Şimdi Ara

[PS3] PES2011 MASTER LİG ONLİNE KONUSU! (711. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.380
Cevap
6
Favori
480.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 709710711712713
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kerim35

quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

quote:

quote:

beyler bu klasman secımlerı ne zaman oluyordu. dun 499 a dusurdum puanımı d2 ye dusebılmek için bugun hala d1 deyım yarınmı oluyor dusup cıkmalar yoksa gene d1 demı kaldım*

bildigim kadari ile sali gunleri kardesim

tesekkurler dostum bılgı ıcın d1 cok kasıyor gerek yok d2 candır

rica ederim kardesim, pes 2012 yi biraktinmi? ben bu aralar para biriktirme derdindeyim d2 de pek para kazanamazsin.

Dostum pardon ya ben bu konuyu 2012 zannettim :) 2011 i arada oynuyorum sadece genelde 2012 deyim çok beğenmesemde

Kerim nasılsın.Askerlikten önce Günay sen ve ben iyi maçlar çıkarıyorduk.Lig de düzenlemiştik :) Güzel günlerdi.Ben PES 2012'ye hiç ısınamadım.Hala 2011 ile devam ediyorum.Ara sıra 2011 oynayalım senle

• etoo da an itibariyle kadroya dahil oldu sırada xabi

ya size hiç oldu mu çok merak ettim bug yapan bi elemanla maç yaptım demın her tekrar da şu oyunu 1 dk falan dondurup bekleyenlerden dk 60 fln 1-0 öndeydim adam kenarda bir durdu topla bütün oyuncular dondu kaldı hareket etmedi maçta öyle bitti kıpırdayamadan :D allahtan öndeydim yoksa pis küfür ederdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shark035 -- 21 Şubat 2012; 0:07:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionheart

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

beyler bu klasman secımlerı ne zaman oluyordu. dun 499 a dusurdum puanımı d2 ye dusebılmek için bugun hala d1 deyım yarınmı oluyor dusup cıkmalar yoksa gene d1 demı kaldım*

bildigim kadari ile sali gunleri kardesim

tesekkurler dostum bılgı ıcın d1 cok kasıyor gerek yok d2 candır

rica ederim kardesim, pes 2012 yi biraktinmi? ben bu aralar para biriktirme derdindeyim d2 de pek para kazanamazsin.

Dostum pardon ya ben bu konuyu 2012 zannettim :) 2011 i arada oynuyorum sadece genelde 2012 deyim çok beğenmesemde

Kerim nasılsın.Askerlikten önce Günay sen ve ben iyi maçlar çıkarıyorduk.Lig de düzenlemiştik :) Güzel günlerdi.Ben PES 2012'ye hiç ısınamadım.Hala 2011 ile devam ediyorum.Ara sıra 2011 oynayalım senle

evet dostum çok eğlenceliydi. pes 2011 deki oyun keyfi bir başka gercekten bır ara oynayalım gene

• arkadaşlar 3 lü forvetın sağına j.milner mı benayoun mu alıyım.ara paslara kaçıcak zamam zaman sıfıra inip içeri orta kesicek.tavsiyelerinizi bekliyorum.diger 2 forvet cahill ve r.keana var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSerkanXXX

arkadaşlar 3 lü forvetın sağına j.milner mı benayoun mu alıyım.ara paslara kaçıcak zamam zaman sıfıra inip içeri orta kesicek.tavsiyelerinizi bekliyorum.diger 2 forvet cahill ve r.keana var.

forvetin sag tarafina alexis sanchezi tavsiye ederim. hem suratli karti var hem pirpir bir oyuncu, ayrica asist ozelligi ve sutlari da fena degil denemelisin bence.

benayounda iyidir tabi ama sanchez daha ofansif. benayoun daha pasor bir adam tercih senin ama benim tercihim sanchez olurdu.

• quote:

quote:

arkadaşlar 3 lü forvetın sağına j.milner mı benayoun mu alıyım.ara paslara kaçıcak zamam zaman sıfıra inip içeri orta kesicek.tavsiyelerinizi bekliyorum.diger 2 forvet cahill ve r.keana var.

forvetin sag tarafina alexis sanchezi tavsiye ederim. hem suratli karti var hem pirpir bir oyuncu, ayrica asist ozelligi ve sutlari da fena degil denemelisin bence.

benayounda iyidir tabi ama sanchez daha ofansif. benayoun daha pasor bir adam tercih senin ama benim tercihim sanchez olurdu.

sağolasın sanchez aklıma gelmemişti bir bakayım onada hızlı olması baya işime yarar
  • oyunda sıkıntı yaşayan varmı arkadaşlar dünden beri bi haller oldu kopup duruyor çıldıracağım gece 3 gündüz de 2 defa koptu
  • quote:

Orijinalden alıntı: shark035

oyunda sıkıntı yaşayan varmı arkadaşlar dünden beri bi haller oldu kopup duruyor çıldıracağım gece 3 gündüz de 2 defa koptu

dün bendede 2 maç bağlantı kötüleştiği için sonlandırıldı zaman zaman oluyor uyuz oluyorum buna bugün daha giremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSerkanXXX -- 21 Şubat 2012; 20:28:18 >
  • keşke bağlantı kötüleşse sadece kopup paranın benden gitmesi bitiriyor beni
  • eheheu evet en berbatı o benim giriş parası 80 bin küsür olduğu için çok koymuyor daha.bu arada forvet 3 lü mü r.keane,heskey ve luis garcia yaptm.kaleye de yohan pele aldm çok iyi kaleci cidden.heskey tam bir aygır dönüşler top kntrolü zayıf ama 3 kişi yapişsa devrilmiyor sutlarıda iyi 5 maçta 3 gol 1 asist bu zamana kadar almadıgıma pişman oldum.luis garcia yı yeni aldım malum yedek yok formu 7 özellikleride iyi geldi bakalm ne yapıcak.
  • benım maça giriş 1467
  • maşallah ben d4 de yeni çıktım paspal takım bakalım tutunabilecek miyiz?aslnda antirenör mod.da kimse olmuyor geçen 1m geldi toplam 2 maç final oynadım aldm kupayı ama beklemeyi sevmiyorum hiç.

•  [PS3] PES2011 MASTER LİG ONLİNE KONUSU!

kadromun hali bu param 23.500.000 bu gün arshavini alıcam sanchezi satıcam yorumları bekliyrum !!!
    bana acil ucuz ama iyi bir defans ile DOS(defansif orta saha) lazım beyler lütfen cevap yazın...
  • quote:

maşallah ben d4 de yeni çıktım paspal takım bakalım tutunabilecek miyiz?aslnda antirenör mod.da kimse olmuyor geçen 1m geldi toplam 2 maç final oynadım aldm kupayı ama beklemeyi sevmiyorum hiç.

bence eğer kazanıyorsan beklemeye değer 1m d4 için çok güzel rakam eğer oynarken aynı parayı alabiliyorsan o zaman beklemenin anlamı olmaz

quote:

Orijinalden alıntı: ensa1907
    kadromun hali bu param 23.500.000 bu gün arshavini alıcam sanchezi satıcam yorumları bekliyrum !!!
    bana acil ucuz ama iyi bir defans ile DOS(defansif orta saha) lazım beyler lütfen cevap yazın...

bence arshavin yerine daha ucuz adamlar al arshavin sırıtır bu kadroda

• quote:

[PS3] PES2011 MASTER LİG ONLİNE KONUSU!

stp olarak r.johnson hem uzun hem güçlü kafa toplarında çok rahat edersin form 7 benım defansın vazgeçilmezi.dos olarak c.zanetti tavsiye ederim.kaleciden memnun değilsen yohan pele mükemmel bir kaleci.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSerkanXXX -- 25 Şubat 2012; 17:50:02 >

• az önce d3 geldi karşıma parma elemanın takımı kadrosu benden daha iyi haliyle 2-0 yaptm 2-2 yaptı eleman snra cahill ve luis garcia(bu adamı çok sevdim) nın muthiş oyunuyla dk.80 lerde maçı 4-2 yaptm adam kaçtı yada sinirden ps3 u kırdı :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSerkanXXX -- 25 Şubat 2012; 17:54:39 >
  • quote:

quote:

stp olarak r.johnson hem uzun hem güçlü kafa toplarında çok rahat edersin form 7 benım defansın vazgeçilmezi.dos olarak c.zanetti tavsiye ederim.kaleciden memnun değilsen yohan pele mükemmel bir kaleci.

kardes tesekkur ederim alıcam dedigin adamları simdi bu arada kadromda sağ tarafa if alıcam silva yı düşünüyorum sağ if ye sizin bir tavsiyeniz varsa soyleyn lütfen...

• quote:

quote:

quote:

kardes tesekkur ederim alıcam dedigin adamları simdi bu arada kadromda sağ tarafa if alıcam silva yı düşünüyorum sağ if ye sizin bir tavsiyeniz varsa soyleyn lütfen...

bu adamlar uygun fiyatlı iyi iş yapan adamlar.ben if ye biraz para yapınca miccolini yi düşünüyorum favorilerde ekli bir bak istersen.birde rakiplerde defoe gelince kesin atıyor bitane.bunlara bir bak.ucuz istersen luis garcia ya bak derim sol ayak ama her 2 ayak kul.6 form 7 adamın ben mennunum baya.

• quote:

quote:

quote:

quote:

bu adamlar uygun fiyatlı iyi iş yapan adamlar.ben if ye biraz para yapınca miccolini yi düşünüyorum favorilerde ekli bir bak istersen.birde rakiplerde defoe gelince kesin atıyor bitane.bunlara bir bak.ucuz istersen luis garcia ya bak derim sol ayak ama her 2 ayak kul.6 form 7 adamın ben mennunum baya.

12 m param var sağ tarafa if arıodum silvayı gordum onu alıcam bu gün birde sy sorcaktm defoe sağ if oynuoyormu alıcaktım SF yazıodu adamda vaz gectim almaktan sağ if oynuosa alıcamda...

• 
Sayfa: önceki 709710711712713
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.