Şimdi Ara

[PS3] PES2011 MASTER LİG ONLİNE KONUSU! (713. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.380
Cevap
6
Favori
480.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 711712713714715
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birkaç kez başıma bir olay geldi üstad... oyun sırasında öndeyim pat diye sunucuyla bağlantınız gitti diyor ve beni oyundan atıyor... modeme hemen baktığımda herhangi bir internet kopması değil... artı hemen psn storeyede bakyorum ps3 de internetten kopmamış ama beni oyundan attı 2-3 kez ve yenilmiş sayıldım... karşı rakip bunu yapabilir mi? çünkü bu maçlarda öndeydim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lefter67

birkaç kez başıma bir olay geldi üstad... oyun sırasında öndeyim pat diye sunucuyla bağlantınız gitti diyor ve beni oyundan atıyor... modeme hemen baktığımda herhangi bir internet kopması değil... artı hemen psn storeyede bakyorum ps3 de internetten kopmamış ama beni oyundan attı 2-3 kez ve yenilmiş sayıldım... karşı rakip bunu yapabilir mi? çünkü bu maçlarda öndeydim...

bahsettigin olay rakipten kaynakli degil fakat rakiplerde bunu farkli sekilde yapabiliyor. senin bahsettigin olay ara sira bendede oluyor, psn bagli gozukuyor ama o an oyun artik bilmiyorum saliselik mi kopuyor iletisim ne oluyorsa o an oyundan ativeriyor seni oyun sunucu ile baglanti kesildi diye. maalesef giris paranin tamamini ve puanini kaybediyorsun.

bazilarinin yaptigi ise farkli, sen maci kazanirken maci kazanamayacaklarini anladiklari an tam olarak nasil yapiyorlar bilmiyorum ama muhtemelen torrent vb. seylerle o anda internete yuklenip oyunun baglanti kalitesini iyice dusurerek maci kopartiyorlar fakat yukaridakinden farkli olarak baglanti kalitesi kotulestigi icin mac sona erdirildi diyor. yani o puan ve para kaybetmiyor ama sende hicbirsey alamiyorsun tabi. olan emegine oluyor, yazik oluyor sadece.sinirleniyorsun.

Allahtan hilecilerin %95 i pes 12 ye gectide eskisi kadar karsilasmiyoruz pes 11 de

Hem cirkeflikten kastim sadece bu degil, mac oncesi ve sirasinda rakibi tahrik etme, attigi golleri birak normal pozisyonlari bile sana izleterek seni sinir etme ve germe, mac sonrasi kufur etme alay etme gibi seylerde acikara italyanlar ve ispanyollar onde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pape -- 22 Mart 2012; 13:37:23 >

• Dün gece D-5 1. sıraya yerleştim genelde d-2 grubundaki oyuncular geliyor baya zorlanıyorum kadroları çok iyi ama buna rağmen fazla para gelmiyor... bu arada eğer bağlantı karşı tarftan kaynaklı koptuysa oyun sizi galip ilan ediyor... birde bana sağ tarafa KF kesme pası olan hızlı bir oyuncu tavsiye edebilir misiniz?kadromu da yazayım çok uyumlu bir kadro oldu belki birinin işine yarar... toplam maliyeti 41 M

martins (slf) duff (sğf)

heskey (sf)

flamini(os)

seydu keita (os)

gilberto silva (dos)

jankuloski (slb) ucuz hızlı bir topcu (sğb)

cris (stpr) melhberg (stpr)

jhun(kl)

• quote:

Dün gece D-5 1. sıraya yerleştim genelde d-2 grubundaki oyuncular geliyor baya zorlanıyorum kadroları çok iyi ama buna rağmen fazla para gelmiyor... bu arada eğer bağlantı karşı tarftan kaynaklı koptuysa oyun sizi galip ilan ediyor... birde bana sağ tarafa KF kesme pası olan hızlı bir oyuncu tavsiye edebilir misiniz?kadromu da yazayım çok uyumlu bir kadro oldu belki birinin işine yarar... toplam maliyeti 41 M

martins (slf) duff (sğf)

heskey (sf)

flamini(os)

seydu keita (os)

gilberto silva (dos)

jankuloski (slb) ucuz hızlı bir topcu (sğb)

cris (stpr) melhberg (stpr)

jhun(kl)

hocam krasic geliyor aklıma kesme pası olupta süratli olan ama fiyatı ne kadar tam bilmiyorum biz krasicleri geçeli çok oldu (hatırladığım kadarı ile kesme pas kartı olması lazımdı krasic in)

onun dışında diego capel e bak derim onunda kesme pas kartı olabilir ama emin değilim. Süratli oyuncular istersen sana dotan,krasic,sanchez,tamada,piatti,philips,capel gibi oyucuları sayabilirim. Bunlara göz at istersen

benim fakir kadroda bu

yedekler:

Tsaktoyuri
    Lahm
    Vargas
    Ramos
    Nesta
    Essien
    Seedorf
    İniesta
    De rossi
    Arshavin
    Robben
    Eto'o
    Villa

• hocam kadron baya zayıfmış... ben ne zaman yapacam acaba bu zayıf kadrodan... sakıncası yoksa psn adını ver de bileyim belki karşılaşırız (tabi böle kadroyla karşılaşmayı istemem)
  • D2 Kupasını kazanınca ne kadar ödül veriyor arkadaşlar?
  • D2 Kupasını kazanınca ne kadar ödül veriyor arkadaşlar?
  • chilekesh-13 senle al açıkta karşılaştık... elemiştin beni ama kadron baya güçlü... birazda şansın vardı ya neyse :D tebrik ederim kardeşim... seni genelde görüyorum oyunda... turnuvalarda 2 kez denk geldin... bi dahaki sefere yakarım canını:D
  • Arkadaşlar biri yardımcı olabılır mı ben sımdı dahıl olabılıyomuyum sızın oynadıgnız master lıge
  • quote:

chilekesh-13 senle al açıkta karşılaştık... elemiştin beni ama kadron baya güçlü... birazda şansın vardı ya neyse :D tebrik ederim kardeşim... seni genelde görüyorum oyunda... turnuvalarda 2 kez denk geldin... bi dahaki sefere yakarım canını:D

Saol kardeşim karşılaşırız inşallah. İyi olan kazansın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilnegro

Arkadaşlar biri yardımcı olabılır mı ben sımdı dahıl olabılıyomuyum sızın oynadıgnız master lıge

dahil olabilirsin tabiki hocam :)
  • bir de ben şu olayı anlamadım... adam default oyuncuları felaket koşturuyor... benim hızlı dediğim adamları geçiolar... dengesi 85 olan oyuncularımı yıkıyolar anlamadım... var mı bunun sırrı..?
  • quote:

bir de ben şu olayı anlamadım... adam default oyuncuları felaket koşturuyor... benim hızlı dediğim adamları geçiolar... dengesi 85 olan oyuncularımı yıkıyolar anlamadım... var mı bunun sırrı..?

hocam su bir gercekki oyun zayif kadrolara guclu kadrolar karsisinda yardimci oluyor. Misal ben kadrosu cok saglam olan, kadroma denk olanlara karsi cok iyi oynarken daha dogrusu takim cok iyi yerlesirken kadrosu benden zayif olanlara karsi takimim oyuncularim aptallasiyor. yerlesimde sikinti yasiyorum. kisacasi maalesef oyun zayif kadrolara azda olsa tolerans taniyor.
  • artık D_4 mücadeleme başlıycam ve paralar biraz daha fazla olacak galiba... kadroyu bu hafta bir gömlek daha güçlendiririm diye düşünüyorum... D-4 kupası para ödülü ne kadar acaba D-5 kazandım 500 verdi... bu da ölemi acaba?
  • quote:

artık D_4 mücadeleme başlıycam ve paralar biraz daha fazla olacak galiba... kadroyu bu hafta bir gömlek daha güçlendiririm diye düşünüyorum... D-4 kupası para ödülü ne kadar acaba D-5 kazandım 500 verdi... bu da ölemi acaba?

d4 de 1m olması lazım
  • D2 hep hileci dolu arkadaşlar. En iyis D3'tü. Bu akşam şampiyonlar ligi oynayıp kadroyu satıp para kasacağım. Daha sonrada kadroyu kurup d3'den devam ederim.
  • evet D-4 1 milyon :D akşam aldım kupayı... bu arada acaba şampiyonlar ligini alınca ne kadar veriyor... gerçi ben daha D-4 olduğumdan giremiyorum ama merak ettim herhal çıkarız D-3 e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lefter67 -- 28 Mart 2012; 9:28:53 >
  • quote:

evet D-4 1 milyon :D akşam aldım kupayı... bu arada acaba şampiyonlar ligini alınca ne kadar veriyor... gerçi ben daha D-4 olduğumdan giremiyorum ama merak ettim herhal çıkarız D-3 e

5 milyon veriyo kardeşim. Dün averajla gruptan çıkamadım :(
  • arkadaslar bende online ml oynuorum ama kupalara gıremıorum saatıde ayarlıorum ama olmuyo su anda gıremezsınız denıyo anlamadım yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilnegro

arkadaslar bende online ml oynuorum ama kupalara gıremıorum saatıde ayarlıorum ama olmuyo su anda gıremezsınız denıyo anlamadım yardım

Saat farkı oldu yine hocam. Oyunun saatine göre gir sorun olmuyor. Arkadaşlar Bu arada D2Cup antrenör mod yok. Hiç mi yoktu kaldırıldı mı ? anlayamadım gitti ya.
  • 
Sayfa: önceki 711712713714715
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.