Şimdi Ara

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU (524. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.490
Cevap
40
Favori
477.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 521522523524525
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 2014 çok sevilmedi bende 2013 almaya karar verdim ama oyuncu kitlesi nasıl ? Arada bir maç atıcam bulunabiliyor mu oyuncu ?
  • pes14 onlıne pes lıgımıze(ps3) son 1 katılımcı son 1 takım yerı kalmıstır arkadaslar detaylar lınk te

http://forum.donanimhaber.com/m_80615306/f_//tm.htm#84548379

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klıne123bora -- 29 Kasım 2013; 17:18:19 >
  • PEs 13 te Master Lig ALımı olan varmı??
  • Bende aynen senin gibi yaptım pes 14 tutulmadıgından değil ama oynanışı berbat oldugundan almadım. Yaparız seninle hertürlü ulaş bana :)
  • Arkadaşlar hala lig var mı varsa birlikte oynayalım
  • PES 2013 oynamak isteyen varsa akşamları oynayabiliriz arkadaşlar.
  • hileciler yuzunden bıraktığım onlien ı uzun zaman sonra tekrar oynayayım dedim 70-80 maç oynadım yendim yenildim hiçbir sorun olmadı ta ki takım gucum rating im artana kadar.. hileciler yine iş başında 10 maçta bir olsa razıyım arkadaş iki uc maçta bir oluyo yenildiğimde hiçbişey yok ama millet hazmedemiyor yenilmeyi Allah topunun belasını vermesin diyeyim bi oyun yuzunden bela okumaya gerek yok :)Ne oyun oynamayı biliriz, ne iyi taraftar olmayı biliriz ne de düzgun maç izleyip yorum yapmayı biliriz..futbol biz yaramıyor Allah ıslah etsin hepimizi..(içimi dokeyim dedim):) guzelim online oyunu bırakıyorum kına yakın bi tarafınıza hileciler(konami yazıklar olsun sana çözüm bulmadın yıl oldu)
  • fifa da hile olayı yok diyorlar online da..kesin doğru mudur ??yıllarımı verdiğim pes i bırakacam oyleyse,temiz bir lig istiyorum:)
  • pes'in en sevdiğim yönü,uzaktan çok güzel goller atabiliyor olmamızdı.
    sırf bu yüzden lisans sorunlarına,saçma sapan takım isimlerine ve tabii jon champion'a katlanıyordum
  • Merhabalar..
    2. el pes 2013 aldım ama online kod yok malesef..
    Online kodu play station store dan almak istedim ama istediğiniz sayfa bulunamadı hatası aldım nereden edinebilirim online kodu yardımcı olur musunuz.
    iyi forumlar.
  • Master lig online serverları kapandı mı ? Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba
    ps3 aldım yeni 2. el pes13 cd si aldım ama cd key i kayıp..nasıl temin edebilirim..
    pes14 cd key ile takas da yapabilirim
  • Arkadaşlar size şöyle bir şey söylesem kim yardımcı olur acaba ? Benim oynadığım PES 2013'te Adana Demirspor var. Ben de fanatik Demirsporlu biri olarak zamanında bir cahillik edip hepsinin gücünü 109 yapmıştım Ancak şimdi Master Lig oynuyorum ve tahmin edeceğiniz üzere Demirspor tüm kupaları alıyor ortalığı talan ediyor oyunun bir zevki kalmıyor :( Master Lig içinden bu takımı kaldırmanın bir yolu yormadı var mıdır ?
  • Ben de aranıza 2. El ps3 alarak katıldım. Pes13 ü online master ligde nasıl oynuyoruz arkadaşlar?

• geç kalmışsın birader
  • Online maclara yeni id girişi kapatıldı mı arkadaslar

• beyler ne id kapatildi ne serverler yavas pes 13e geri dönecekler dönüsnü hiç bişey değişmedi hatta daha iiyii :)
  • mertkai kullanıcısına yanıt
    Uzun top olayı yüzünden oynamiyorum kardes bende

• quote:

Orijinalden alıntı: sinanbjk06

Uzun top olayı yüzünden oynamiyorum kardes bende

bende pek oynamıyorum ya fifa 14 e geçdim normal oyun sarmıyo beni :S
  • sinanbjk06 kullanıcısına yanıt
    Uzun top olayı bence gayet güzel, uzun top yapıyorum çok adam da yeniyorum çoğu kişi de bana uzun toptan defalarca gol attı. İş defansta bitmiyor aslında göbekte ve ilerde erken basmayla alakalı. Birde markaj ve form durumu. Benim çoğu maçımda rakip bana 2-3 uzun top denemesi yapar baktı geçmiyor normal oyuna döneriz. Pes 2014 oynayamadım nasıl bişey yapmışlar çözemedim. 2013 gayet iyi şimdilik rakip bol. Sırtı kaleye dönük çok güzel goller atan arkadaşlar var, çok iyi pas yapanlar var bu adamlarla maçlar dahada keyifli hale geliyor. Uzun lafın kısası uzun top bana göre büyük bir sorun değil.
  • 
Sayfa: önceki 521522523524525
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.