Şimdi Ara

PS3-PES 12 VE PES 2013 TOPLULUK VE ONLİNE OYNAMA VE YARDIM (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
1
Favori
18.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aklıma bir fikir geldi.şöyle bir şeyde yapabiliriz. Eğer 8 kişi bulursak bizim topluluğa ek olarak. 4 kişi bir lig,4 kişi bir lig düzenli olarak maçlar yapsın.Maçlar bittikten sonra her 2 grubu 1. Ve 2. Tamamlayan takımlar kendi arasında bir lig yapsın böylece en iyilerin ligi olmuş olur. 1. Olanı burada da açıklarız. ve böylece eğlencenin tadı çıkar. Birde ps3'te DH PES2012 olarak chat room açalım.Herkes buraya herzaman girmediği için oradan iletişim kurarız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burdaki kişilerden bnde akrepkral var sen varsın ugurselvi var emre1187 var . diğerlerinden ses soluk çıkmıyo . bn ekledm herkesi kabul etsn herkes ordan knşuruz. 8 kişi bulsan direk 8 kişilik lig yaparızda hani nerde ? bn 12de girip kurarım DHPES12 diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: pescifero

burdaki kişilerden bnde akrepkral var sen varsın ugurselvi var emre1187 var . diğerlerinden ses soluk çıkmıyo . bn ekledm herkesi kabul etsn herkes ordan knşuruz. 8 kişi bulsan direk 8 kişilik lig yaparızda hani nerde ? bn 12de girip kurarım DHPES12 diye

tamam o zaman bizde olan kişilerden yaparız.bnde yarınn akşam gelirim.aynı topluluğa kurucaksın dimi? Ben bayern münih'i alırım.

• quote:

burdaki kişilerden bnde akrepkral var sen varsın ugurselvi var emre1187 var . diğerlerinden ses soluk çıkmıyo . bn ekledm herkesi kabul etsn herkes ordan knşuruz. 8 kişi bulsan direk 8 kişilik lig yaparızda hani nerde ? bn 12de girip kurarım DHPES12 diye

kimse yok heralde kurulmuyacaksa ben maç yapacam
  • quote:

Kardeş sen yine ne diyosun ya nasıl ses soluk çıkmıyo benim sesim soluğum çıkmıyo mu ? Ben şuan pesteyim giren olursa bekliyorum. Ayrıca sen ekledinde ben mi kabul etmedim !! PSN: exterminating67
  • Topluluk sekmesine giremiyorummm yardım edin kullanmakta olduğunuz ağ cihaz dmz/nat fln birşeyler diyor atıyor nedir bu ya quitch match modunda sadece 1e1 ranked match yapabilirsiniz diyor napmam lazım bende LİGE katılmak istiyorum OML giriyprum fakat topluluk efsaneler fln onlara giremiyorum neden böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: exterminating

quote:

Kardeş sen yine ne diyosun ya nasıl ses soluk çıkmıyo benim sesim soluğum çıkmıyo mu ? Ben şuan pesteyim giren olursa bekliyorum. Ayrıca sen ekledinde ben mi kabul etmedim !! PSN: exterminating67

ekledim snide
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralkrol12

Topluluk sekmesine giremiyorummm yardım edin kullanmakta olduğunuz ağ cihaz dmz/nat fln birşeyler diyor atıyor nedir bu ya quitch match modunda sadece 1e1 ranked match yapabilirsiniz diyor napmam lazım bende LİGE katılmak istiyorum OML giriyprum fakat topluluk efsaneler fln onlara giremiyorum neden böyle

kardes onlineye tikla gir snre topluluga tikla arama dizinine clubber80 yaz arat gir orda DHPES12 ligine takmni sec ve gir
  • arkdaslr cok lig acildgi icin yeni lig olusmuna izin verlmyo egecan sifreyi bliyo kullalmyan ligleri silsn DHPES12 acsn
  • Arkadaşlar herkes seçiceği takımı buraya yazsın düzgün bir liste oluşturalım.Barcelona ve Real Madrid olmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: egecan23

Arkadaşlar herkes seçiceği takımı buraya yazsın düzgün bir liste oluşturalım.Barcelona ve Real Madrid olmasın.

benim takım mancehester city yazıyoruz ama bir türlü lig olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Arkadaşlar herkes seçiceği takımı buraya yazsın düzgün bir liste oluşturalım.Barcelona ve Real Madrid olmasın.

pescifero kurarum diyor ama oda kurmuyor ben onu bekliyordum.lig kurulmaz ise olan liglerden oynarız.

• quote:

quote:

quote:

pescifero kurarum diyor ama oda kurmuyor ben onu bekliyordum.lig kurulmaz ise olan liglerden oynarız.

bu arada yeni psn adresim artık bunu kullanacam gece_belasi01 daha çekici geceleri oynuyaz ya lig olması için en az 8 kişi olması lazım zevkli geçmesi için

• Şu anki takım seçimleri:

odyofrht............. MİLAN

gece_belasi01..... MANCHESTER CİTY

egecan23............ BAYERN MÜNİH

exterminating67... CHELSEA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egecan23 -- 16 Temmuz 2012; 16:08:58 >
  • quote:

Şu anki takım seçimleri:

Yav kardeş siz anlamıyo musunuz bende manchester city'i seçtim. Şimdi nolcak 2 kişi aynı takımı seçebiliyor mu ? Seçemiyorsa chelse olayım ozaman ben. Ayrıca yazsana benide sürekli burdayım oynayalım lig kuralım vsvs diye bekliyorum.
  • quote:

quote:

Şu anki takım seçimleri:

Yav kardeş siz anlamıyo musunuz bende manchester city'i seçtim. Şimdi nolcak 2 kişi aynı takımı seçebiliyor mu ? Seçemiyorsa chelse olayım ozaman ben. Ayrıca yazsana benide sürekli burdayım oynayalım lig kuralım vsvs diye bekliyorum.

2 kişi aynı takım olmasa daha iyi olur
  • quote:

quote:

quote:

Şu anki takım seçimleri:

Tamam ozaman ne yapalım önce seçilmiş ben chelse olayım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şu anki takım seçimleri:

Tamam ozaman ne yapalım önce seçilmiş ben chelse olayım.

ok o zaman

• arkadaşlar akşam 9 45 gibi girin topluluğa oradan lige karar veririz. Çünkü fazladan lig olduğu için açılamıyormuş.1 tane ligi iptal ederiz veya ondan devam ederiz.En az 3 maç yapılsın. Eğer bağlantı sorunlarından kaynaklanan kopmalar olursa ne zaman kopmuş ise dk ona göre ayarlayıp maçlar oynanır.Eğer 60. Dk maç koptuysa 30 dk daha oynanır.

• quote:

arkadaşlar akşam 9 45 gibi girin topluluğa oradan lige karar veririz. Çünkü fazladan lig olduğu için açılamıyormuş.1 tane ligi iptal ederiz veya ondan devam ederiz.En az 3 maç yapılsın. Eğer bağlantı sorunlarından kaynaklanan kopmalar olursa ne zaman kopmuş ise dk ona göre ayarlayıp maçlar oynanır.Eğer 60. Dk maç koptuysa 30 dk daha oynanır.

9:45 de orda olurum ama maç yapamam anca 12 gibi yaparım maçı
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.