Şimdi Ara

[PS3] PES 2012 için istek ve öneriler (Konami ye iletilecek) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
0
Favori
37.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozgur797

kontra atak yapılırken top taça çıktığında hemen başlanmalı (yan tarafa top toplayıcılar koyulabilir) ve defans yerleşmemeli gene aynı sekilde top outa çıktığında kaleci hemen başlayabilmeli ki hızlı bir kontra atağa çıkılabilmeli, hakemin herhangi bir düdüğünden sonra topa vurulabilmeli ve sarı kart görülmeli, top artık futbolcuların elinede çarpmalı endirek serbest vuruş vermeli, korner kullanırken kullanan dışındaki bir futbolcuya hükmedilmeli, tabiki türkçe spiker, seyirci atmosferi önemli maçlarda kendini göstermeli şimdilik aklıma gelenler bunlar.. bide artık full hd yapsınlar şu oyunu..

bunları da istiyorum

• pes 2011'i gördükten sonra bıraksınlar çıkarmasınlarda fifa oynayan artsın ben fifaya geçtim bari herkes fifa oynasında zevkini çıkaralım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahago

pes 2011'i gördükten sonra bıraksınlar çıkarmasınlarda fifa oynayan artsın ben fifaya geçtim bari herkes fifa oynasında zevkini çıkaralım

ASLA
  • nesi asla hocam pes 2011 resmen oynanmayacak kadar rezil olmuş fifa 2011 ise muhteşem olmuş ama gidişat bu yöndeydi zaten pes bozuyordu fifa düzeliyordu
  • Pes 2012 resmi istek öneri sitesi linki
    http://kitanamedia.com/forums/viewforum.php?f=32
  • 1-turkcell süper lig eksiksiz ve lisanslı olsun
    2-premier ligin tüm lisansları alınsın
    3-hakem daha çabuk kart göstersin
    4-maçta bir oyuncu hata yaptığında tenik direktörün tepkisi gözüksün
    5-seyirxiler çok daha belirgin olsun
    6*master ligde maliyet biraz dah yumuşasın transfer kolaylaşsın
    7-maç başında yazı tura atılışı gösterilsin
    8-seyirciler sahaya girsin takım yenildiğinde de şampiyon olunduğunda da,aynı zamanda şamp. olunduğunda tüm teknik ekip sahaya girsin
    9-maç sonu spikerle oyuncuların ve teknik direkötrün röportajları konulsun
    10-maç sonucunda spor yazarları takımları değerlendirsin
    11-tribünlerde olaylar çıksın yenildiğinde ya da yendiğinde stadda anonslar yapılsın
    12-maçtan önce stada gelen taraftarlar görüntülensin
    13-unuttum en başta yazacaktım türkçe konuşan spiker acil yani artık

bu arada fıfayı çok sık oynayamıyorum asla defans yapamıyorum kendi beceriksizliğim heralde ne bileyim grafikleri ni beğenemedim gitti oyun çok zor pesten bir tek lisansları iyi o yüzden arada bir oynuyorum mutlaka en az 2 gol yiyerek:)pes de iyi değil ama oynanışı daha kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslansaray -- 9 Aralık 2010; 10:50:50 >

• 1- Manuel Kamera.
    2- Tozluk ve şortların zamanla hafif hafif çim rengini alması.
    3- Yağmurda özellikle formaların ıslanması.
    4- Agresif futbolcuların yan hakeme itiraz etmesi (ofsayt pozisyonlarında).
    5- Maç bittiğinde hakem triosunun yanyana gelmesi.
    6- Deplasman takımlarının ıslıklanması + Gol attıklarında stadyumda şok sessizlik + Kameranın deplasman seyircisine dönmesi.
    7- Tezahuratların çok daha gelişmesi ve çeşitlenmesi.
    8- Kaleci ve futbolcu eldivenlerinin shop gibi bir yerde satılması + Kaleciler için eşofman satın alabilme.
    9- Artık fulbolcuların tükürdüğünüde görmeliyiz (çoktan geçtide) + Hava şartlarına göre ağızlarından buhar çıkması.
    10-Kale biçimlerinin orjinali ile aynı olması , Absürtlerin ise değişik biçimlendirilmesi. (yani hangi sahada maç yapıyorsam kale biçimi aynı olmamalı)
    11-Klasik fulbolcuların isimlerinin okunması (spikerce).
    12-Japon Spiker ''John Cabira''nın geri gelmesi.

• Üstüne basa basa söylüyorum artık şu sarkık fileler değiştirilmeli yerine liverpool chelsea madrid futbol takımların kale ağlarına benzer ağlar konulmalı

Kar yağışı filan olmalı yağmurun şiddeti ayarlanabilmeli

daha fazla stad olmalı

Çim deseni 2008deki gibi ayarlanabilir olmalı yani stad atmosferini artık bi ayarlasınlar yavvv
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayvacuk

Gol kayıtları fifadaki gibi sınırsız olsun 50 tane kayıt sınırı çok az

o basit arkadaşım belgelerimdeki kayıtları kesip başka bir klasörde gol kayıtlarını saklayabilirsin tabi izlemek isteyince yine belgelerim deki konami klasörü içindeki yerine koyman gerekiyor...
  • ayak içi plase
  • Fifa 11 i iyice incelesinler ve pes 11 den üstün olan taraflarını pes 12 ye monte etsinler.
    KISACA;

1- Oyuncuların top kontrolü
    2- Oyuncuların gerçekçi hareketleri (motion capture tekniği)
    3- Kesinlikle Hakemler (avantaja bırakma ve faul değerlendirmeleri, sarı-kırımızı kart)
    4- Kaleciler (pes de kaleciler gittikçe idiotlaştı)
    5- Kaleci olma modu (zevkli bişey)
    6- spiker ve yorumcu geliştirilmeli
    7- Taraftar sesleri ve atmosfer fifada çok daha iyi
    8- Oyuncuların topun üstünden atlama özelliği tek kelimeyle fiyasko olmuş, geliştirilmeli
    9- Penaltı atmak neden bukadar zor?
    10- Messi iyice sıradan bir oyuncu olmuş adam gerçek hayatta hile yapmış gibi oynuyor.
    11- Adam geçmek bu kadar da zor olmamalı !
  • 1- Penaltı atışları eskisi gibi olmalı.

2-Taraftar tezarühatları her sene yenilenmesine rağmen, 3-4 nesil önceki PES serilerinden hiçbir farkı yok, taraftarlara tezahürat ve canlılık getirilmeli, grafiksel açıdan da bu seride düşüş yaşanmış.
  • oyundan atma olmasın ekran kartım shader 3.0 ama yinede oyundan atıyo diğer sistemlerimde yetiyor ama bir türlü nedenini bulamadım.
  • ANA LİG ONLINE daha da geliştirilmeli.
    11 e 11 olayını bizde istiyoruz .fifa cıları kıskandığım tek nokta:D
  • yeni motor gelsin pese bu sene şans vericem, artık adam gibi oyun yapsın şu sebaess yoksa bilmem ne olup gitsin başka prodüktörmü yok
  • pes 2012 nin 3 boyutlu olma ihtimali var mı arkadaşlar?
  • benimde konamiden isteğim başka pes oyunu yapmasınlar PES etsinler artık
  • valla nasıl yaparlar nasıl olur bilmem hermacta degil ama derbi olarak nitelendirilen maclarda ev sahibi ilk golü attınca meşaleler yansa ve yanan mesalenin dumanı sahaya yansıyıp sis ortamı olustursa cokdaha güzel olabilir
  • legend modda maca girerken bize sorsa ısınma hareketleri falan ve istege göre ısınma modu olsa rakip oyuncular ve kendi takımımızın oyuncuları yarı saha modelinde ısınma turu olsa sut ceksek pas yapsak gibi

rakip takım topu aldıgında belli bölümlerde taraftar ıslık ( yuh :D gibi ) bagırsalar hepbir agızdan ve rakip takım bundan rahatsız olup direnç ayarları degisse rakibin düser ev sahibinin yukarı cıkar böylelikle top calma kolaylasır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogukan_K61 -- 17 Ocak 2011; 2:55:59 >
  • PES 2010 GİBİ oolsun oynanabilirlik. pes11 de top kontrolü ve oynanabilirlik çok kötü ben hala pes10 oynuyorum. pes10 gibi olsunda nasıl olursa olsun yoksa yeni çıkanlarda pes11 gibi olursa ben artık pes oynamam
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.