Şimdi Ara

PS3-PES 12 VE PES 2013 TOPLULUK VE ONLİNE OYNAMA VE YARDIM (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
1
Favori
18.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: exterminating

quote:

Orijinalden alıntı: clubber80

ok arkadasim banada 5 kisi filan soz vrdi onlarda gelse iyi olcak cumartesi guzl bi turnuva yapariz geldigimde

İnşallah ama yapalım artık. İftardan önce mi olcak sonra mı ?

iftardan sonra olur büyük bir ihtimal.Akşam 9 buçuk gibi olur çünkü yemek anca biter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egecan23

quote:

quote:

ok arkadasim banada 5 kisi filan soz vrdi onlarda gelse iyi olcak cumartesi guzl bi turnuva yapariz geldigimde

iftardan sonra olur büyük bir ihtimal.Akşam 9 buçuk gibi olur çünkü yemek anca biter

İftardan öncede olabilir aslında zamn çabuk geçer. Ama ozamanda kimse gelemez büyük ihtimal.

• bnce sole yapin gun belirleyin atiyorum cumartesi saat 10 da turnuva var gibi eski usul kac kisi varsa artik lig kurariz sonra lideri aciklariz bole olursa karismaz en azindan

• quote:

quote:

quote:

quote:

İftardan öncede olabilir aslında zamn çabuk geçer. Ama ozamanda kimse gelemez büyük ihtimal.

Evet akşam olursa herkes daha rahat gelir.Bu arada daha fazla kişi olursak daha çok zevki çıkar.Tüm ligleri uğur abi siler,tek lig açar herşeyi oradan yaparsak karışıklık olmaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet akşam olursa herkes daha rahat gelir.Bu arada daha fazla kişi olursak daha çok zevki çıkar.Tüm ligleri uğur abi siler,tek lig açar herşeyi oradan yaparsak karışıklık olmaz.

Evet bende öyle düşünüyorum.

• Ben cuma günü buraya turnuva var diye yazarım.Uğur abide tüm ligleri siler 1 tane açar herşeyi ondan oynarız.

• tamam bana uyar . bütün ligler silinsin . tek bi lig üzerinden girip yaparız . ama pes 2013te grubu 15 20 kişiye genişletsek iyi olur ama 15 20 kişi oynuycak yani . hafta içi kimsenin saati birbrne uymuyo hafta sonuna ayarlansın cumartesi pazar şeklinde . belirli bi saat olur o ara herkes gireblir . yada hafta içleri açık olanlar maçlarını tamamlayabilir .
  • şöyle yapsak olmuyormu şimdi saat 9 da herkes girsin lige 1veya2 maç yapsak isteyen 3 maçda yapabilir o saatde fazla vakti olmayanlar için ondan gece 12 de girenler olur ne zaman vakti olursa yaparlar ama gunde en az 3 mac yapma şartıyla bazılarımızın belii saatleri oluyor o saatde girebiliyorlar mesela kendimden örnek verim ben her saat online olabilirim ama 1 maç filan yaparım mesela sizlerden birinin şu saatde vakti var yazar yapabiliriz diye o lig yüklenmiş olmuyormu oluyor bir gun ve saat belirleyelim herkes tam saatinde orda olsun lig kurulsun benim fikrim bu
  • Ben bu akşam girerim ama sizler 12 de girerim dediğiniz için bnde girmiyorum.Eğer bu akşam girecek olursanız orda olurum.

• lig açıldğında zaten o lig üzerinden yapıcaz . maç tamamlama sayısına göre yaparız . mesela 0/30 oluyo diyelim . giren sayısına göre böleriz kişi başına düşen maç sayısına göre yaparız . lige tamamen girecekler tam belli olsa ah bi . benim tek bilmediğim konu maç tamamlama sayısı ligde her maç başına 1 maç mı yazılıyo . yoksa tek kişi mi o maç tamamlama sayısını tamamlıycak ? bilen varsa yazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pescifero

lig açıldğında zaten o lig üzerinden yapıcaz . maç tamamlama sayısına göre yaparız . mesela 0/30 oluyo diyelim . giren sayısına göre böleriz kişi başına düşen maç sayısına göre yaparız . lige tamamen girecekler tam belli olsa ah bi . benim tek bilmediğim konu maç tamamlama sayısı ligde her maç başına 1 maç mı yazılıyo . yoksa tek kişi mi o maç tamamlama sayısını tamamlıycak ? bilen varsa yazsın.

Hocam benle senin oynamadığımz maç bir sayılır. Yani 2 kişinin oynadığı maç 1 sayılıyor.

• quote:

quote:

lig açıldğında zaten o lig üzerinden yapıcaz . maç tamamlama sayısına göre yaparız . mesela 0/30 oluyo diyelim . giren sayısına göre böleriz kişi başına düşen maç sayısına göre yaparız . lige tamamen girecekler tam belli olsa ah bi . benim tek bilmediğim konu maç tamamlama sayısı ligde her maç başına 1 maç mı yazılıyo . yoksa tek kişi mi o maç tamamlama sayısını tamamlıycak ? bilen varsa yazsın.

Hocam benle senin oynamadığımz maç bir sayılır. Yani 2 kişinin oynadığı maç 1 sayılıyor.

hocam o zaman öyleyse tek gereken şey lige kaç kişinin gireceği . bu çok önemli . çünkü lige giriceklerin sayısına göre maç tamamlama sayısı ayarlarız. herkes maçını yapar ve içi rhat olur. ve o kişi girmemezlik yapamaz. mecbur maçnı yapmak zorunda kalır ve bağlar kendini . eğer oynamazlarsa 1 hafta içinde 0 puan olarak yazılır . diğer gruptada bu kural var. bi kural olsun bnce dediğim gibi. şimdi buraya lige katılacakların listesini çıkarsın uğur . mesela pazartesi başlasın cumartesi son bulsun lig . o arada maçların hepsi tamamlanmış olsun. diyelim ki maç tamamlama sayısı 30 katılımcı sayısı 5 . kişi başına toplam 6 maç düşüyo. herkes ekstradan bi maç daha yapmış olur . tabi örnek verdim ben. maç tamamlama sayısını 25 yapıp katılımcı sayısı 5 olsa kişi başına 5 maç düşer ve herkes birbiryle yapmış olur . dediğim gibi lige kesin gireceklern listesi yapılsın tek bi lig kurulsun ve bugün başlayalım son bulsun . nasıl fikir ?

• quote:

quote:

quote:

hocam o zaman öyleyse tek gereken şey lige kaç kişinin gireceği . bu çok önemli . çünkü lige giriceklerin sayısına göre maç tamamlama sayısı ayarlarız. herkes maçını yapar ve içi rhat olur. ve o kişi girmemezlik yapamaz. mecbur maçnı yapmak zorunda kalır ve bağlar kendini . eğer oynamazlarsa 1 hafta içinde 0 puan olarak yazılır . diğer gruptada bu kural var. bi kural olsun bnce dediğim gibi. şimdi buraya lige katılacakların listesini çıkarsın uğur . mesela pazartesi başlasın cumartesi son bulsun lig . o arada maçların hepsi tamamlanmış olsun. diyelim ki maç tamamlama sayısı 30 katılımcı sayısı 5 . kişi başına toplam 6 maç düşüyo. herkes ekstradan bi maç daha yapmış olur . tabi örnek verdim ben. maç tamamlama sayısını 25 yapıp katılımcı sayısı 5 olsa kişi başına 5 maç düşer ve herkes birbiryle yapmış olur . dediğim gibi lige kesin gireceklern listesi yapılsın tek bi lig kurulsun ve bugün başlayalım son bulsun . nasıl fikir ?

Valla hocam bana uyar. Bu akşam 4 kişi kesin katılır gibi bir his var içimde. Sen,ben,exterminating ve istanblue001 kesin katılır.Seninle benim takımım belli.Ben bayern münih'i alırım sende mian'ı alırsın.4 kişl olucağımız için 20 maç olur.Herkese 5 maç düşer.bugün başlarsa cuma'ya kadar bitiririz ,cumartesi günü yeni lig başlar bu sefer tam kadro oluruz.

• hocam hiç başlamadan bu cumartesi başlyalım bu akşam için bi işim çıktı . direk olarak cumartesi yada pazartesi başlayalım 1 hafta süre tanıyalım tamam mı ?? önemli olan burda herkes maç tamamlama sayısına göre kendi payını bilmesi ve yaptığı kişilerle bidaha yapmaması dediğim gibi 4 kişi katıldık diyelim maç tamamlama sayısını 16 yapcan kişi başına 4 maç düşer . 16 bölü 4 yani kişi başına 4 maç . bu mantık olcak yani hocam. tamam mı ? kural şu yani '' 1 hafta içinde ligteki herkes birbiriyle maçını yapmak zorundadır '' örneğin '' pazartesi başlayan lig cuma günü sonlanır cumartesi sonuçlar açıklan '' kural bu yani .
  • quote:

hocam hiç başlamadan bu cumartesi başlyalım bu akşam için bi işim çıktı . direk olarak cumartesi yada pazartesi başlayalım 1 hafta süre tanıyalım tamam mı ?? önemli olan burda herkes maç tamamlama sayısına göre kendi payını bilmesi ve yaptığı kişilerle bidaha yapmaması dediğim gibi 4 kişi katıldık diyelim maç tamamlama sayısını 16 yapcan kişi başına 4 maç düşer . 16 bölü 4 yani kişi başına 4 maç . bu mantık olcak yani hocam. tamam mı ? kural şu yani '' 1 hafta içinde ligteki herkes birbiriyle maçını yapmak zorundadır '' örneğin '' pazartesi başlayan lig cuma günü sonlanır cumartesi sonuçlar açıklan '' kural bu yani .

Tamam hocam cumartesi herşeyi en baştan başlatırız.

• tamam bu arada uğur bütün ligleri silsin LİG BURADA diye lig açsın
  • quote:

tamam bu arada uğur bütün ligleri silsin LİG BURADA diye lig açsın

tamam söylüyorum şimdi :D:D

• quote:

quote:

Ama hocam siznde açtığımız ligler var onları da sizin silmeniz lazım.

• quote:

quote:

quote:

Ama hocam siznde açtığımız ligler var onları da sizin silmeniz lazım.

silme olayını yapablyosam bn yaparım hocamda bnde silme yetkisi yok galiba bakarım evden çıkmadan yada yarın felan hocam cumartesiye kadar hallederiz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Valla hocam bana uyar. Bu akşam 4 kişi kesin katılır gibi bir his var içimde. Sen,ben,exterminating ve istanblue001 kesin katılır.Seninle benim takımım belli.Ben bayern münih'i alırım sende mian'ı alırsın.4 kişl olucağımız için 20 maç olur.Herkese 5 maç düşer.bugün başlarsa cuma'ya kadar bitiririz ,cumartesi günü yeni lig başlar bu sefer tam kadro oluruz.

Kardeş bana hergün her saat uyar usually. Yani ne yapcaksak beni direk katılır diye sayın mesaj atarsanız daha iyi olur tabi birde bugünde başlıyalım hergün yapalım. Ayrıca barça ve madrid alınmıyor de mi ?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.