Şimdi Ara

PS3/PS4 HDMI dan VGA Monitöre Bağlantı ya da Bağlama (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
11
Favori
39.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben dediğini kablo aldım ama kırmızı renkler gözükmüyor. Neden olabilir? Farklı monitör ve VGA kablo denedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

Beyler ben dediğini kablo aldım ama kırmızı renkler gözükmüyor. Neden olabilir? Farklı monitör ve VGA kablo denedim..

Hocam kusura bakma bilmiyorum, ama monitör ayarlarını karıştır, menu gibi birşey yazıyorsa bas ona karıştır, kırmızı ile ilgili bir şey görmüştüm. Bu işe yarayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MIA53

quote:

Beyler ben dediğini kablo aldım ama kırmızı renkler gözükmüyor. Neden olabilir? Farklı monitör ve VGA kablo denedim..

Hocam kusura bakma bilmiyorum, ama monitör ayarlarını karıştır, menu gibi birşey yazıyorsa bas ona karıştır, kırmızı ile ilgili bir şey görmüştüm. Bu işe yarayabilir.

Malesef hocam hiçbir işe yaramadı.
  • Çeviri bozuk galiba. Laptoptan VGA ile monitöre görüntü verince sorun yok ama s-link'e takınca kırmızı gözükmüyor.
  • quote:

Çeviri bozuk galiba. Laptoptan VGA ile monitöre görüntü verince sorun yok ama s-link'e takınca kırmızı gözükmüyor.

Hocam gerçekten kusura bakmayın, bunun dışında aklıma başka fikir gelmiyor, bence biraz internette araştırın.
  • Yukarı.
  • Vatan Bilgisayar aldim hic sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende mk808 ve raspberry pi yi vga ya baglamak ıcın alcam
  • Dostlar aparatı aldım kurdum ses var güzel ancak görüntü HD değil monitörümden mi kaynaklanıyor bilmiyorum. VGA ile bağlantı yapıldığı için mi böyledir yoksa.

MONİTÖR BU:

Yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: _Diablo_

Dostlar aparatı aldım kurdum ses var güzel ancak görüntü HD değil monitörümden mi kaynaklanıyor bilmiyorum. VGA ile bağlantı yapıldığı için mi böyledir yoksa.

MONİTÖR BU:http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/viewsonic-va2248-led-215-va2248-led-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=55493

Ps3 te ekran ayarlarıyla oyna hd yap, 1080p ye kadar destekliyor. ( Tabii çözünürlüğede bağlı. )

• quote:

quote:

Dostlar aparatı aldım kurdum ses var güzel ancak görüntü HD değil monitörümden mi kaynaklanıyor bilmiyorum. VGA ile bağlantı yapıldığı için mi böyledir yoksa.

MONİTÖR BU:http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/viewsonic-va2248-led-215-va2248-led-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=55493

Ps3 te ekran ayarlarıyla oyna hd yap, 1080p ye kadar destekliyor. ( Tabii çözünürlüğede bağlı. )

Hocam ps3 ayarlar kismindan bakinca 1080p olarak algiliyor ancak oyuna (gta v) girince goruntu kalitesi dusuyor hatta monitor uyari veriyor iyi sonuc almak icin 1920x1080 deneyin diye ama ne yazik ki oyun menusunden boyle bir ayar yapmak mumkun deil

• 59 lira su anda vatanda
  • quote:

quote:

quote:

Hocam ps3 ayarlar kismindan bakinca 1080p olarak algiliyor ancak oyuna (gta v) girince goruntu kalitesi dusuyor hatta monitor uyari veriyor iyi sonuc almak icin 1920x1080 deneyin diye ama ne yazik ki oyun menusunden boyle bir ayar yapmak mumkun deil

Hocam gta 5 in kalitesi zaten 1270 li birşeydi galiba, görüntüsü çok iyi değil. Ama daha kötüyse bilemiyorum.

• arkadaşlar 10 inch laptop pc paneli masaüstü bilgisayarıma monitör yapdırdım çözünürlük 1360x768 LED ekran ama HDMİ çıkışı yok hdcp yok BU monitörüme hdmi kart takılıyormuş takdırsam ps3 veya ps4 alsam uyumlu olurmu ..görüntü ve sesde sorun olurmu...Monitörümü bilerek küçük ekran aldım 23 yıldır bilgisayara bakmakdan dolayı yüzümdeki kıLcaL damarlar yırtıldı büyük monitörlere bakdımmı kanamalar oluyor
  • şimdi bi sorum var benim. bende laptop var ve hdmi çıkışı yok vga var. laptopu led tv ye bağlamak istiyorum led tv de de vga çıkışı yok. yani benim laptoptan vga alıp led tvye hdmi olarak bağlamam gerekiyor. bu çevirici işimi görür mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: juzak

şimdi bi sorum var benim. bende laptop var ve hdmi çıkışı yok vga var. laptopu led tv ye bağlamak istiyorum led tv de de vga çıkışı yok. yani benim laptoptan vga alıp led tvye hdmi olarak bağlamam gerekiyor. bu çevirici işimi görür mü?

Evet.
  • süper o halde :) valla yeni ucuz yollu laptop almayı düşünüyordum. böyle oluyorsa hiç gerek yok gelsin netten filmler :) teşekkürler.
  • Birşey dikkatimi çekti. Adaptör bağlantısını takmamışsınız ? Cihaz hiçbir güç almadan çalışabiliyor yani ? Ayrıca kutunun içinden adaptör çıkıyor mu ? Yoksa sadece usb güç kablosu mu çıkıyor ?

Birde S-Link'in şöyle bir ürünü var:

Bu üründe aynı işlevi görüyor her özelliği birebir aynı ama bu niye pahalı acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

Birşey dikkatimi çekti. Adaptör bağlantısını takmamışsınız ? Cihaz hiçbir güç almadan çalışabiliyor yani ? Ayrıca kutunun içinden adaptör çıkıyor mu ? Yoksa sadece usb güç kablosu mu çıkıyor ?

Birde S-Link'in şöyle bir ürünü var:http://www.vatanbilgisayar.com/Ba%C4%9Flant%C4%B1%20Cihazlar%C4%B1%20ve%20%C3%87eviriciler/s-link-hvc11-hvc11-hdmi-dan-vga-donusturucu-1m/productdetails.aspx?I_ID=62711

Bu üründe aynı işlevi görüyor her özelliği birebir aynı ama bu niye pahalı acaba ?

Bende merak ettim simdi cvp aliriz insallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltAction -- 7 Aralık 2013; 1:40:17 >

• Benzer şekilde PlayStation 2 ile de monitöre bağlantı yapabilir miyiz? Bunun için de TV Box, VGA Box vb dışında bir aparat/çevirici var mı bildiğiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 7 Aralık 2013; 2:05:45 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.