Arkadaşlar bikaç haftadır üzerinde çalıştığım Spor Toto Süper Lig Gokhturk Patch 1.2 yamamı yayınlıyorum.Resim atamadım acelem olduğu için sıcağı sıcağına yayınlıyorum kendim bikaç gündür deniyorum sıkıntı yok ama kurulum aşamalarını tekrar yazayım.
- Yukardaki Dosyayi indirin ve .rar Dosyasindaki PS3 Dosyayi cikartin - PS3 Dosyasinin USB Cihaziniza kopyalayin - PS3 Menüsünde Saved Data Utility/PES 2014 girin ve bütün PES14 dosyalarini silin. - Sonra USB Cihazinizi PS3 ile baglayin ve sonra bütün dosyalari PS3'e kopyalayin (USB'ye girdiginizde yüklediginiz PES14 dosyalari cikacaktir, bütün dosyalar ilk önce yüklensin. Sonra ücgen tusunu basin, ve hepsini secip kopyalayin)
Ben kendi ligimizi oynamayı çok sevdiğim için ve biz PS3 kullanıcılarının şu anda böyle bir yamaya sahip olmadığını bildiğim için bu çalışmamı sizlerle paylaşmak istedim ilgi duyar indirir ve geri dönüşte bulunursanız çok sevinirim...
-Spor Toto Süper Lig takımlarının formaları -%80 Oranında takımların kadroları(Bazı takımlarda oyuncu sayısı 18 olduğu için bu oranı verdim) -Takımların oynadığı stadların gerçeklerine uygun stadlar ve isimleri -Gerçeğe yakın takım overalleri -Master Lig denenmiştir hiçbir sorun yoktur
Umarım beğenirsiniz arkadaşlar olumlu olumsuz eleştirilerini yazın ki bir dahaki güncellemede düzelteyim...
İYİ EĞLENCELER...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme