Şimdi Ara

PS3/PS4 HDMI dan VGA Monitöre Bağlantı ya da Bağlama (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
11
Favori
39.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada aliexpresste bir ürüne bakarken gördüm. Bu cihazlarda standart olmayan bir hdmi bağlantı arayüzü (yani cihazdaki hdmi çıkışı) veya standart olmayan bir hdmi kablosu kullanıldığında 5V adaptöre ihtiyaç duyuluyormuş. Çünkü normalde hdmi kablodan 5V luk elektrik gerilimi geçiyor. Fakat bu standart olmayan hdmi bağlantısı nasıl birşeydir bende bilmiyorum. İlk defa duydum açıkcası.

Ürün bu :

Açıklamada şöyle :- DC IN: 5V DC power supply jack(When the converter box connected to a non-standard HDMI interface or HMDI cable is required to access the 5V/500mA external power supply)

Arkadaşta bize cevap verirse güzel olacak. Eğer güç falan gerekmiyorsa ekstradan o zaman çok ucuza da mal edilebilir bu cihaz yurt dışından da getirtilerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

Birşey dikkatimi çekti. Adaptör bağlantısını takmamışsınız ? Cihaz hiçbir güç almadan çalışabiliyor yani ? Ayrıca kutunun içinden adaptör çıkıyor mu ? Yoksa sadece usb güç kablosu mu çıkıyor ?

Birde S-Link'in şöyle bir ürünü var:http://www.vatanbilgisayar.com/Ba%C4%9Flant%C4%B1%20Cihazlar%C4%B1%20ve%20%C3%87eviriciler/s-link-hvc11-hvc11-hdmi-dan-vga-donusturucu-1m/productdetails.aspx?I_ID=62711

Bu üründe aynı işlevi görüyor her özelliği birebir aynı ama bu niye pahalı acaba ?

Pahalı olan artık satılmıyor. (Sadece daha sağlam görünüyor başka bir özelliği yok. )

İçinden adaptör çıkmadı direk bağladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: juzak

süper o halde :) valla yeni ucuz yollu laptop almayı düşünüyordum. böyle oluyorsa hiç gerek yok gelsin netten filmler :) teşekkürler.

Hocam ben düşünmeden cevap vermişim, olmayabilir yani alma.
  • quote:

Bu arada aliexpresste bir ürüne bakarken gördüm. Bu cihazlarda standart olmayan bir hdmi bağlantı arayüzü (yani cihazdaki hdmi çıkışı) veya standart olmayan bir hdmi kablosu kullanıldığında 5V adaptöre ihtiyaç duyuluyormuş. Çünkü normalde hdmi kablodan 5V luk elektrik gerilimi geçiyor. Fakat bu standart olmayan hdmi bağlantısı nasıl birşeydir bende bilmiyorum. İlk defa duydum açıkcası.

Ürün bu :http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Computer-PC-Laptop-HDMI-to-VGA-HD-Video-Converter-Adapter-Box-with-Audio-Supports/1416074611.html

Açıklamada şöyle :- DC IN: 5V DC power supply jack(When the converter box connected to a non-standard HDMI interface or HMDI cable is required to access the 5V/500mA external power supply)

Arkadaşta bize cevap verirse güzel olacak. Eğer güç falan gerekmiyorsa ekstradan o zaman çok ucuza da mal edilebilir bu cihaz yurt dışından da getirtilerek.

Kısa ve öz. Hdmı olan kısmına PS3 e bağlıyorum, VGA GİRİŞİne de kabloyu bağlıyorum.
     PS3/PS4 HDMI dan VGA Monitöre Bağlantı ya da Bağlama PS3/PS4 HDMI dan VGA Monitöre Bağlantı ya da Bağlama PS3/PS4 HDMI dan VGA Monitöre Bağlantı ya da Bağlama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue___ -- 7 Aralık 2013; 12:27:35 >

• quote:

Bu arada aliexpresste bir ürüne bakarken gördüm. Bu cihazlarda standart olmayan bir hdmi bağlantı arayüzü (yani cihazdaki hdmi çıkışı) veya standart olmayan bir hdmi kablosu kullanıldığında 5V adaptöre ihtiyaç duyuluyormuş. Çünkü normalde hdmi kablodan 5V luk elektrik gerilimi geçiyor. Fakat bu standart olmayan hdmi bağlantısı nasıl birşeydir bende bilmiyorum. İlk defa duydum açıkcası.

Ürün bu :http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Computer-PC-Laptop-HDMI-to-VGA-HD-Video-Converter-Adapter-Box-with-Audio-Supports/1416074611.html

Ben de adaptör yeri var ama kutusundan bir şey çıkmadı, ben de direk bağladım görüntü geldi.

• adf.ly

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eesz

arkadaşım monitörün çözünürlüğü kaç ise o çözünürlükte görüntü alabiliyor muyuz yoksa HD ve FullHD ile sınırlı mıyız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya95i

adf.ly

Öğrenciyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

quote:

arkadaşım monitörün çözünürlüğü kaç ise o çözünürlükte görüntü alabiliyor muyuz yoksa HD ve FullHD ile sınırlı mıyız ?

?????

• quote:

quote:

quote:

?????

Şöyle bir şey buldum;

VGA
    Max resolution: 2048x1536

Bir araştır yine de bence vga hdmi kadar görüntü alamıyordur. Ama tabi Full HD olur.

• quote:

quote:

Yanlış bilgilendirmek istemiyorum, az önce bir daha araştırdım.

Ortaya çıkan çözünürlük ekran kartına bağlı. Yani buradan anlaşılacağı üzere HD ve FullHD sınırlı değiliz.

Konuyu daha iyi bilen biri varsa, yardım etse iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue___ -- 7 Mart 2014; 19:28:25 >

• Demek istedigim ps3 icindi hocam. Ben bakayim bi sony sitesine.

Baktim.

Ya 720p olacak ya da 1080p olacak. Monitor 1600*900 ise 720p de acacagiz oyunlari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rorschach_ -- 7 Mart 2014; 21:19:29 >
  • quote:

Demek istedigim ps3 icindi hocam. Ben bakayim bi sony sitesine.

Baktim.

Ya 720p olacak ya da 1080p olacak. Monitor 1600*900 ise 720p de acacagiz oyunlari.

PS3 teki oyunların çoğu zaten 720p, çok bir fark olmayacak.

Ben de, sen çözünürlük sınırlandırması var mı deyince adamın herhalde 8k TV si var dedim.
  • quote:

quote:

Demek istedigim ps3 icindi hocam. Ben bakayim bi sony sitesine.

Baktim.

PS3 teki oyunların çoğu zaten 720p, çok bir fark olmayacak.

Ben de, sen çözünürlük sınırlandırması var mı deyince adamın herhalde 8k TV si var dedim.

Senin yuzunden monitor ve su cevirici zimbirtisi masrafina giriyorum :D
    Acer monitor buldum 1600*900 cozunurlukte ama 1280*720 de oynicaz gibi cok siritmaz herhalde.
    Ceviriciyide ses cikisli olandan gittigidiyordan alacagim. 30 liraymis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rorschach_ -- 8 Mart 2014; 16:32:21 >

• Yukarı.
  • quote:

Yukarı.

Gelsin bi monitor filan koyucam fotolari millete yararimiz olsun. Bende bunu gorene kadar pahali box lara bakiyordum. Bu basligi iyi ki acmissiniz.

• Arkadaşlar VGA'dan alınan görüntü ile direk HDMI'dan alınan görüntü arasında fark olur mu?

• quote:

quote:

Yukarı.

Gelsin bi monitor filan koyucam fotolari millete yararimiz olsun. Bende bunu gorene kadar pahali box lara bakiyordum. Bu basligi iyi ki acmissiniz.

SS leri bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mic

Arkadaşlar VGA'dan alınan görüntü ile direk HDMI'dan alınan görüntü arasında fark olur mu?

Bildiğim kadarıyla bir fark yok.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.