Şimdi Ara

[PS3] PES2011 MASTER LİG ONLİNE KONUSU! (717. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.380
Cevap
6
Favori
480.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 715716717718719
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lefter67

günlük ne kadar para kasıyorsun... dün D-2 kupasını da aldım 2 milyon verdi... şampiyonlar ligini kaçırdım aklıma sonradan geldi...

Kardeşim günlük 13 filan kasıyorum evde olmadığım zamanlar. C.tesi D1'deydim akşama kadar hiç çıkmadan 30 milyon kasmışışm şu anki rekorum 30 milyon. Bende akşam 10'dan sonra evde oluyorum kardeşim. 10'daki turnuvaya giriyorum kaçırmadan. Cum akşamı 23.10'da ki turnuvaya beraber girelim kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chilekesh-13

quote:

günlük ne kadar para kasıyorsun... dün D-2 kupasını da aldım 2 milyon verdi... şampiyonlar ligini kaçırdım aklıma sonradan geldi...

Kardeşim günlük 13 filan kasıyorum evde olmadığım zamanlar. C.tesi D1'deydim akşama kadar hiç çıkmadan 30 milyon kasmışışm şu anki rekorum 30 milyon. Bende akşam 10'dan sonra evde oluyorum kardeşim. 10'daki turnuvaya giriyorum kaçırmadan. Cum akşamı 23.10'da ki turnuvaya beraber girelim kardeşim.

dün akşam finalde karşılaşacaktık ama şans işte oyun hata verdi... ekledik birbirimizi zaten haber veririz turnuvalara girerken daha zevkli olur...

• quote:

quote:

quote:

dün akşam finalde karşılaşacaktık ama şans işte oyun hata verdi... ekledik birbirimizi zaten haber veririz turnuvalara girerken daha zevkli olur...

Evet kardeşim sağlık olsun. 1-0'da öndeydim saçma sapan bi hata verdi yine oyun. Benim makina akşama kadar açık zaten. Ben işteyken anneme öğrettim hızlı maç antrenör moduna gönderiyor takımı bu sayade çok iyi para kasıyorum (: Rating baya düşüyor ama sağlık olsun. Pazar, pazarteside rating kasıyorum bu şekilde D2, D1 arası gidip geliyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet kardeşim sağlık olsun. 1-0'da öndeydim saçma sapan bi hata verdi yine oyun. Benim makina akşama kadar açık zaten. Ben işteyken anneme öğrettim hızlı maç antrenör moduna gönderiyor takımı bu sayade çok iyi para kasıyorum (: Rating baya düşüyor ama sağlık olsun. Pazar, pazarteside rating kasıyorum bu şekilde D2, D1 arası gidip geliyorum.

:)) sen olayı bitirmissin... benim hızlı maça gönderecek kimse yok evde ellerinden gelse beni gönderecekler ps3 ile birlikte evden :))

• 3-2-2-1-2 taktigine geçtim sanki daha iyi oldu bakalım.defansım r.jonhson,friedrich ve a.hughes den oluşuyor.3.5 m param var.kimi tavsiye edersiniz.yobo ve prea var aklımda.yada şunu sat bunu al öneriniz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSerkanXXX

3-2-2-1-2 taktigine geçtim sanki daha iyi oldu bakalım.defansım r.jonhson,friedrich ve a.hughes den oluşuyor.3.5 m param var.kimi tavsiye edersiniz.yobo ve prea var aklımda.yada şunu sat bunu al öneriniz var mı?

Yobo'nun formu 5 olması dışında gayet iyi kardeş. Paolo Cannavaro , Ferrari ve Dunne formları 7 ve enerjileride Yobo kadar iyiler. Ben Dunne'yi tavsiye ederim defansta olması gereken 3 kartda var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MSerkanXXX

3-2-2-1-2 taktigine geçtim sanki daha iyi oldu bakalım.defansım r.jonhson,friedrich ve a.hughes den oluşuyor.3.5 m param var.kimi tavsiye edersiniz.yobo ve prea var aklımda.yada şunu sat bunu al öneriniz var mı?

Yobo'nun formu 5 olması dışında gayet iyi kardeş. Paolo Cannavaro , Ferrari ve Dunne formları 7 ve enerjileride Yobo kadar iyiler. Ben Dunne'yi tavsiye ederim defansta olması gereken 3 kartda var.

sagolasın formu 7 olanlar daha çok işime gelir.a.hughes yerine dunne ye bakayım en iyisi
  • ronaldinho var mı oyunda bulamadım... sanki birinde görmüştüm... ismi farklı olabilir belki ama şekli ve hareketleri tıpkı ronaldinho idi ...
  • quote:

ronaldinho var mı oyunda bulamadım... sanki birinde görmüştüm... ismi farklı olabilir belki ama şekli ve hareketleri tıpkı ronaldinho idi ...

ronaldinho yu maalesef kaldırdılar oyundan güncelleme ile. Şu anda sadece öncesinden kadrosunda ronaldinho olupta satmayan arkadaşlarda mevcut, oda ayrı bir saçmalık tabii
  • Arkadaşlar 2 günür moyunda inanılmaz takılmalar oluyor. Bazaen top dışarı çıktığında yaklaşık 1 dakika duruyor sonra devam ediyor. Sizinde başınıza geliyor mu sadece bana mı oluyor?
  • quote:

Arkadaşlar 2 günür moyunda inanılmaz takılmalar oluyor. Bazaen top dışarı çıktığında yaklaşık 1 dakika duruyor sonra devam ediyor. Sizinde başınıza geliyor mu sadece bana mı oluyor?

evet oluyor hocam bende de.
  • arkadaşlar turnuvalarda bazı haysiyetli oyuncular yenik durumdayken bağlantıyı yavaşlatıp kopartıyorlar ve ne para geliyor ne galibiyet ne de puan bunu engellemenin yolu var mıdır?
  • quote:

arkadaşlar turnuvalarda bazı haysiyetli oyuncular yenik durumdayken bağlantıyı yavaşlatıp kopartıyorlar ve ne para geliyor ne galibiyet ne de puan bunu engellemenin yolu var mıdır?

malesef yok
  • Arkadaşlar dostluk maçı yapmak isteyen var mı ? İsteyen olursa bugün ver her zaman oynayabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionheart

Arkadaşlar dostluk maçı yapmak isteyen var mı ? İsteyen olursa bugün ver her zaman oynayabiliriz

Kardeşim C.tesi öğleden sonra Pazar günü istediğin zaman Master Ligde maç yapabiliriz. Hazırlık maçı yapmak para kastığım için çok işime gelmiyor (: İstersen ekle beni kardeş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lionheart

Arkadaşlar dostluk maçı yapmak isteyen var mı ? İsteyen olursa bugün ver her zaman oynayabiliriz

Kardeşim C.tesi öğleden sonra Pazar günü istediğin zaman Master Ligde maç yapabiliriz. Hazırlık maçı yapmak para kastığım için çok işime gelmiyor (: İstersen ekle beni kardeş.

Dostum Master Ligde bu ara maç yapmıyorum.Yani 3-5 maç sana zaman kaybettirmez Her iki taraf için de eğlencesine olsun istiyorum.

• Beyler oyun inanılmaz kasıyor. Bazen bir maçın süresi 50dakikayı buluyor. Herkesin maçı nu kadar sürüyor mu benim oyunda mı bi sıkıntı var?
  • quote:

Beyler oyun inanılmaz kasıyor. Bazen bir maçın süresi 50dakikayı buluyor. Herkesin maçı nu kadar sürüyor mu benim oyunda mı bi sıkıntı var?

dün gece bende de bir ara kasılmalar oldu senle yazışmıştık ps3 ten... sonra düzeldi... o kasılmalarda dahi öle 50 dakikalık maçlar oynamadım... normal maçlardı yine de sadece arada örneğin pas tuşuna bastığımda geç algılama oluyordu kasmadan dolayı sonra o da düzeldi...
  • Bu kadroyu kurarken Messi fiyat itibariyle uyumsuzluk yapar mı diye tereddütüm vardı ama çok güzel oldu... bu kadroyla bir kez yenildim yanlış hatırlamıyorsam... baya maç oynadım... Messi ara toplara güzel kaçıyor... Sizle paylaşmak istedim...

[PS3] PES2011 MASTER LİG ONLİNE KONUSU!
  • quote:

quote:

Beyler oyun inanılmaz kasıyor. Bazen bir maçın süresi 50dakikayı buluyor. Herkesin maçı nu kadar sürüyor mu benim oyunda mı bi sıkıntı var?

dün gece bende de bir ara kasılmalar oldu senle yazışmıştık ps3 ten... sonra düzeldi... o kasılmalarda dahi öle 50 dakikalık maçlar oynamadım... normal maçlardı yine de sadece arada örneğin pas tuşuna bastığımda geç algılama oluyordu kasmadan dolayı sonra o da düzeldi...

gece 2 gibi düzeldi sonra biraz oynayabildim. Bende farklı bi soun vardı galiba çözemedim.
  • 
Sayfa: önceki 715716717718719
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.