan 5 maç 50 dakika yapıyo . birinden birini seçin hocam . 5 dakkaya tahammülüm yok çnkü . bide rica ediyorum gece maçları olmasın ya pes bu sene gece atmosferini yapamamış beee öğleden sonra ve sabah maçları süper canlı ama gece atmosferi sıfır çimler kötü duruyo . pes 2011deki gece atmosferi daha iyiydi. bu yüzden arkdaşlar ricam sizden öğleden sonra yada sabah maçları olsun . yani arkdaşlar ya tek maç yaparız yada çift maç yaparız daha uzun sürer. ama 5 dakkaya indirmeyin süreyi.

Alıntıları Göster
    haaa doğru diyosun 2 maç şeklnde oynuyosun doğru ama 5 dakika olmasın . 10 dakikadan oynayablceğimiz zamanlar ayarlıyalım o zaman arkdaşlar.

• quote:

ARkadaslar ben internetim yüzünden topluluka giremiyorum şimdi online menüdeyim topluluğa tıklıyorum inretnetiniz DMz Nat fln bişey diyor atıyo yani içine giremiyorum x tıklayıp geri çıkmak zorunda kalıyorum.Nasıl sizinle beraber oynucam ben ?

büyük ihtimal başka topluluğa üyesin . herhangi bi topluluğa gir topluluğu yönet yap sonra topluluktan çık yap sonra bizim topluluğa tıkla olucaktır.
  • quote:

quote:

büyük ihtimal başka topluluğa üyesin . herhangi bi topluluğa gir topluluğu yönet yap sonra topluluktan çık yap sonra bizim topluluğa tıkla olucaktır.

Alıntıları Göster
    Kardes anlamadın beni ben Hiçbir şekilde topluluk sekmesine tıklayıp içeri giremiyorum bana quitch match modunda sadece 1e1 ranked match yapabilirsiniz diyor böyle bir hata anlamdım delircem nasip olmadı sizinle oynamak

• quote:

1 ugurselvi

2 emre

3 exterminating67.

4 ege

Abi darıldım sanaya nasıl ismimi unutursun. Bu arada aramızda 2 puan vardı. Ve senle bir maçta berabere kaldık diğerinde galibiyet kazandım.
  • Beni de yazın beyler girdim kimse yoktu ama topluluğa girdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

1 ugurselvi

2 emre

4 ege

uğurun 1 maçı kaldı ve benden 2 puan önde Ama benim 2 maçım kaldı :D Yarın ki maç sonuçları herşeyi yerine oturtucak..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.