Şimdi Ara

PS3/PS4 HDMI dan VGA Monitöre Bağlantı ya da Bağlama (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
309
Cevap
11
Favori
39.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşıma hdcp desteklemeyen monitörüne vga kablosu lazımda hangi kabloyu almalıyım yarın gidip alacağım sadece istanbul dan arıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

Arkadaşıma hdcp desteklemeyen monitörüne vga kablosu lazımda hangi kabloyu almalıyım yarın gidip alacağım sadece istanbul dan arıyorum.

hdmı vga çevirici mi arıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Ray // 7

quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

Arkadaşıma hdcp desteklemeyen monitörüne vga kablosu lazımda hangi kabloyu almalıyım yarın gidip alacağım sadece istanbul dan arıyorum.

hdmı vga çevirici mi arıyorsun ?

Buldum hocam 1 ci sayfadaki modelin 12 olanını aldım oldu. Full hd değilde 720 p oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar aleti taktım oldu görüntü geldi. tam kontras oranı vs düzelteyim görüntü ayarlayayım derken gitti şimdi görüntü gelmiyor. ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: intikad

arkadaşlar aleti taktım oldu görüntü geldi. tam kontras oranı vs düzelteyim görüntü ayarlayayım derken gitti şimdi görüntü gelmiyor. ne yapmalıyım?

hocam ilk sayfada ki ilk mesajı çok iyi okuyun aynı sorun yazılmış ve çözülmüş İLK MESAJ SS bile var
  • Arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim. Hdmi girisli monitor ve 2+1 pc ses sistemim var..bunlara ps3 nasil baglarim daha dogrusu hdmi dan ps3 u direk monitore bagliycam tamamda peki ses olayini nasil yapacagim??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue___

quote:

arkadaşlar aleti taktım oldu görüntü geldi. tam kontras oranı vs düzelteyim görüntü ayarlayayım derken gitti şimdi görüntü gelmiyor. ne yapmalıyım?

hocam ilk sayfada ki ilk mesajı çok iyi okuyun aynı sorun yazılmış ve çözülmüş İLK MESAJ SS bile var

hocam şimdi de bir süre açık kalıp ardından 1-2 dk sonra gidiyor görüntü. böyle bir şey yaşayananız var mı? çözümü var mı?

• quote:

quote:

quote:

hocam şimdi de bir süre açık kalıp ardından 1-2 dk sonra gidiyor görüntü. böyle bir şey yaşayananız var mı? çözümü var mı?

Güç yetmiyor olabilir aparatın yanında DC 5 V falan yazıyorsa oraya uygun adaptör bulun takın

• quote:

quote:

quote:

hocam sen direk çevirici almışsın.zaten ilk mesajı okusaydın herşey detaylı mevcut. beslemeli bir çevirici alacaksın. Bu arada ps4 için konuşuyoruz değil mi ?

• Arkadaslar nolur yardim edin ben o vatandaki audio lu ceviriciyi aldim ama calismiyor napicam nolur yardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueTixx

Arkadaslar nolur yardim edin ben o vatandaki audio lu ceviriciyi aldim ama calismiyor napicam nolur yardim

s-link olan mı ? eğer besleme ucu yok sadece hdmı girişi ve vga çıkışı varsa ps4 de çalışmıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlueTixx

Arkadaslar nolur yardim edin ben o vatandaki audio lu ceviriciyi aldim ama calismiyor napicam nolur yardim

s-link olan mı ? eğer besleme ucu yok sadece hdmı girişi ve vga çıkışı varsa ps4 de çalışmıyor.

Benimki ps3 hocam ve evet s link

• Arkadaşlar ps4 almak istiyorum fakat tvde hdmi girişi yok usb hdmi dönüştürücü kullanan var mı bu şekilde veya bilgisi olan?

• Up

• Arkadaşlar merhaba ben daha yeni gordum bu konuyu şimdi benim bir sorum olacak şimdi ben ps4'ümü vga girişli bir monitöre bağlamak istiyorum onun içinde 50-100 ₺ arası bir alet gerekiyor ben onu aldığımda ses girişini monitöre bağlayamayacağımdan ben dualshock4 ün kulaklığını bağlasam o audio girişine video çekmeye başlasam ps4ten sesimi kaydeder mi ? Cevaplarınızı bekliyorum ...

• Cevap yokmu arkadaşlar

• Arkadaşlar merhabalar.Ben PS4'ümü HDMI monitörüme bağlayıp gayet güzel görüntü alabiliyorum.Fakat sorun şu ki ses alamıyorum.Burada arkadaşın önerdiği çevirici HDMI to VGA.Sizde taktir edersiniz ki HDMI'dan VGA'ya dönüşünce görüntü kalitesi düşecektir.HDMI to VGA değilde HDMI to HDMI+AUDIO gibi bir ürün var mı bildiğiniz ? Yani hdmi'ı vga'ya dönüştürmeden ses alabiirmiyim ?

Şimdiden Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vita_gamerr

Arkadaşlar merhabalar.Ben PS4'ümü HDMI monitörüme bağlayıp gayet güzel görüntü alabiliyorum.Fakat sorun şu ki ses alamıyorum.Burada arkadaşın önerdiği çevirici HDMI to VGA.Sizde taktir edersiniz ki HDMI'dan VGA'ya dönüşünce görüntü kalitesi düşecektir.HDMI to VGA değilde HDMI to HDMI+AUDIO gibi bir ürün var mı bildiğiniz ? Yani hdmi'ı vga'ya dönüştürmeden ses alabiirmiyim ?

hocam selam,
    ilk sayfa belirtiğim ürünü kullanmaktayım hala ve her hangi bir görüntü kalitesizliği yaşamadım. Bu arada yine ilk sayfada belirtilen ürünün ses çıkış kablosunu ben masaüstümde bulunan kolonların soketine takıyorum. Sesi ordan alıyorum.

• quote:

quote:

Arkadaşlar merhabalar.Ben PS4'ümü HDMI monitörüme bağlayıp gayet güzel görüntü alabiliyorum.Fakat sorun şu ki ses alamıyorum.Burada arkadaşın önerdiği çevirici HDMI to VGA.Sizde taktir edersiniz ki HDMI'dan VGA'ya dönüşünce görüntü kalitesi düşecektir.HDMI to VGA değilde HDMI to HDMI+AUDIO gibi bir ürün var mı bildiğiniz ? Yani hdmi'ı vga'ya dönüştürmeden ses alabiirmiyim ?

hocam selam,
    ilk sayfa belirtiğim ürünü kullanmaktayım hala ve her hangi bir görüntü kalitesizliği yaşamadım. Bu arada yine ilk sayfada belirtilen ürünün ses çıkış kablosunu ben masaüstümde bulunan kolonların soketine takıyorum. Sesi ordan alıyorum.

Öncelikle beni cevapsız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim.Bu konunun ilk sayfasında olan s-link HDMI to VGA+AUDIO adlı ürünü alsam HDMI görüntü kalitesi ile aynı kalitede görüntü alabilirmiyim ?

Bir de bu dönüştürücüyü almadan direkt şöyle bir ürün alsam ses almam mümkün mü ?

GittiGidiyor
    S-link SL-U70 7.1 USB SES KARTI HARİCİ SES KARTI Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/s-link-sl-u70-7-1-usb-ses-karti-harici-ses-karti-145975104

Tekrar Teşekkür Ederim.

"Bu arada bağlamak istediğim konsol PS 3 değil PS 4 hocam belki bir farkları vardır bu konuda diye belirtmek istedim."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vita_gamerr -- 28 Ocak 2015; 23:40:57 >

• quote:

quote:

quote:

hocam selam,

Öncelikle beni cevapsız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim.Bu konunun ilk sayfasında olan s-link HDMI to VGA+AUDIO adlı ürünü alsam HDMI görüntü kalitesi ile aynı kalitede görüntü alabilirmiyim ?

Bir de bu dönüştürücüyü almadan direkt şöyle bir ürün alsam ses almam mümkün mü ?

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/s-link-sl-u70-7-1-usb-ses-karti-harici-ses-karti-145975104

Tekrar Teşekkür Ederim.

"Bu arada bağlamak istediğim konsol PS 3 değil PS 4 hocam belki bir farkları vardır bu konuda diye belirtmek istedim."

Selam,
    Bilgim dahilinde yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Merak etme bu forum hiç bir şeyi yanıtsız bırakmaz. Soruna gelecek olursak, görüntü kalitesi kullanacağın monitöre bağlı olarak değişeceğini düşünüyorum. Bir ara senin için tekrardan oyundan görüntü resmi atarım. Ses çıkışı içinde aparata gerek yok. Harici kolondan mı ses alıyorsun yoksa monitöründe mi kolon var bilmiyorum ancak ilk sayfadaki ürünün zaten ses kablosunu kulaklık girişine bağlarsan ses alabilirsin.

Bu arada bende PS4 için yazmıştım bunları. İlk sayfadaki resimler bana ait.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.