Şimdi Ara

[PS3] PES2011 MASTER LİG ONLİNE KONUSU! (716. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.380
Cevap
6
Favori
480.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 714715716717718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MSerkanXXX

arkadaşlar sırtı dönük topu kontrol edip hızla sağ sol veya geriye dönmek istiyorum.sonra ara pas atıcam. bir türlü bunu yapacak oyuncu bulamadım kimi topu alır almaz dağılıyor. kimi ağır kalıyor.hangi özelliklere bakmam lazım tepki mi çeviklik mi vs.bilen varsa bir yardım etsin lütfen.

hocam o birazda futbolcunun karakteristik ozelliklerinden kaynaklaniyor. mesela oyunda o isi en iyi yapan isim acikara ibrahimovictir. muthis fizigi ve pasor ozelligi var. sisirilen toplari kafayla indiriyor, indirmesen fizigi ile rakibi engelleyip topu sirti donuk kontrol ettikten sonra arkadaslarini pozisyona sokuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

arkadaşlar sırtı dönük topu kontrol edip hızla sağ sol veya geriye dönmek istiyorum.sonra ara pas atıcam. bir türlü bunu yapacak oyuncu bulamadım kimi topu alır almaz dağılıyor. kimi ağır kalıyor.hangi özelliklere bakmam lazım tepki mi çeviklik mi vs.bilen varsa bir yardım etsin lütfen.

hocam o birazda futbolcunun karakteristik ozelliklerinden kaynaklaniyor. mesela oyunda o isi en iyi yapan isim acikara ibrahimovictir. muthis fizigi ve pasor ozelligi var. sisirilen toplari kafayla indiriyor, indirmesen fizigi ile rakibi engelleyip topu sirti donuk kontrol ettikten sonra arkadaslarini pozisyona sokuyor.

yaşa...tam anlamıyla bana lazım olan oyuncu bu işte ama biraz daha zaman lazım bana ibrahimovic i almak için daha ucuz bir alternatif yok mu acaba?

• quote:

quote:

quote:

yaşa...tam anlamıyla bana lazım olan oyuncu bu işte ama biraz daha zaman lazım bana ibrahimovic i almak için daha ucuz bir alternatif yok mu acaba?

drogba yi onerebilirim daha ucuz olarak. oda cok etkili, fizigi sayesinde sirti donuk oynayabiliyor ama paslar zlatan kadar etkili degil tabiiki. fiyati da 16 milyon olmasi lazim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

drogba yi onerebilirim daha ucuz olarak. oda cok etkili, fizigi sayesinde sirti donuk oynayabiliyor ama paslar zlatan kadar etkili degil tabiiki. fiyati da 16 milyon olmasi lazim.

eyw drogbayıda favorilere aldım.

• Bende toplulukla mücadele etmek isterim.nasıl lige girebilirim ?? neler yapmam gerekiyor ?? biraz yardımcı olursanız bende sizlerle oynayabilirm . PSN: hannibal_sk
    şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hannibal_sk1986

Bende toplulukla mücadele etmek isterim.nasıl lige girebilirim ?? neler yapmam gerekiyor ?? biraz yardımcı olursanız bende sizlerle oynayabilirm . PSN: hannibal_sk
    şimdiden teşekkürler.

master lig de online var oraya gireceksin.kadronu 16 ya düşüne kadar işe yaramaz oyuncuları sat yerine transfer yap.topiği okursan baya bir tavsiye bulursun.gene yardmcı oluruz takıldığın yerde
  • arkadaşlar benim bir sıkıntım var sebebini bir türlü çözemedim... D-3 klasmanında birinciydim ve de baya da fark atmıştım ikinciye... sonra bir mola verdim başaladım oynamaya... 600 e yakın puan vardı... oyuna başlıyorum karşımdakinin kadrosu ne olursa olsun yenilmeye başladım... nerdeyse ligden düşüyordum son bir kaç maç ta D-3 klasmanda kalmayı başardım... default takımları yenmez oldum... adamın puanı 400 küsürlerde yenemiyorum... ne değişti... kadroyu bozmadım... sistemi değiştirmedim... ne değişti de ben seri yenilgiler almaya başladım... messili-ronaldolu takımları yenerken castollolu ruskinli takımlarla berabere kalır oldum... nedir bu bilmediğim bir şey mi var... ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: lefter67

arkadaşlar benim bir sıkıntım var sebebini bir türlü çözemedim... D-3 klasmanında birinciydim ve de baya da fark atmıştım ikinciye... sonra bir mola verdim başaladım oynamaya... 600 e yakın puan vardı... oyuna başlıyorum karşımdakinin kadrosu ne olursa olsun yenilmeye başladım... nerdeyse ligden düşüyordum son bir kaç maç ta D-3 klasmanda kalmayı başardım... default takımları yenmez oldum... adamın puanı 400 küsürlerde yenemiyorum... ne değişti... kadroyu bozmadım... sistemi değiştirmedim... ne değişti de ben seri yenilgiler almaya başladım... messili-ronaldolu takımları yenerken castollolu ruskinli takımlarla berabere kalır oldum... nedir bu bilmediğim bir şey mi var... ???

bunun cevabını bende merak ediyorum aynı şeyler benimde başıma geliyor

• quote:

quote:

arkadaşlar benim bir sıkıntım var sebebini bir türlü çözemedim... D-3 klasmanında birinciydim ve de baya da fark atmıştım ikinciye... sonra bir mola verdim başaladım oynamaya... 600 e yakın puan vardı... oyuna başlıyorum karşımdakinin kadrosu ne olursa olsun yenilmeye başladım... nerdeyse ligden düşüyordum son bir kaç maç ta D-3 klasmanda kalmayı başardım... default takımları yenmez oldum... adamın puanı 400 küsürlerde yenemiyorum... ne değişti... kadroyu bozmadım... sistemi değiştirmedim... ne değişti de ben seri yenilgiler almaya başladım... messili-ronaldolu takımları yenerken castollolu ruskinli takımlarla berabere kalır oldum... nedir bu bilmediğim bir şey mi var... ???

bunun cevabını bende merak ediyorum aynı şeyler benimde başıma geliyor

Bazen öyle oyun saçmalıyor arkadaşkar bende anlam veremiyorum. Ama 3 maç üstüste ezik takımları yenemezseniz oyunu kapatın 1 saat filan ara verin. Ben öyle yapıyorum dönüşte daha iyi oluyor. Dün akşam Şampiyonlar ligi yarı finalinde 88dakikada yediğim golle elendim çok üzüldüm ya. ama çok zevkli arkadaşlar Şampiyonlar ligi. Yarı finalde elenmeme rağmen 3 Milyon verdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chilekesh-13 -- 11 Nisan 2012; 19:09:08 >

• şampiyonlar ligi turnuvası hangi günler oluyor ve saat kaçta... ben dün akşam bakındım bir ara göremedim heralde gözden kaçırdım
  • quote:

şampiyonlar ligi turnuvası hangi günler oluyor ve saat kaçta... ben dün akşam bakındım bir ara göremedim heralde gözden kaçırdım

Salı akşamları oyunun saatine göre 22.50, Bizim saatimize göre 23.50
  • arkadaşlar şu santradan başlarken havadan ara pası ıle gol atma tekniğine karşı ne yapmam lazım böyle bir gol yiyorum oyundan tüm hevesim kaçıyor.artık bende yapmaya başladım böyle gol yemekten bıktım şimdi kendime söve söve taktiği yapmaya başladım.

• quote:

arkadaşlar şu santradan başlarken havadan ara pası ıle gol atma tekniğine karşı ne yapmam lazım böyle bir gol yiyorum oyundan tüm hevesim kaçıyor.artık bende yapmaya başladım böyle gol yemekten bıktım şimdi kendime söve söve taktiği yapmaya başladım.

Santra yapıldığında kontrolü sende olan adamı hemen geri koşturmaya başla ceza sahası yayına kadar koştur. 1 tane yemiştim ondan sonra bu taktikle hiç yemedim kardeşim. Karşımdaki o taktiği yapmasa bile ben alışkanlıktan hemen bir adamımı geri koşturuyorum (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: chilekesh-13

quote:

arkadaşlar şu santradan başlarken havadan ara pası ıle gol atma tekniğine karşı ne yapmam lazım böyle bir gol yiyorum oyundan tüm hevesim kaçıyor.artık bende yapmaya başladım böyle gol yemekten bıktım şimdi kendime söve söve taktiği yapmaya başladım.

Santra yapıldığında kontrolü sende olan adamı hemen geri koşturmaya başla ceza sahası yayına kadar koştur. 1 tane yemiştim ondan sonra bu taktikle hiç yemedim kardeşim. Karşımdaki o taktiği yapmasa bile ben alışkanlıktan hemen bir adamımı geri koşturuyorum (:

anladım kardeşim sağol deneyeceğim bu oyunda gördüğüm tek bariz hata zaten.birde kaleci tavsiyesi alabilir miyim?5-6 m. civarı mandanda gördüm çok kişide.

• quote:

quote:

şampiyonlar ligi turnuvası hangi günler oluyor ve saat kaçta... ben dün akşam bakındım bir ara göremedim heralde gözden kaçırdım

Salı akşamları oyunun saatine göre 22.50, Bizim saatimize göre 23.50

saol kardeşim... bu arada benim yenilgi olayları devam ediyor... anlamış değilim hala... takımda bir bit yeniği var... olmuyor... takım dağıldı pas atamıyorum... adamlar boşa kaçmıyor... her şey bir anda değişti... tüm takımı satıp bi daha kadro kurucam bakalım ne olacak... D-3 birinci iken 430 puanlara düştüm yok böyle bir şey...
  • quote:

quote:

quote:

anladım kardeşim sağol deneyeceğim bu oyunda gördüğüm tek bariz hata zaten.birde kaleci tavsiyesi alabilir miyim?5-6 m. civarı mandanda gördüm çok kişide.

Kardeş 4milyon civarı "De Sanctis" var fiyatına göre gayet başarılı. 8milyona kadar para biriktirip "Friedel"ı almanı tavsiye ederim Formu 8. Uzun süre kaleci derdin olmaz.

• sonunda seri galibiyetlere geçtim... villa, drogra, forlan denemediğim oyuncu kalmamıştı ben de kızdım ve tüm takımı sattım... yeni oyuncuları transfer ederken de fiyatı 2.999.999 sabitledim ve oyuncularımı aldım... 6 tane de farklı mevkilerden yedek aldım... takım gücü 1248 oldu ve güçlü takımlar geliyor genelde ama yeniyorum... yenilsem bile 800 bin aldığım maçlar oluyor... oyuncularım güçsüzler ama çok başarılı takım oyunu oynuyorlar... taktik olarak da barcelonanın kendi taktiğini kullanıyorum çok başarılı... D-2 klasman da çıkmış olmam lazım dün gece 515 puanda bıraktım oyunu... D-2 klasmanda maçlardan sonra gelen para da yükselme oluyor mu? eğer öyleyse bu hafta felaket para kasarım...
  • quote:

sonunda seri galibiyetlere geçtim... villa, drogra, forlan denemediğim oyuncu kalmamıştı ben de kızdım ve tüm takımı sattım... yeni oyuncuları transfer ederken de fiyatı 2.999.999 sabitledim ve oyuncularımı aldım... 6 tane de farklı mevkilerden yedek aldım... takım gücü 1248 oldu ve güçlü takımlar geliyor genelde ama yeniyorum... yenilsem bile 800 bin aldığım maçlar oluyor... oyuncularım güçsüzler ama çok başarılı takım oyunu oynuyorlar... taktik olarak da barcelonanın kendi taktiğini kullanıyorum çok başarılı... D-2 klasman da çıkmış olmam lazım dün gece 515 puanda bıraktım oyunu... D-2 klasmanda maçlardan sonra gelen para da yükselme oluyor mu? eğer öyleyse bu hafta felaket para kasarım...

Hızlı maç ayarlarından gelecek rakipleri benzey düzey olarak ayarlarsan genellikle D2 klamasnından takımlar gelir. Klasmana göre para gelmiyor oynadığım takımların kadro değerine göre para alıyorsun yalnız D2 klasmanında ki takımlarında kadro değerleri genelde yüksek olduğu için yenilsen bile çok para alırsın kardeşim. Bende D2'ye düştüm güçsüz kadroyla. Takım değerim 340 milyon civarı oldu. 450 milyon olduğunda kadroyu kuracağım.

• günlük ne kadar para kasıyorsun... dün D-2 kupasını da aldım 2 milyon verdi... şampiyonlar ligini kaçırdım aklıma sonradan geldi...
  • chilekesh-16 kardeşim sen akşamları kaçta açık oluyorsun? seninle ortak bir turnuvaya girelim AL açık veya D-2 turnuvasına hangisi fazla veriyorsa... daha zevkli olur... ben akşamları 11 den sonra girebiliyorum...
  • 
Sayfa: önceki 714715716717718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.