Şimdi Ara

[PS3] PES2011 MASTER LİG ONLİNE KONUSU! (710. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.380
Cevap
6
Favori
480.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 708709710711712
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• arkadaşlar kadrom bu şekilde önerilerinizi bekliyorum.ayrıca bu formasyonda emana yı pek kullanamıyorum forvet arkasındaki adam genelde etkisiz kalıyor.farklı bir diziliş öneriniz var mı?farklı topçu öneriniz var mı? ayrıca d5 deyim . 1m civarı param var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSerkanXXX -- 14 Şubat 2012; 17:05:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSerkanXXX

arkadaşlar kadrom bu şekilde önerilerinizi bekliyorum.ayrıca bu formasyonda emana yı pek kullanamıyorum forvet arkasındaki adam genelde etkisiz kalıyor.farklı bir diziliş öneriniz var mı?farklı topçu öneriniz var mı? ayrıca d5 deyim . 1m civarı param var

emanayı oa oynat gattuso yu sat oos ye hamit altıntop u al cok sert vuruo bide kaleyi yakalarsa tmm dır bide cok hızlı ve dönme becerisi vardı galiba güzel. fiyatıda düşüktür bi bak derm birde HONDA ya bakmanı öneririm oda schweinsteiger in şutları gibi isabetli ve serrt vuruo ...

• quote:

Orijinalden alıntı: ensa1907

quote:

arkadaşlar kadrom bu şekilde önerilerinizi bekliyorum.ayrıca bu formasyonda emana yı pek kullanamıyorum forvet arkasındaki adam genelde etkisiz kalıyor.farklı bir diziliş öneriniz var mı?farklı topçu öneriniz var mı? ayrıca d5 deyim . 1m civarı param var

emanayı oa oynat gattuso yu sat oos ye hamit altıntop u al cok sert vuruo bide kaleyi yakalarsa tmm dır bide cok hızlı ve dönme becerisi vardı galiba güzel. fiyatıda düşüktür bi bak derm birde HONDA ya bakmanı öneririm oda schweinsteiger in şutları gibi isabetli ve serrt vuruo ...

tamam ustat emana dedigin gibi oa daha verimli olucak sanırım.hamit veya hondadan birini oos olarak monte edeyim takıma.ilerde grafite çok sağlam ve hızlı ama 1e1 de kaleciyi dövüyorum hep bu konuda çok sıkıntılıyım.kalecim son maçlarda güzel işler yapıyor satıcaktım vazgeçtim :)

• arkadaşlar türk oyuncu ERDING var hiç bakan oldu mu ?dün karıştırırken denk geldim 2.5 m civarı adamın hucum 80 defans 82 puan 1e1 ve gol koklayan kartı var acaba nasıl oynar çok merak ettim favorilere aldm para olunca deniycem
  • kadromun son hali aşağıda arkadaşlar puan 600 önerisi olan varmı

yedekler:

lahm
    essien
    vidic
    eto'o
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

kadromun son hali aşağıda arkadaşlar puan 600 önerisi olan varmı

yedekler:

lahm
    essien
    vidic
    eto'o

sağ bek mexhapol u öneririm hem ucuz hem iyi :) :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

yedekler:

lahm
    essien
    vidic
    eto'o

sağ bek mexhapol u öneririm hem ucuz hem iyi :) :)

• quote:

yedekler:

lahm
    essien
    vidic
    eto'o

puyol yerine vandeburd u öneririm daha sağlıklı basıyor fakat biraz form sıkıntısı var artı olarak bence essien oyunun en iyi dos oynayan adamı

• quote:

Orijinalden alıntı: shark035

quote:

yedekler:

lahm
    essien
    vidic
    eto'o

puyol yerine vandeburd u öneririm daha sağlıklı basıyor fakat biraz form sıkıntısı var artı olarak bence essien oyunun en iyi dos oynayan adamı

Vandebuurd iyi tabi ama puyol candir dostum puyol savunmamin belkemigidir. Chiellini ile muthis uyumlari var bence. Bu oyunda neredeyse denemedigim adam kalmadi diyebilirim. Begendigim stoperler arasinda lucio ve vidic te var tabii.

• quote:

quote:

quote:

yedekler:

lahm
    essien
    vidic
    eto'o

Vandebuurd iyi tabi ama puyol candir dostum puyol savunmamin belkemigidir. Chiellini ile muthis uyumlari var bence. Bu oyunda neredeyse denemedigim adam kalmadi diyebilirim. Begendigim stoperler arasinda lucio ve vidic te var tabii.

bende de puyol chiellini vandeburd lucio var ama vandeburdu formu düşüşte olmazsa asla kesmem tabi bu oyundaki istediklerine de bağlı :))

casillas performansı nasıl dostum cesar var bende buffon u yedek aldım fakat yan toplarda topları çok sektiriyordu sattım sanki inadına adamların önüne önüne tokatlıyordu tsaktoyuri yi aldım şimdi bazen ondan da korkuyorum casillası düşünüyorum yorumlarının bana faydası olur

buda benim gariban takım :D

yedekler

tsaktoyuri
    asley cole
    puyol
    lucio
    gerard
    xavi
    iniesta
    arshavin
    villa
    aguero

• quote:

quote:

quote:

quote:

yedekler:

lahm
    essien
    vidic
    eto'o

bende de puyol chiellini vandeburd lucio var ama vandeburdu formu düşüşte olmazsa asla kesmem tabi bu oyundaki istediklerine de bağlı :))

casillas performansı nasıl dostum cesar var bende buffon u yedek aldım fakat yan toplarda topları çok sektiriyordu sattım sanki inadına adamların önüne önüne tokatlıyordu tsaktoyuri yi aldım şimdi bazen ondan da korkuyorum casillası düşünüyorum yorumlarının bana faydası olur

yedekler

tsaktoyuri
    asley cole
    puyol
    lucio
    gerard
    xavi
    iniesta
    arshavin
    villa
    aguero

Evet takimin baya bir garibanmis dostum gercekten :))

casillasi aldim ve birkac mactan sonra sattim ne yazikki, cok iyi toplar cikartan ama cokta hata yapan bir kaleci bana gore. Keza cesarda ayni sekilde inanilmaz kurtarislari oluyor ama degajlar zayif ve hata oranida yuksek.

Benim oyundaki favorilerim tsaktoyuri ve buffondur. Bu iki kaleci oyunun en dengeli kalecileri bence. Tercihim bu iki kaleciden yana olurdu dostum.

Bu atada ben yedek sayisini ikiye dusurdum, oteki turlu para kasmak cok zor oluyor takimdan alves ve vidic i sattim. Yedeklerde essien ve eto var sadece. Surekli hizli mac oynuyorum dostum senin onerilerin neler daha fazla para kazanmak icin?

Acaba diyorum takim degerinimi dusursem yani misal puyol chiellini yerine samuel vidic ronaldo messi gibi adamlar yerinede ribery robben gibi ucuz adamlar alip yola devammi etsem kararsiz kaldim :/

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yedekler:

lahm
    essien
    vidic
    eto'o

yedekler

tsaktoyuri
    asley cole
    puyol
    lucio
    gerard
    xavi
    iniesta
    arshavin
    villa
    aguero

casillasi aldim ve birkac mactan sonra sattim ne yazikki, cok iyi toplar cikartan ama cokta hata yapan bir kaleci bana gore. Keza cesarda ayni sekilde inanilmaz kurtarislari oluyor ama degajlar zayif ve hata oranida yuksek.

Benim oyundaki favorilerim tsaktoyuri ve buffondur. Bu iki kaleci oyunun en dengeli kalecileri bence. Tercihim bu iki kaleciden yana olurdu dostum.

Bu atada ben yedek sayisini ikiye dusurdum, oteki turlu para kasmak cok zor oluyor takimdan alves ve vidic i sattim. Yedeklerde essien ve eto var sadece. Surekli hizli mac oynuyorum dostum senin onerilerin neler daha fazla para kazanmak icin?

Acaba diyorum takim degerinimi dusursem yani misal puyol chiellini yerine samuel vidic ronaldo messi gibi adamlar yerinede ribery robben gibi ucuz adamlar alip yola devammi etsem kararsiz kaldim :/

elle mi oynuyorsun sen yoksa ant mod mu oda farkeder elle oynadığım günlerde 3-4m anca kasıyorum ben fakat ant mod da oynadığımda en az 10m kazanıyorum hele geceleri arap bi eleman var onunla oynuyoruz sürekli yenilsemde para kazandığım için çok kazançlı oluyor.Bence yendiğin müddetçe takımın giriş parası fln hiç bi fark etmiyor şuan maça giriş param 1350 fln olması lazım.Son olarak bu gece drogba yı da aldım. Yarına da orta sahaya birini daha alacağım bu kadroda bile bazen oynatacak adam kalmıyor :D
    Yanlız şöyle bir şüphem var takımda ne kadar yıldız olursa elle oynarken adamlar saçma sapan şeyler yapıyor sana da oluyor mu?
    Para kazanmanın altın kuralı eğer birini yendiysen direk çıkma maçtan bekle önce o çıksın arkasından sen çık vakit kaybetmeden maça girmeye çalış %99 aynı rakip gelecektir ve sen yine para kazanacaksın :D

ant mod da gecede 15 maç yaptığım oluyor o dediğim arap ile kadrolar aynı sayılır yendiğmde 2500 beraberlikte 1800 yenildiğimde de 1400 civarı para alıyorum.

Xabi alonso yu almayı planlıyorum ya da cambiasso ikisi de yedek olacak ama xabi hakkında ne düşünürsün

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yedekler:

lahm
    essien
    vidic
    eto'o

yedekler

tsaktoyuri
    asley cole
    puyol
    lucio
    gerard
    xavi
    iniesta
    arshavin
    villa
    aguero

elle mi oynuyorsun sen yoksa ant mod mu oda farkeder elle oynadığım günlerde 3-4m anca kasıyorum ben fakat ant mod da oynadığımda en az 10m kazanıyorum hele geceleri arap bi eleman var onunla oynuyoruz sürekli yenilsemde para kazandığım için çok kazançlı oluyor.Bence yendiğin müddetçe takımın giriş parası fln hiç bi fark etmiyor şuan maça giriş param 1350 fln olması lazım.Son olarak bu gece drogba yı da aldım. Yarına da orta sahaya birini daha alacağım bu kadroda bile bazen oynatacak adam kalmıyor :D
    Yanlız şöyle bir şüphem var takımda ne kadar yıldız olursa elle oynarken adamlar saçma sapan şeyler yapıyor sana da oluyor mu?
    Para kazanmanın altın kuralı eğer birini yendiysen direk çıkma maçtan bekle önce o çıksın arkasından sen çık vakit kaybetmeden maça girmeye çalış %99 aynı rakip gelecektir ve sen yine para kazanacaksın :D

ant mod da gecede 15 maç yaptığım oluyor o dediğim arap ile kadrolar aynı sayılır yendiğmde 2500 beraberlikte 1800 yenildiğimde de 1400 civarı para alıyorum.

Xabi alonso yu almayı planlıyorum ya da cambiasso ikisi de yedek olacak ama xabi hakkında ne düşünürsün

kardesim tavsiyelerin icin tesekkurler, su an takim cok kotu durumda benim. aptalca birsey yapip butun takimi sattiktan sonra (para kazanmak ugruna ucuz oyuncular aldim) istedigim verimi alamayinca tekrardan takimi geri toparladim ama olanlar oldu. komisyonlardan 10 milyondan fazla zarara ugradim ve su an takimim nedense cok kotu durumda.

ben bilek modda oynuyorum antrenor modda oynamiyorum cunku d5 teki rakiplerin gelip beni yenmesinden ve cok para kaybetmekten korkuyorum acikcasi :/ sen nediyorsun antrenor mod konusunda?

xabi alonsoyuda kesinlikle oneririm, bir essien kadar kesici bir cambiasso kadar markajci degil ama geriden muthis oyun kuruyor. kesiciligide fena degil oneririm xabi yi. bu arada sana pm atiyorum kardesim.

• bu oyunda oyuncu satıp geri almak kadar zarar ettirecek birşey yok keşke yapmasaydın.Ben oyunun %90 ant mod da oynarım elle oynayarak bu oyunda para kasılmaz haa dersenki ben deli gibi oynuyorum başladım mı 5 er 10 ar maç seri yakalıyorum o zaman oyna elle ama bunları yapamıyorsan ant mod da 1 maçta aldığın parayı elle oynadığında 3 maçta anca kazanırsın şu an toplam malvarlığında 14. sıradayım bu gece inşallah 13 olacağım gayet güzel gidiyor :D
    xabi yi zaten yedek olarak alacağım esieni kesemiyorum birtürlü :D
    takımın düşüşe geçtiyse hiç sorun etme bazı günler aynı şey bana da oluyor takımın 400 kusurlere düştüğü oluyor ki öyle bir güne denk geldiysen ne yaparsan yap kazanamazsın sen en iyi taktiği bile kursan adamın oyuncusunun bin şutta atamayacağı top gider gol olur bazen öyle oluyorki d5 le oynuyorum mesela adamın kadro ilk kadro mantıklı bakıldığında en az 5 atmam lazım ama 20-25 şut çekiyor takım gol olmuyor adamlar bi kontra hopp 1-0 maçta öyle bitiyor :D

• quote:

bu oyunda oyuncu satıp geri almak kadar zarar ettirecek birşey yok keşke yapmasaydın.Ben oyunun %90 ant mod da oynarım elle oynayarak bu oyunda para kasılmaz haa dersenki ben deli gibi oynuyorum başladım mı 5 er 10 ar maç seri yakalıyorum o zaman oyna elle ama bunları yapamıyorsan ant mod da 1 maçta aldığın parayı elle oynadığında 3 maçta anca kazanırsın şu an toplam malvarlığında 14. sıradayım bu gece inşallah 13 olacağım gayet güzel gidiyor :D
    xabi yi zaten yedek olarak alacağım esieni kesemiyorum birtürlü :D
    takımın düşüşe geçtiyse hiç sorun etme bazı günler aynı şey bana da oluyor takımın 400 kusurlere düştüğü oluyor ki öyle bir güne denk geldiysen ne yaparsan yap kazanamazsın sen en iyi taktiği bile kursan adamın oyuncusunun bin şutta atamayacağı top gider gol olur bazen öyle oluyorki d5 le oynuyorum mesela adamın kadro ilk kadro mantıklı bakıldığında en az 5 atmam lazım ama 20-25 şut çekiyor takım gol olmuyor adamlar bi kontra hopp 1-0 maçta öyle bitiyor :D

yahu sorma ben oyunun basindan beri okadar cok oyuncu alimi satimi yaptimki kadro degerim simdiye 300 degil 600 du sen hesap et artik simdiye kadar ne kadar cok oyuncu alimi satimi yaptigimi her kafam bozuldugunda satiyordum butun takimi

• beyler bu klasman secımlerı ne zaman oluyordu. dun 499 a dusurdum puanımı d2 ye dusebılmek için bugun hala d1 deyım yarınmı oluyor dusup cıkmalar yoksa gene d1 demı kaldım*
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerim35

beyler bu klasman secımlerı ne zaman oluyordu. dun 499 a dusurdum puanımı d2 ye dusebılmek için bugun hala d1 deyım yarınmı oluyor dusup cıkmalar yoksa gene d1 demı kaldım*

bildigim kadari ile sali gunleri kardesim

• quote:

quote:

beyler bu klasman secımlerı ne zaman oluyordu. dun 499 a dusurdum puanımı d2 ye dusebılmek için bugun hala d1 deyım yarınmı oluyor dusup cıkmalar yoksa gene d1 demı kaldım*

tesekkurler dostum bılgı ıcın d1 cok kasıyor gerek yok d2 candır
  • quote:

quote:

quote:

rica ederim kardesim, pes 2012 yi biraktinmi? ben bu aralar para biriktirme derdindeyim d2 de pek para kazanamazsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

rica ederim kardesim, pes 2012 yi biraktinmi? ben bu aralar para biriktirme derdindeyim d2 de pek para kazanamazsin.

Dostum pardon ya ben bu konuyu 2012 zannettim :) 2011 i arada oynuyorum sadece genelde 2012 deyim çok beğenmesemde

• 
Sayfa: önceki 708709710711712
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.