Şimdi Ara

PS3-PES 12 VE PES 2013 TOPLULUK VE ONLİNE OYNAMA VE YARDIM (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
1
Favori
18.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ama bnde 12 gibi yapamam o yüzden saarler uymuyor. Ligde olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9.45te orda olurum bn tamam. artık bu maçlardan ziyade pes 2013ü bekliyorum pes2012de kaçanlar olsun sert şutlarda kalecilerin eline topun yapışması olsun zevk almıyorum ya . ekimde çıkarcağına eylülde çıkarsana be adam ne ekimi bekletiyon.
  • 27 eylülde çıkıyor ama ekim başı işte. Pes 13'te bu grubu büyütürüz.

• bn 2 ekim diye blyorum . büyütmesek bile orda toplulukta şehrimiz olcak gireriz oraya adamım ya . direk online ana lige dalıcam ya bu sene o heycanı yaşamam gerek. bide büyük oyuncuları almak dahada zorlaşsın ya . :))
  • işte beyler müthiş bi oyun bizi bekliyor şutlar şut sesleri atmosfer efektleri oynanış gol sevinçleri grafik yüz tiplemeleri herşey on numara işte traileri :))http://www.youtube.com/watch?v=mD5ReUf0eAQ
  • quote:

Orijinalden alıntı: pescifero

işte beyler müthiş bi oyun bizi bekliyor şutlar şut sesleri atmosfer efektleri oynanış gol sevinçleri grafik yüz tiplemeleri herşey on numara işte traileri :))http://www.youtube.com/watch?v=mD5ReUf0eAQ

gerçekten harika birşey resmen gercek maç olmuş hareketleri filan balotellinin golu almanyaya attıgı gol aynı
  • ever güzel olmuş. Bekleyip görelim

• aslında pes2013 pes 2014 için yol gösterici durumda arkdaşlar burda konami bu oyuna bize alıştırıp pes2014 yeni motorla fifanın anasını belliyecek :D bunu kibarca söyledi jon murhpy :D
  • zaten fifa'da ne var anlamadım.paslar iyi birde fizik motoru daha iyi diye oyunda mı daha iyi olucak sanki

• ula ben neden yokum
    Psn: dogi1907

• yazarım seni birazdan. Ama lig olmuyor artık zamanlar uymuyor. Uğur abi gelsin toparlama yaparız

• fifada paslar mı iyi pehh bildiğin attğında adamın ayağına yapışıyo dönerken buz patenindeki gibi kayarak dönüyolar bıraksınlar bu işi . dünya çapında nasıl çok satıyor anlamadım ya o berbat oyunu bn oynadım 2 3 kez ve fifa 0 ya 0 . japon abiler olmazsa harbi gerçek futbolu anlayamıycaz . bak şimdi size bi trailer linki atcam bu euro 2012deki gollerle bu pes 2013ün ikinci videosundaki goller aynı yaa . gerçekten farkı yok.

http://www.youtube.com/watch?v=JimK7ZkmK6E&feature=youtu.be izleyin buyrun
  • pes 2013 yakinda cikiyo simdiden online topluluk icin calismaya baslayalim

• başlarız. Artık lig olmuyor bişeyler yapmak lazım.

• neden olmuyo ege

• quote:

Orijinalden alıntı: clubber80

neden olmuyo ege

Kimsenin saati birbirilne tutmuyor.çoğu kişi 12'den sonra girerim diyor. O saatte ben giremiyorum.Zaten 8-9 kişi falanız ama 3 kişi tatilde.artık eğer ps3'ü açınca birbirimizi görünce falan oynarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: egecan23

başlarız. Artık lig olmuyor bişeyler yapmak lazım.

Ya yapalım bir şeyler kendi aramızda maç yapalım bir şeyler yapalım yani.
  • ok arkadasim banada 5 kisi filan soz vrdi onlarda gelse iyi olcak cumartesi guzl bi turnuva yapariz geldigimde

• quote:

ok arkadasim banada 5 kisi filan soz vrdi onlarda gelse iyi olcak cumartesi guzl bi turnuva yapariz geldigimde

İnşallah ama yapalım artık. İftardan önce mi olcak sonra mı ?
  • quote:

ok arkadasim banada 5 kisi filan soz vrdi onlarda gelse iyi olcak cumartesi guzl bi turnuva yapariz geldigimde

evet yapalım bnde özledimn turnuvayı.Fazla olan ligleri sileim çünkü lig açamıyoruz.Herşeyi tek lig üzerinden yapalım böylece karmaşa olmaz.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.