Şimdi Ara

[PS3]PES 2012 MASTER LEAGUE ONLİNE ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler burada PES 2012 için ana lig online önerileri, ne bekliyorsunuz,ne istiyorsunuz bunları söylemenizi , sorular ve cevaplar bekliyorum...

EDİT: PES 2012 ÇIKINCA BURADA DEVAM EDEBİLİRİZ.FUTBOLCU ÖNERİLERİNİ BURADA PAYLAŞABİLİRİZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnkral -- 19 Temmuz 2011; 20:00:00 >

• Arshavini düzeltmişlerdir umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Arshavini düzeltmişlerdir umarım

Kesinlikle arshavin gibi oyunculari duzeltmeleri ve default oyunculari da normal gucunden fazla yapmamalilar ....
  • VEDE KESINLIKLE ŞU HİLE YE BİR ÇOZUM BULSUNLAR YOKSA OYNANMAZ OYUN FALAN...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xavmesron6107

VEDE KESINLIKLE ŞU HİLE YE BİR ÇOZUM BULSUNLAR YOKSA OYNANMAZ OYUN FALAN...

Ben bi çözüm buldum ama mantıklı mıdır bilmiyorum :

Topu şişik adamla topu inik adam maç yaparken bağlantı kesilirse topu şişik adam her ne olursa olsun kazanacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnkral

quote:

Topu şişik adamla topu inik adam maç yaparken bağlantı kesilirse topu şişik adam her ne olursa olsun kazanacak..

aslında mantıklı ama...konamının daha kalıcı çözümler bulması gerekıyor...
  • quote:

quote:

quote:

aslında mantıklı ama...konamının daha kalıcı çözümler bulması gerekıyor...

eğer daha çok kişi gelirse mantıklı çözümler çıkabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FIFA 19 XBOX ONE [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    PES 2016 Master League Hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence konamı istese bu hile yi kökünden temizler ama işine gelmiyor galiba yada bilmiyorum aklıma baska bise gelmiyor...
  • quote:

quote:

bu hile olayının tek çözümü var o da Konami Serverının maçta bağlantı zayıflığına neden olan tarafı tespit edip onu mağlup sayması...

ama böyle bir tespit mümkün mü bilmiyorum...

Yani maçta bağlantı kalitesi maç oynanmayacak kadar kötüleşince, bağlantının kötüleşmesine neden olan taraf mağlup sayılmalı...

Maçı olduğu skorla kabul etsin desek, bu defa golü atan hile yapar...

Topu inik olana mağlubiyet versin desek bu defa yine hasbel kader bağlantı sorunuyla topu inenler için suistimal edilir...

• Ayrıca sanırım PES 2012 OML den en büyük beklentilerden biri de 'Özel Maç Odaları'

Sıralama değil dostluk maçı olabilir, hatta buradan elde edilen gelirler de oldukça düşük olabilir, ya da ücretsiz olur ama mutlaka olmalı...

OML takımlarımızla arkadaşlar arası maç yapmak için bin türlü takla atıyoruz

Hatta belki katılımcıları kendimizin belirleyebileceği özel turnuvalar yapılması gibi bir seçenekte olabilir...

Normal online modda yapılabiliyorsa OML de de pekala yapılabilir...
  • Hileye devam. Bugün bir (afedersiniz) oç, dk 85'te ben 5-0 adamın ağzına s*çıyoken çıktı hile yaparak. KONAMInin bulduğu çözüme bakın. Maç tamamlama yüzdesi düşürme. %70 olursa müsabakalara giremiyosun. Ulan, hile yapanınki düşüyo da benimki niye düşüyo lan. Nası bi çözüm bu ya. Adam hile yapıyo senin yüzden de düşüyo. Saçmalığa bakar mısınız? Ulan KONAMI, bi kere de mutlu et kardeşim ya.
  • pes 2011 tercih ediyorum
  • Arkadaşlar pes 11 deki OML kadromuz ve para durumu pes 12 de direk aktarılıyormu yoksa sıfırdanmı başlıyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.