Şimdi Ara

PS3-ps4 battlefield 4 farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1- ps3 bf4ü ile ps4 bf4ü arasinda ne gibi farklar olur?
    2- Ps3 kac yıl daha çıkacak olan oyunları kaliteli bir şekilde oynatabilir?
    3-Yeni nesil oyunlarda ps3 ne gibi problemler çıkartabilir?

Yanlış yere açtım ise konuyu özür dilerim. şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• grafik olarak epey fark var tabi ve daha çok oyuncu destekliyor haritalar, oynanış açısından aynı
  • Özetle PS4 al diyelim biz.

Şaka bir yana.PS4'te grafikler çok daha iyi.Ve oyuncu kapasitesi 64 kişi.PS3'te 24 kişiydi ve haritada rakip oyuncuya rastlamak bazen çok uzun sürebiliyordu.PS3'e halâ oyun çıksa da bu tarz multiplayerı tercih edilen oyunlar çoğunlukla PS4'te oynanılıyor.
  • 4 cok iyi. 64 kisi multi
  • ses - fps oyun hızı - grafikler - oynanış kolaylığı

her iki konsoldada oynadım.

ama ps4 bambaşka oyun ps3 de sanki zorla oynanıyor gibiydi ama ps4 de akıyor. savaş atmosferini hissettirdi
  • Teşekkürler herkese. F355 deyişiyle özet olarak ps4 alınmalı

• PS3 de BF3' e girdim ve aynı PSN hesabımla aynı anda PS4 de BF4' e girdim. Bir HDMI girişe PS3 diğer HDMI girişe PS4 bağlı ve her ikisinde de aynı PSN hesabımla Battlefield açıktı. Bir ona bir ona geçerek oynadım. Amacım grafik ve akıcılık karşılaştırması yapmaktı. Evet, grafikte ciddi fark var ama PS3' ün grafikleri de gözüme hala iyi geliyor.

Asıl fark akıcılıkta oluyor. PS4 de Battlefield 60FPS den dolayı yağ gibi akarken ve insan gözüne daha gerçekçi gelirken, PS3 de BF3 30FPS den dolayı hatta zaman zaman 30FPS nin de altına düşünce gerçekçilik yok oluyor. Oyun kasılıyormuş gibi geliyor.

Daha öncede dediğim gibi, beni yeni nesilde asıl etkileyen grafik kalitesi artışı değil, 60 FPS nin verdiği gerçekçi akıcılık oldu. Dakikalar içinde her iki konsolu karşılaştırarak bunu daha iyi anladım.

Bunlarda aradaki grafik kalitesi farkına örnek

Playstation 3 - Battlefield

Playstation 4 - Battlefield

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    ps4 de ps3 move çalışır mı ?
    10 yıl önce açıldı
    10 Adet PS5/PS4 Oyunları
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yime bir PS3 BF4 konusu. Bende hemen cevapliyorum.

Kesinlikle ama kesinlikle eger ki gercekten profesyonel derecesinde oynayacaksaniz veya FPS bana sorun degil 25 FPS ortalamasinda oynarim, -bakin buraya dikkat- oyundaki yazilim hatasi yuzunden PS3 dondugunda sinirlenmem derseniz buyrun alin oyunu. Ben sinirden controller kiracak duruma geldi. Oyunu gercekten profesyonel seviyedeoynamaya calisiyorum.

Diger PS3' un gecegi hakkinda sorunuzu da hemen yanitlayayim. Bf4 ve Ghosts dan sonra PS3 bitti. Destiny'de gelecek. Geldiginde artik tamamen bitti diyebilecegiz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.