Şimdi Ara

[PS3] PES2011 MASTER LİG ONLİNE KONUSU! (718. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.380
Cevap
6
Favori
480.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 715716717718719
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lefter67

Bu kadroyu kurarken Messi fiyat itibariyle uyumsuzluk yapar mı diye tereddütüm vardı ama çok güzel oldu... bu kadroyla bir kez yenildim yanlış hatırlamıyorsam... baya maç oynadım... Messi ara toplara güzel kaçıyor... Sizle paylaşmak istedim...

[PS3] PES2011 MASTER LİG ONLİNE KONUSU!

Hayırlı olsun kardeşim. Ben oyunda konuşurkende söylemiştim MEssi'nin yerine 3,4 tane iyi adam alabilirsin. Ama karar senin tabiki iyide oynuyorsan sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: chilekesh-13

quote:

Bu kadroyu kurarken Messi fiyat itibariyle uyumsuzluk yapar mı diye tereddütüm vardı ama çok güzel oldu... bu kadroyla bir kez yenildim yanlış hatırlamıyorsam... baya maç oynadım... Messi ara toplara güzel kaçıyor... Sizle paylaşmak istedim...

Hayırlı olsun kardeşim. Ben oyunda konuşurkende söylemiştim MEssi'nin yerine 3,4 tane iyi adam alabilirsin. Ama karar senin tabiki iyide oynuyorsan sorun yok

seninle bir karşılaşamadık kardeşim... sen de şu takımını kur artık :)) o kadar parayı mezara mı götürecen arkadaş :)) yarın 1 mayıs dolayısıyla tatil gece full oyundayım... ortak bir lige girelim...

• quote:

quote:

quote:

seninle bir karşılaşamadık kardeşim... sen de şu takımını kur artık :)) o kadar parayı mezara mı götürecen arkadaş :)) yarın 1 mayıs dolayısıyla tatil gece full oyundayım... ortak bir lige girelim...

Nahah cuma akşamı kurcam kardeşim efsane kadromu (: . Bende bu gece hep oyundayım kardeşim karşılaşırz inş. bu gece (:

• beyler 0-11m arası en iyi kaleciyi söyleyn cech aldım dha güzeli varmı bide sol if 0-5m arası en iyi if lazım sol tarafa SİMDİDEN TESEKKURLER...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensa1907

beyler 0-11m arası en iyi kaleciyi söyleyn cech aldım dha güzeli varmı bide sol if 0-5m arası en iyi if lazım sol tarafa SİMDİDEN TESEKKURLER...

Kaleye Reina yada Friedel'ı alabilirsin. SLF için de 2.5milyona Rosina var çok iyi kardeşim.
  • quote:

quote:

beyler 0-11m arası en iyi kaleciyi söyleyn cech aldım dha güzeli varmı bide sol if 0-5m arası en iyi if lazım sol tarafa SİMDİDEN TESEKKURLER...

Kaleye Reina yada Friedel'ı alabilirsin. SLF için de 2.5milyona Rosina var çok iyi kardeşim.

gecen 500 kusur milyon kadrosu olan ama kadrosu dandik olan karsilastigim kisi senmiydin? kullanici adlari benziyorda :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

quote:

gecen 500 kusur milyon kadrosu olan ama kadrosu dandik olan karsilastigim kisi senmiydin? kullanici adlari benziyorda :)

Evet kardeş kurdum kadroyu dün gece (: 65 günde 550milyon mal varlığı yaptım :)

• quote:

quote:

orum

quote:

quote:

kardeşim bana vermiş olduğun ayarlar çok güzel teşekkür ederim...

• quote:

quote:

quote:

orum

quote:

quote:

Ne demek kardeşim işine yaradıysa çok sevindim.

• Sonunda kadromu kurdum arkadaşlar paylaşmak istedim.

Yedekler :
    * Julio Cesar
    *A.Cloe
    *Van de Buurd
    *Pique
    *Essien
    *Seedorf
    *Ribery
    *Robben
    *Totti
    *Rooney
    *Aguero
    *İbrahimovic
    *Drogba

70 milyon civarı param kaldı. Formu kimin iyi çıkarsa onu oynatıyorum. Eski takımla daha çok zevk alıyordum oyundan. Oyunu bitirmiş gibi oldum. Artık eskisi kadar sık oynayacağımı düşünmüyorum. Tuhaf bi durum oldu (:
  • quote:

quote:

quote:

quote:

orum

quote:

quote:

Ne demek kardeşim işine yaradıysa çok sevindim.

banada paylaşabilirmisin ayarları? çok iyi olur benim için ayarlarım çokkötü :( . ?

• quote:

Sonunda kadromu kurdum arkadaşlar paylaşmak istedim.

Yedekler :
    * Julio Cesar
    *A.Cloe
    *Van de Buurd
    *Pique
    *Essien
    *Seedorf
    *Ribery
    *Robben
    *Totti
    *Rooney
    *Aguero
    *İbrahimovic
    *Drogba

70 milyon civarı param kaldı. Formu kimin iyi çıkarsa onu oynatıyorum. Eski takımla daha çok zevk alıyordum oyundan. Oyunu bitirmiş gibi oldum. Artık eskisi kadar sık oynayacağımı düşünmüyorum. Tuhaf bi durum oldu (:

bencede artık mlo yu bırakıp başka oyunlara geçme zamanın gelmiş :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MSerkanXXX

quote:

Sonunda kadromu kurdum arkadaşlar paylaşmak istedim.

Yedekler :
    * Julio Cesar
    *A.Cloe
    *Van de Buurd
    *Pique
    *Essien
    *Seedorf
    *Ribery
    *Robben
    *Totti
    *Rooney
    *Aguero
    *İbrahimovic
    *Drogba

bencede artık mlo yu bırakıp başka oyunlara geçme zamanın gelmiş :)

ben D-1 birinciliğine yükselince bırakıcam yoksa devam oynamaya

• arkadaşlar xbox da oyunu oynuyorum. ilk defa master lig online moduna girdim north london (arsenal) takımını seçtim ama takımda alakasız başka ve değerleri düşük oyuncular var. haliyle kimseyi yenemiyorum. sormak istediğim takım değiştirebiliyor muyum? evet ise nasıl? ikincisi barcelonayı da seçseydim yine böyle dandik, isimsiz bir takım mı olacaktı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarman

arkadaşlar xbox da oyunu oynuyorum. ilk defa master lig online moduna girdim north london (arsenal) takımını seçtim ama takımda alakasız başka ve değerleri düşük oyuncular var. haliyle kimseyi yenemiyorum. sormak istediğim takım değiştirebiliyor muyum? evet ise nasıl? ikincisi barcelonayı da seçseydim yine böyle dandik, isimsiz bir takım mı olacaktı?

İlk sorun için, seçtiğin takım ister arsenal olsun ister R.madrid sana aynı uydurma isimli futbolcular verilecektir.Eğer hızlı maçtan rakiplerinlerinle karşılaşırsan maç oynadıkça para kazanırsın, ona göre de transfer yapıp iyi bir takım kurabilirsin.Kadronun aynı kalıp, takım değiştirmende mümkündür.Konunun ilk sayfasında takım değiştirmenin nasıl yapılacağı ve diğer önemli hususlar yazmaktadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: hedgehog24

quote:

Orijinalden alıntı: guitarman

arkadaşlar xbox da oyunu oynuyorum. ilk defa master lig online moduna girdim north london (arsenal) takımını seçtim ama takımda alakasız başka ve değerleri düşük oyuncular var. haliyle kimseyi yenemiyorum. sormak istediğim takım değiştirebiliyor muyum? evet ise nasıl? ikincisi barcelonayı da seçseydim yine böyle dandik, isimsiz bir takım mı olacaktı?

İlk sorun için, seçtiğin takım ister arsenal olsun ister R.madrid sana aynı uydurma isimli futbolcular verilecektir.Eğer hızlı maçtan rakiplerinlerinle karşılaşırsan maç oynadıkça para kazanırsın, ona göre de transfer yapıp iyi bir takım kurabilirsin.Kadronun aynı kalıp, takım değiştirmende mümkündür.Konunun ilk sayfasında takım değiştirmenin nasıl yapılacağı ve diğer önemli hususlar yazmaktadır.

+ Satabildiğin kadar oyuncu sat. Ucuz ve kaliteli oyuncular için önceki sayfalara bakabilirsin kardeş.

• BEYLER KADROSU ZENGİN OLAN BİRİ 13 MAYIS PAZAR GÜNÜ SAAT=14.30 DA YANİ ÖĞLEN 2BUCUKTA :) GELSİN OYUNA ARAMAYA BASLASIN TAM VAKTİNDE MAÇ YAPARIZ ONLİNE AYARLARDAN ARAMA DİLİNİ TURKCE YAPMAYIDA UNUTMASIN BEN PARA KASARIM SZDE DERECE KASARSINIZ ... BİDE BEYLE (ORTA FİYATLARDA COK İYİ Bİ DEFANS SÖLEYN ACİLLLL :( )
  • quote:

BEYLER KADROSU ZENGİN OLAN BİRİ 13 MAYIS PAZAR GÜNÜ SAAT=14.30 DA YANİ ÖĞLEN 2BUCUKTA :) GELSİN OYUNA ARAMAYA BASLASIN TAM VAKTİNDE MAÇ YAPARIZ ONLİNE AYARLARDAN ARAMA DİLİNİ TURKCE YAPMAYIDA UNUTMASIN BEN PARA KASARIM SZDE DERECE KASARSINIZ ... BİDE BEYLE (ORTA FİYATLARDA COK İYİ Bİ DEFANS SÖLEYN ACİLLLL :( )

4-5 milyon civarı Cannavaro ve Sutto , Gallas var 6,7 civarı olması lazım, 8 milyonada Nesta var kardeş bu oyunculara bak kafana ve bütçene yatanı alırsın. Deneyip memnun kaldıklarım bunlar.
  • bana acil cok iyi ve 3m-18m arası en iyi sf söleyin arkadaslar bir oylama gibi en iyi bildiğiniz SF leri yazın yorumları bekliorm.....
  • quote:

bana acil cok iyi ve 3m-18m arası en iyi sf söleyin arkadaslar bir oylama gibi en iyi bildiğiniz SF leri yazın yorumları bekliorm.....

O fiyat aralığındaki en iyi forvetler Forlan, Agüero ve Drogba'dır.Hız istiyorsan Agüero, fizik istiyorsan Drogba, bitirici olsun diyorsan Forlan.Benim bu üçünden tercihim Forlan olurdu.Hem form durumu hem de zayıf ayak kullanımı açısından diğerlerinden iyi.
  • 
Sayfa: önceki 715716717718719
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.