Şimdi Ara

PS3-PES 12 VE PES 2013 TOPLULUK VE ONLİNE OYNAMA VE YARDIM (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
1
Favori
18.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: clubber80

aksam 10 gibi biniyorum otobuse :)

bu arada lig yada turnuva herkezın ortak bır gorusu olsun kımse kırılmadan ısler yurusun her kez lig kurabılır

su an 5 arkadas varsa toplulukta suan bıle lig olur

exterminating arkadasımızda yonetsın sorun yok lıg kursun hepımız arkadasız sonucta

zaten ben egecana sıfremı verdım o guzelce psn topluluk ısımlerımızı kurucak

amacımız beraber bu toplulugu buyutmek yerı geldıgınde herkez fedakarlık yapsın ılla bır kısı ben sunu ıstıyorum ben bole dedım olucak dıye bırsey yok ben dahıl kımse dıyemez

forum sayımız guzel gıdıyo msjlar guzel forumda 4 sayfa yaklasık 200 msjımız oldu cevredende arkadas toplaya bılırız dedıgım gıbı bu toplulugun sahıbı herkez

hocam bu arada iyi tatiller :))
  • ben ligdeyim arkdaşlar gelenlerle yaparız maçlarımızı milanım bnde . bekliyoruz herkesi .
  • Arkadaşlar günde herkes 3 maç yapma şartı olsun. Yani topluluk hep açık kalsın isteyen girsin oynasın ama en az 3 maç kesin yapılsın. Maçlar 10 dk olsun.Lig birden başlayıp hemen bitmesin.İsteyen herkes istediğini zaman girebilir.Eğer girecek olursak birbirimize mesaj atarız kim müsait ise o zaman girebilir.Ama 2-3 kişi olmasın diye akşamları düzenli girmeye çalışalım.Akşam birlikte buluşuruz böylece kopma olmaz.Eğlencenin tadı çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: egecan23

Arkadaşlar günde herkes 3 maç yapma şartı olsun. Yani topluluk hep açık kalsın isteyen girsin oynasın ama en az 3 maç kesin yapılsın. Maçlar 10 dk olsun.Lig birden başlayıp hemen bitmesin.İsteyen herkes istediğini zaman girebilir.Eğer girecek olursak birbirimize mesaj atarız kim müsait ise o zaman girebilir.Ama 2-3 kişi olmasın diye akşamları düzenli girmeye çalışalım.Akşam birlikte buluşuruz böylece kopma olmaz.Eğlencenin tadı çıkar.

Bende öyle düşünüyorum ve şuan müsait olan varsa oynayabiliriz.

• quote:

Arkadaşlar günde herkes 3 maç yapma şartı olsun. Yani topluluk hep açık kalsın isteyen girsin oynasın ama en az 3 maç kesin yapılsın. Maçlar 10 dk olsun.Lig birden başlayıp hemen bitmesin.İsteyen herkes istediğini zaman girebilir.Eğer girecek olursak birbirimize mesaj atarız kim müsait ise o zaman girebilir.Ama 2-3 kişi olmasın diye akşamları düzenli girmeye çalışalım.Akşam birlikte buluşuruz böylece kopma olmaz.Eğlencenin tadı çıkar.

aynen katılıyorum barcelona ve milli takımlar seçmek olmasın bence saat filanda olmaz ben hergun online oluyorum gece 12den sonra kesin dun 3 kişiydik olmadı lig söyle 10veya 18 kişi olacak ki zevkli olsun gece 12 den sonra grisek çok kişi aynı anda ligi kursak en az 3 maç oynarız sonra o oynadıgımız lig yüklü kalmıyor mu kalıyor ondan sonra hergun en az 3 maç yapma sartı olur musait olanlar gunduzde yapabilirler

• quote:

Orijinalden alıntı: exterminating

quote:

DUr geliyorum

• quote:

quote:

quote:

DUr geliyorum

Kardeş kusura bakmaya dışarı çıkıyorum diye gelmiyecektim plan iptal olmuştu şimdi ise tekrar dışarı çıkmam gerekiyor. Çok pardon. Akşam müsait olursan oynayalım.

• arkdaşlar o zaman ligin adı DH PES2012 olsun o ligte oynayalım . birimiz girince bu adı yazarak lig kursun clubber80de oraya girsin herkes . barcelonayı seçmek olmasın milli takımda öyle . hatta real madridte alınmayablir . bunun dışındaki tüm takımları alabilelim.
  • Olur o zaman siz grubu açın herkes oraya gelsin.DH PES12 olsun dediğiniz gibi.Lig formatında olsun,maçlar 10 dk olsun.Herkes istediği zaman girsin.En az 3 maç yapılmadan çıkılmasın lig bitincede buraya 1. Olanı yazarız.

Ben şimdiden takımımı söylüyorum:Bayern Münih.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egecan23 -- 15 Temmuz 2012; 17:06:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim takımımda manchester city
  • tamamdır bn ligi kurucam clubber80de . büyük olana kimse gelmedi . küçük yazıyla olan clubber80de DHPES12 ligi açıcam herkes katılsın . bnm takımımda real madrid . maçlar 10 dakika olacaktır. bugün yapalım isterseniz grupça
  • gece 12 de hep beraber girelim lig oluşsun sonra istedigimiz saatde gireriz herkes bulsun arkadaş çok kişi olalım zevkli ve eglenceli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

gece 12 de hep beraber girelim lig oluşsun sonra istedigimiz saatde gireriz herkes bulsun arkadaş çok kişi olalım zevkli ve eglenceli olur

tamam gece 12de kesin gircem bn . arkdaşlar dediğim gibi clubber80de DH PES12 açıcam saat 8 9 gibi sonra girin oraya . takımım real madrid. gece 12de ordayım bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pescifero

quote:

gece 12 de hep beraber girelim lig oluşsun sonra istedigimiz saatde gireriz herkes bulsun arkadaş çok kişi olalım zevkli ve eglenceli olur

tamam gece 12de kesin gircem bn . arkdaşlar dediğim gibi clubber80de DH PES12 açıcam saat 8 9 gibi sonra girin oraya . takımım real madrid. gece 12de ordayım bu arada.

Kardeş real madrid almak olmasın ayrıca ben daha önceden demiştim aslında barça yoksa manchester city diye. Ozaman bende barçayı alıyım.
  • Arkadaşlar toplulukta olan varsa geliyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Kardeş real madrid almak olmasın ayrıca ben daha önceden demiştim aslında barça yoksa manchester city diye. Ozaman bende barçayı alıyım.

barca olmasın niye dedim çünkü herkes barcelonayı alır ondan dedim zevkli olmaz diye çünkü barcelonayı çok iyi yapmışlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

barca olmasın niye dedim çünkü herkes barcelonayı alır ondan dedim zevkli olmaz diye çünkü barcelonayı çok iyi yapmışlar

allaha şükür pes 2013 ile her oyuncunun kendi koşu tarzı stili felan olucak her oyuncu hızlı koşamıycak ve oyuncuların hızları gerçek maçtaki gibi yavaşlatıldı. pes 2013ü sabırsızlıkla beklyorum . ve barcelonaya inat real madridi daha çok seviyorum . israil şerefsizi barça :D :D

• tamam real madrid ve barcelona dışında her takım var . bnde milanı alıyorum. saat 12de gircem . ligi anca o zaman kurarım . siz kurdunuz mu yoksa ?
  • quote:

tamam real madrid ve barcelona dışında her takım var . bnde milanı alıyorum. saat 12de gircem . ligi anca o zaman kurarım . siz kurdunuz mu yoksa ?

baktım kimse kurmamış
  • quote:

quote:

tamam real madrid ve barcelona dışında her takım var . bnde milanı alıyorum. saat 12de gircem . ligi anca o zaman kurarım . siz kurdunuz mu yoksa ?

baktım kimse kurmamış

ben kurucaktım ama kimse girmeyeceğim 12 den sonra girerim diye kuramdım.Bn 12'den sonra giremem.ama yarın akşam kesin gelirim 8-9 gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.