Bildirim
Ps3,Ps4,Pc ve Tv İçin 3D Uyumlu Monitör Tavsiyesi İstiyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Hocam teşekkürler monitörlerde dahili hoporler bulmak zor ps3-ps4 işin içine girdi sadece pc olmayacagı için bide monitörler de tv ile aynı fiyatta sayılırlar o yüzden 3d smart tv alacagım aklınızda güzel model varsa paylaşırsanız sevinirim şu an için lg42la660s hoşuma gitti dualplay özelliğide var -
neden Benq 23.6" XL2410T W 3D hariç dediniz hocam merak ettim? -
Fiyat,performans açısından Asuslara göre iyi gibiydi Asuslar baya tuzlu belki daha iyilerdir belki de markadan dolayıdır bilemem ondan dolayı ayrıca kararımı 3d tv olarak degistirdim. -
anladım.. ben de bugün benQ siparişi verdim de ps4 ve bilgisayarda kullanmak için o yüzden sordum kötü bir yanını mı gördünüz acaba diye.. :) -
En guzeli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Headbanger_Kerry
En guzeli
Hocam LG 42La691s aldım bakalım bi kaç gün sonra servis kuruluma gelcek ps3-ps4 için en iyisi oldu :) -
Ps4 için kullanırken oyun modunda kullanın.Yoksa input lag yapabılır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Headbanger_Kerry
Ps4 için kullanırken oyun modunda kullanın.Yoksa input lag yapabılır.
O nasıl oluyor ki menüden mi bulcam oyun modunu? Ben bilmiyorum daha önce smart tv kullanmadım servise söylerim kuruluma geldiklerinde göstersinler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X