Şimdi Ara

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU (525. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.490
Cevap
40
Favori
477.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 521522523524525
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar dün ben de ilginç bir olay yaşadım. Saatlik turnuvalardan birine katıldım, son 16ya kaldım, eleme maçlarından ilkini 5-2 kazandım, ikincisi penaltılarla yendim, yarı final maçını oynayacaktım ki "Bağlantı seviyesi belirli bir oranda düştüğünden bu maçın galibi BATUHANOZKORUL ilan edildi" falan yazdı. Bu nedir hiçbirşey anlamadım. Daha maçı oynamadan rakibi galip saydılar. Daha önce başına böyle birşey gelen var mı? Bu da mı hile ? Neye göre rakibi galip ilan etti bu oyun ?
  • Arkadaşlar dün ben de ilginç bir olay yaşadım. Saatlik turnuvalardan birine katıldım, son 16ya kaldım, eleme maçlarından ilkini 5-2 kazandım, ikincisi penaltılarla yendim, yarı final maçını oynayacaktım ki "Bağlantı seviyesi belirli bir oranda düştüğünden bu maçın galibi BATUHANOZKORUL ilan edildi" falan yazdı. Bu nedir hiçbirşey anlamadım. Daha maçı oynamadan rakibi galip saydılar. Daha önce başına böyle birşey gelen var mı? Bu da mı hile ? Neye göre rakibi galip ilan etti bu oyun?

mrb kardeş... söylediğin olay banada cok saçma geldi ama kuralı şöyle.. eger maç sırasında bağlantı koparsa,yada karşı rakip hile yaparak koparırsa:) ki bu olay cok oluyor:) takım gücüne göre maçın galibi ilan ediliyor.. yani kimin takımı daha güçlüyse o takım galip ilan ediliyor.. cok saçma bi kural ama bende takım gücümü 945 yaptım artık korkmuyorum:)
  • ARKADAŞLAR HERKESE SAYGILAR.. BENİM SORUM ŞU OLUCAK.. PS3 İÇİN OLAN PES 2013 OYUNLARINDA ONLİNE KODU KALDIRDILARMI? ÖYLE DUYDUMDA.. ÇÜNKÜ PS3 BABALAR GÜNÜ HEDİYESİ OLARAK ALDIM:) FAKAT PES 2013 ALMAYA GİTTİGİMDE OYUNU SATAN ARKADAS BANA YENİ PS3'LERDE PES 2013 ONLİNE OYNAMAYI KAPATTI.. BUNUN NEDENİ PES 2014 KİMSE TUTMADIGI İÇİN PES 2013 Ü MİLLETE OYNATMAMAKMIŞ? YANİ BEN SIMDİ PARAMLA PES 2013 ALSAM BİLE ONLİNE OLARAK OYNAYAMAYACAGIM ÖYLEMİ?:)
  • ben pc den online oynamak istiyorum sürekli sürümünüz güncel değil hatası alıyorum lütfen yardım ederseniz cok sevinirim
  • ysnsln kullanıcısına yanıt
    Sorunun cevabını bu forumda bulabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_64372421/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: georgess

tşk ederim kardeşim ama bi cvb bulamıyorum bu soruya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysnsln

quote:

Orijinalden alıntı: georgess

tşk ederim kardeşim ama bi cvb bulamıyorum bu soruya :)

aynı soruyu orada sor ordakilerin hepsi pc de oynayanlar onlar cevap verir
  • Arkadaşlar Ben Orjinal Pes 2013 alıcaktım ama çoğu mazada yok hatta hiç birinde yok online oynamak için. Orjinal CD KEY de satın alabilirim ama nerden nasış yapılır fikrim yok hangi siteden . Bu arada PC için orjinal key alabileğim hangi siteler var acaba ? Şimdiden Teşekkürler .
  • herkese selam. önceki laptopumda pes 13 de oynadığım kariyer modunu başka bilgisayardaki pes 13te kaldığım yerden devam edebilir miyim. önceki laptopum artık açılmıyo. ve menajerlik oyununa kaldığım yerden başka bilgisayardan devam etmenin bi yolu var mı ?
    bi de önceki bilgisayarım xp idi. şimdiki windows 8. bunda tam ekran yapamıyorum oyunu. yanlardan oyun daralımış şekilde. nasıl full tam ekran oyun yapılır bu
  • Ps3'te serverlar açık mı hala? Bende girmiyorda.

edit: 27 Ocak 2015'te kapanmış. [PS3]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry Rollins -- 31 Mayıs 2015; 19:57:15 >
  • 
Sayfa: önceki 521522523524525
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.