Şimdi Ara

[PS3] PES2011 MASTER LİG ONLİNE KONUSU! (714. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.380
Cevap
6
Favori
480.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 712713714715716
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler oyunda D2Kupası Antrenör modu gözüken var mı? Bi para kasalım dedik saçmaladı yine oyun .
  • arkadaşlar sızın oynadıgnız bı toplluk warmıs salonun adını solermısınız ben bulamadım.Çok iddaalıyımdır dıkkatlı olun
  • Arkadaşalr Müsabakaya girdiğimde D1 ve D2nin Antreönör modalrı gözükmüyor. Sizde göüzüküyor mu?
  • arkadaşlar şut yeteneği ile şut tekniğinin tam olarak farkı ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSerkanXXX

arkadaşlar şut yeteneği ile şut tekniğinin tam olarak farkı ne?

sut yetenegi oyuncunun kaleye sut isabet orani ile ilgili, sut teknigi ise sut atarken bildigin oyuncunun vurus becerisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

sut yetenegi oyuncunun kaleye sut isabet orani ile ilgili, sut teknigi ise sut atarken bildigin oyuncunun vurus becerisi.

sağolasın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

sağolasın.

rica ederim
  • beyler benim 55-60 m lik kadrom var iyi bi sf solermisiniz yada bana komple kadro soleyn oynayiş stilim ara pasi ve çalim arada uzaktan sut atiom simdiden tesekkurler...

• quote:

Orijinalden alıntı: ensa1907

beyler benim 55-60 m lik kadrom var iyi bi sf solermisiniz yada bana komple kadro soleyn oynayiş stilim ara pasi ve çalim arada uzaktan sut atiom simdiden tesekkurler...

Miccoli ve Lisandro çok iyi hocam o fiyat aralığı için.
  • burada hangi değişiklikleri yaparsam daha iyi olur... bu arada kaleciyi tavsiye ederim kolay gel yemiyor... tek zaafı uzaktan 30-35 metreden leblebi gibi yiyor :)

bu kadro ile messi li ronaldolu takımları kasarsam yeniyorum... gayet iyi oldu bir de sizin görüşlerinizi merak ediyorum... eklemeler çıkarmalar konusunda...

• quote:

Orijinalden alıntı: lefter67

burada hangi değişiklikleri yaparsam daha iyi olur... bu arada kaleciyi tavsiye ederim kolay gel yemiyor... tek zaafı uzaktan 30-35 metreden leblebi gibi yiyor :)

bu kadro ile messi li ronaldolu takımları kasarsam yeniyorum... gayet iyi oldu bir de sizin görüşlerinizi merak ediyorum... eklemeler çıkarmalar konusunda...

kadron butcene gore dengeli ve iyi olmus

• quote:

burada hangi değişiklikleri yaparsam daha iyi olur... bu arada kaleciyi tavsiye ederim kolay gel yemiyor... tek zaafı uzaktan 30-35 metreden leblebi gibi yiyor :)

Mavubanın yerine Makoun'u alabilirsin dostum.

• Arkadaşlar bende pes 2011'i online olarak oynamak istiyorum. Ama hiçbir bilgiye sahip değilim bu konuda Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
  • beyler acil bi tane oa bi tane dos bi tane de sağ bek lazım bana en iyi ve fiyatı 2m-6m arası olan adamlardan en iyi bildiklerinizi yazın bekliorm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensa1907

beyler acil bi tane oa bi tane dos bi tane de sağ bek lazım bana en iyi ve fiyatı 2m-6m arası olan adamlardan en iyi bildiklerinizi yazın bekliorm...

ben ucuz adamları yazayım.
    sağ bek m'bia baya ucuz bir adam ama çok iyi
    dos c.zanetti
    oa cahill ......

bi tane de pahalı olsun oa olarak 6m verebileceksen direk dejan stankovic derim
  • sağ bek beye... oa mavuba baya iyi... gilberto silva dos o da hava toplarında adam markajında iyi
  • bu arada yukarıdaki kadro ile D-3 klasmanda ilk 3 e yerleştim dün akşam... 42 milyona oluşturuluyor bu kadro... tavsiye ederim baya uyumlu bir kadro oldu... messi-ronaldo aynı takımda olan takımları yeniyorum dün gece baya para aldım bu sayede... bu kadroyu oluşturuncaya kadar baya adam alıp sattım... bu kadaar rahat gol atıp defans yaptığım bir kadro oluşturamamıştım... maluda süper top taşıyor... shevchenko ile uzaktan vurup dönen topları lucho ya da defoe tamamlıyor... kieta uzaktan atıyor... lucho asistleri ve uzaktan şutları güzel... mavuba adam kesiyor falan işte güzel kadro tavsiye ederim... tabi buoyuncuların tamamının takım oyunu puanı 80 üstü bir ya da 2 sinin 75dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lefter67 -- 4 Nisan 2012; 12:29:40 >
  • quote:

bu arada yukarıdaki kadro ile D-3 klasmanda ilk 3 e yerleştim dün akşam... 42 milyona oluşturuluyor bu kadro... tavsiye ederim baya uyumlu bir kadro oldu... messi-ronaldo aynı takımda olan takımları yeniyorum dün gece baya para aldım bu sayede... bu kadroyu oluşturuncaya kadar baya adam alıp sattım... bu kadaar rahat gol atıp defans yaptığım bir kadro oluşturamamıştım... maluda süper top taşıyor... shevchenko ile uzaktan vurup dönen topları lucho ya da defoe tamamlıyor... kieta uzaktan atıyor... lucho asistleri ve uzaktan şutları güzel... mavuba adam kesiyor falan işte güzel kadro tavsiye ederim... tabi buoyuncuların tamamının takım oyunu puanı 80 üstü bir ya da 2 sinin 75dir

i.toroman yerine r.johnson ı tavsiye ederim.ben c.zanettiden daha memnunum mavuba yerine dos mevkisinde istersen bi dene derim.shevchenko nun form vs.nasıl bende deneyebilirim onu.bu arada yedeklerin kim. fernando,hadji,cabelaard iyi ucuz yedekler bunları tavsiye ederim.

• quote:

quote:

bu arada yukarıdaki kadro ile D-3 klasmanda ilk 3 e yerleştim dün akşam... 42 milyona oluşturuluyor bu kadro... tavsiye ederim baya uyumlu bir kadro oldu... messi-ronaldo aynı takımda olan takımları yeniyorum dün gece baya para aldım bu sayede... bu kadroyu oluşturuncaya kadar baya adam alıp sattım... bu kadaar rahat gol atıp defans yaptığım bir kadro oluşturamamıştım... maluda süper top taşıyor... shevchenko ile uzaktan vurup dönen topları lucho ya da defoe tamamlıyor... kieta uzaktan atıyor... lucho asistleri ve uzaktan şutları güzel... mavuba adam kesiyor falan işte güzel kadro tavsiye ederim... tabi buoyuncuların tamamının takım oyunu puanı 80 üstü bir ya da 2 sinin 75dir

i.toroman yerine r.johnson ı tavsiye ederim.ben c.zanettiden daha memnunum mavuba yerine dos mevkisinde istersen bi dene derim.shevchenko nun form vs.nasıl bende deneyebilirim onu.bu arada yedeklerin kim. fernando,hadji,cabelaard iyi ucuz yedekler bunları tavsiye ederim.

unutmadan kaleci yohann pele epey idare eder.

• quote:

quote:

quote:

unutmadan kaleci yohann pele epey idare eder.

shevchenko genelde formu iyi... dediğim gibi ben onunla sağ çaprazdan şut atıyorum dönen topları tamamlıyorum bazen de gol oluyor... dormu genelde iyi... yohann pele yi baya duydum ama hiç denemedim ancak şunu söyleyebilirim Kameni süper kaleci... kolay gol yemez... karamboller bir şekilde bir tarafına çarpıyor gol olmuyor... tek eksiği uzaktan lebelebi gibi yiyor... mümkün olduğunca uzaktan şut attırmıyorum zaten fazla bilen yok bu eksiğini yabancılarda... siz arkadaşlar da öğrenin istedim... bir Türk arkadaşa yenilmeye gocunmam... zanettiyi ben de bir ara kullanmıştım gerçekten iyi... şuan para var biraz daha lazım sonra essien ya da seedorfu alıcam zaten... yedek oyuncu olyına gelince... ben yedek oyuncu bulundurmuyorum... mümkün olduğunca takıma denk ve paramın yettiği en iyi oyuncuları almaya çalışıyorum... eğer sf istiyorsan Heskey mükemmel fiyatına göre.... 67 maçta 48 gol atmış ben de ama artık sattım

• 
Sayfa: önceki 712713714715716
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.