Şimdi Ara

[PS3] PES 2012 DEMO KONUSU (Tespitler, Öneriler, Tartışmalar) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sisilli

quote:

Orijinalden alıntı: Dividi

Menülerin türkçe olması sizin için neden bu kadar önemli anlamış değilim ? hikayeyi mi takip edemiyorsunuz, sanki RPG oyunu

Büyüksün doktor.

Manager modu ve master lig diye bişey var arkadaşım anlaşılan sen sadece maçlarda al ver yapmaktan anlayanlardansın:)

• Benimde görüşüm kalecilerin kolay gol yemesi, ama tam sürümde düzeltilir bu mutlaka..

Genel oynanışı çok beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drnlcrgy -- 3 Eylül 2011; 14:09:30 >
  • @cnyt2011 ya arkadaşım herkes ingilizce dersi okudu bu ülkede burda 3-4 sene yurt dışında kaldım ingilizcem süper diye hava yapmıyorum sadece biraz yorum yaparken düşünün master ligteki menüleri 2-3 satır yazıyı anlayamıyorsak yazık bizlere.

2. Demonun çıkış tarihini bilen var mı?
  • beyler ben demoyu hala bulamadım. hem TR hem de US psn'e baktım yok
    edit:çok pardon şimdi buldum indiriyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonurtan -- 3 Eylül 2011; 23:31:18 >
  • Kaleci problemi olmasa süper
  • Kaleciler var mı yok mu belli değil. Önlerine geleni alıyorlar.
    Hakem vasat, en ufak bir müdahalede hemen çalıyor düdüğü. Winning Eleven 9'da da böyleydi, omuz omuza mücadeleye girilmiyordu.
  • internetten indirip usb'den demosunu atamazmıyız? link varmı sizde?
  • quote:

@cnyt2011 ya arkadaşım herkes ingilizce dersi okudu bu ülkede burda 3-4 sene yurt dışında kaldım ingilizcem süper diye hava yapmıyorum sadece biraz yorum yaparken düşünün master ligteki menüleri 2-3 satır yazıyı anlayamıyorsak yazık bizlere.

2. Demonun çıkış tarihini bilen var mı?

Adamlar koydukları dili çıkarsınlar mı yani ne demek istiyorsun ki.Bu prestij meselesidir.Oyunlarda, avrupada bir marketteki bir markanın sattığı ürünün üzerinde bile Türkçe bişeyler yazması önemli olmalı.Biraz değer verin dilimize.
  • oynamadım gördüm
    kaleciye 3 defa baktım yine yok
    pes 2011in kopyası
  • ikili mücadeler berbat hic yapamıyolar umarım düzelir yoksa hic oynanmıyoo grafihide artırmaları lazımm
  • pas stili pes 2010'dan önceki seriler gibi geldi yani topu istediğimiz yere atamıyoruz. oyundaki serbestlik kaybolmuş gibi geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnyt2011

quote:

Orijinalden alıntı: Sisilli

quote:

Menülerin türkçe olması sizin için neden bu kadar önemli anlamış değilim ? hikayeyi mi takip edemiyorsunuz, sanki RPG oyunu

Büyüksün doktor.

Manager modu ve master lig diye bişey var arkadaşım anlaşılan sen sadece maçlarda al ver yapmaktan anlayanlardansın:)

master lig oynaya oynaya deneye deneye öğrenirsin mesela ben negotitation mudur nedir anlamını daha 1 hafta önce öğrendim ama transferle alakalı olduğu belliydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serobey -- 13 Eylül 2011; 18:48:56 >

• PES'deki bu dususu anlamis degilim.
    Gercekten durum iyi gorunmuyor..
    Seabass'mi degistirilecek oyunmu artik karar versinler!
    PES ekibi FIFA'ya gecti geceli PES'in oyunlarinin yuzune bakilmiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyyazbugan

pas stili pes 2010'dan önceki seriler gibi geldi yani topu istediğimiz yere atamıyoruz. oyundaki serbestlik kaybolmuş gibi geldi bana.

yoo eğer istersen, istediğin yere pas atabilirsin. oyuncu ayarlarından değiştirebiliyor pas ayarı.
  • pas ayarının değiştirebilmesi güzel olmuş bence
  • Arkadaslar pes 2012 demoyu ne TR ne de US store'da bulamadim. Yardimci olabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

Arkadaslar pes 2012 demoyu ne TR ne de US store'da bulamadim. Yardimci olabilir misiniz?

Bilen yok mu arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.