Şimdi Ara

PS3/PS4 HDMI dan VGA Monitöre Bağlantı ya da Bağlama (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
309
Cevap
11
Favori
39.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: avataraang18

Forumdaki arkadastan aldim görüntüsü felan mükemmel ama aparat cok ysynyyor ucuza kactik diye bir sorun cikmaz degilmi ?

hocam selam,
    bende forumdaki arkadaştan aldım. evet çok ısınıyor. ısınmasının sebebi ise ps4 deki fanın sıcaklığı çeviricinin olduğu yerden dışarı vermesi. ben 1 yıldır kullanıyorum. Allaha şükür şu ana kadar bir sorun olmadı. sorun olsaydı da forumlarda muhakkak yazılırdı.

endişeye gerek yok hocam.
  • Arkadaşlar konuyu inceledim ama çözüm bulamadım. Asus VH196D monitörüm var. Aşağıdaki çeviriciyi aldım ama görüntü alamadım. Ekstra bir güç çıkışı yok acaba usb çıkışına güç mü bağlamak gerekiyor?
    Allah rızası için yardım edin :)

PS3/PS4 HDMI dan VGA Monitöre Bağlantı ya da Bağlama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverickoe -- 1 Eylül 2015; 23:41:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maverickoe kullanıcısına yanıt
    Aparatta 5v güç girişi olmalı. Bence hiç macera aramanıza gerek yok. Forumda satış yapan arkadaş var ben dahil çoğu kişi onu kullanıyor. PS4'te sorunsuz çalışan pek bu tür cihaz yok.
  • Jukka J kullanıcısına yanıt
    Hocam peki benim aparattaki usb kablosu güç için mi ? Pcnin ve ps4 ün çıkışına bağlayarak da denedim görüntü alamadım acaba şarj cihazına mı taksam resmi aşağıda ?
    Ayrıca monitörüm eski Asus VH196D bi bakar mısın çalışır mı o arkadaştan alsam aparatı?

Adaptör bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverickoe -- 2 Eylül 2015; 0:27:47 >

Evet güç için olabilir ama sorun her adaptörün ps4'te çalışmaması. Mesela ben S-Link marka aldım güç girişi de vardı ama çalışmadı. Sonra arkadaştan satın aldım anında çalıştı. Monitör benimde eski 2007 model casper monitör bir sıkıntı olmadı valla. Denemek lazım. Eğer çalışmazsa,uyumsuzluk vs. olursa iade kabul ediyor satıcı arkadaş. İlk sayfada link mevcut olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverickoe

Hocam peki benim aparattaki usb kablosu güç için mi ? Pcnin ve ps4 ün çıkışına bağlayarak da denedim görüntü alamadım acaba şarj cihazına mı taksam resmi aşağıda ?
    Ayrıca monitörüm eski Asus VH196D bi bakar mısın çalışır mı o arkadaştan alsam aparatı?

Adaptör bu

adaptor konusunda bir bilgim yok ancak usb besleme kablosu çok kısa nereye takacaksın o usb girişini ? ben mesela ps4 ds besleme kısmına bağlıyorum gayet güzelde çalışıyor. sendekini ilk kez görüyorum. nerden aldıysan elindekini iade et bence. bizim forumdan aldığımız arkadaşa söylersin iade şansın var hatırladığım kadarıyla ondan alır denersin olmazsa onuda iade edebilirsin. çünkü ben farklı bir model aldığımda çalışmamıştı ve iade etmiştim. sorun çıkarmadı yani.

• Cevap için teşekkürler arkadaşlar elimdekini iade edip sizin aldığınız ürünü deneyeceğim. Sonucu paylaşırım.

• Arkadaşlar sizin aldığınız aparattan aldım fakat monitörde şöyle bir hata alıyorum "OUT OF RANGE"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverickoe -- 3 Eylül 2015; 10:36:41 >
    Hocam ps4u guvenli modda acin. Otomatik 480p acacaktir. Sonra görüntü ayarlarindan monitor max kac cozunurluk destekliyorsa onu secin. Bende mesela max 720p seciliyor. 1080p secince goruntu gidiyor. Birde 5v voltaji bir usb girisine bagladigizdan emin olun

• Jukka J kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle yaptım. Güç girişini ps4 ün usb portuna taktım. Daha sonra monitörü bağladım out of range yazısı çıktı. tv ye bağlayıp 720p ye çektim olmadı. Ps4 ü güvenli modda açınca da aynı hatayı alıyorum. Bişeyi yanlış yapıyorum ama ne sinir oldum
    Hocam benim bilgim bu kadar valla kusura bakmayın. Diğer arkadaşlara ulaşın onlar 1 yıldır felan kullanıyor. Olmadı iade edersiniz.
  • Teşekkürler jukka. Sorunumu hallettim. İlk önce ps4 ü tv ye takıp güvenli modda çözünürlüğü düşürdüm monitöre ekran geldi. Daha sonra monitörden 720p ye çektim görüntü cam gibi oldu. Ayrıca 2+1 ses sistemini de bağladım sıkıntı yok. Teşekkürler herkese

PS3/PS4 HDMI dan VGA Monitöre Bağlantı ya da Bağlama PS3/PS4 HDMI dan VGA Monitöre Bağlantı ya da Bağlama PS3/PS4 HDMI dan VGA Monitöre Bağlantı ya da Bağlama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverickoe -- 3 Eylül 2015; 13:20:32 >

Rica ederim hocam çalıştırabildiğinize sevindim. İyi oyunlar
  • Teşekkür ederim sizede

• Hocam bende bugun philips 22" monitör ve s-link dönüştürğcğ aldım sistem düzgün kapatılmadı yazısı mönitörde görüyorum ama ps4 açıldığında görüntü gelmiyor

• Bu aparati satan arkadasin konusuna ulasilamiyor. Vatandan bir tane cevirici aldim fakat sinyal yok hatasi verdi. Onerisi olan var mi?

• Linkler ölü yardımcı olabilecek var mı acill

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackWondo

Linkler ölü yardımcı olabilecek var mı acill

konu nedir hocam ?
  • X-Ray // 7 kullanıcısına yanıt
    Aparat lazım da İnternet'te baktım buldum ama emin olamadım yorumlardan dolayı gezerken bu konuya rastladım ama linkler ölü olunca sorayım dedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen sene aldim forumdan bir arkadastan gercekten değerini karşılamıyor 2 ay bile dayanmadı parama yazık oldu. İmkanınız varsa Hdmi monitör bakmaya başlayın bence.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.