Şimdi Ara

[PS3-PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2015 TURNUVA ANA KONU ( Şampiyonlar İçeride) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
705
Cevap
4
Favori
8.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maclari tamamlayip bilgilendirirsiniz ikinize de bol sans dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps3 finalistler belirlendi, finaller icin dusuncem, ps4 finalistleri de belirlendikten sonra 2 finali onumuzdeki hafta sonu pespese gerceklestirmek umarim tarih olarak bi sakincasi yoktur?

Bu arada final maci tek mac, 15 dk ve kura ile Bayern Munchen, Real madrid takimlari ile olacak.
    Yok ben bu takimlari istemiyorum baska takim alacagim diyen olursa, bu iki takim haric istedigi takimi secer, rakibide bu iki takim dan herhangi birini yada rakibinin sectigi takim haric baska bi takimi secmekte ozgurdur.

• quote:

Orijinalden alıntı: galasoldiers

Ps3 finalistler belirlendi, finaller icin dusuncem, ps4 finalistleri de belirlendikten sonra 2 finali onumuzdeki hafta sonu pespese gerceklestirmek umarim tarih olarak bi sakincasi yoktur?

Bu arada final maci tek mac, 15 dk ve kura ile Bayern Munchen, Real madrid takimlari ile olacak.
    Yok ben bu takimlari istemiyorum baska takim alacagim diyen olursa, bu iki takim haric istedigi takimi secer, rakibide bu iki takim dan herhangi birini yada rakibinin sectigi takim haric baska bi takimi secmekte ozgurdur.

Sen nasil uygun gorursen oyle olsun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Reus88MC

quote:

Ps3 finalistler belirlendi, finaller icin dusuncem, ps4 finalistleri de belirlendikten sonra 2 finali onumuzdeki hafta sonu pespese gerceklestirmek umarim tarih olarak bi sakincasi yoktur?

Sen nasil uygun gorursen oyle olsun hocam

Eyvallah hocam rakibin icinde sorun yoksa haftaya cumartesi-pazar sampiyonlarimizi sayfamizin en ustune yaziyoruz

• Hocam musaitseniz bu gece macimizi yapalim. Herkese bol sans. Emegi gecenlere tekrar tesekkur ediyorum.

• quote:

Maclari tamamlayip bilgilendirirsiniz ikinize de bol sans dilerim

:) kuranın bile adaleti oldu sanırım, eline sağlık hocam :)

Başarılar @selami023 hocam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: booker01

Hocam musaitseniz bu gece macimizi yapalim. Herkese bol sans. Emegi gecenlere tekrar tesekkur ediyorum.

Yapalım kardeşim inşallah

• Bu cl topları artık gelmeyecek mi arkadaşlar ona göre yaramaz topcuları bırakacağım

• Akat866 vs basargan
    3-2
    4-1

Kendisine tesekur ederim. @basargan

• Maclari pazara kadar yapacaktik pazartesi oldu, bugun tamamlayalim aksama kura cekimi yapariz arkadaslar.

• galasoldiers kullanıcısına yanıt
    Hocam bizim maçlar tamamlandi ben yenildim diğer arkadaş tur atladı
    ilk maç juventus 0 - 4 realmadrid
    ikinci maç realmadrid 1 - 5 juventus skorlar bu şekilde idi yanlış hatırlamıyorsam diğer arkadaş yazar diye yazmadım teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: selami023

Hocam bizim maçlar tamamlandi ben yenildim diğer arkadaş tur atladı
    ilk maç juventus 0 - 4 realmadrid
    ikinci maç realmadrid 1 - 5 juventus skorlar bu şekilde idi yanlış hatırlamıyorsam diğer arkadaş yazar diye yazmadım teşekkürler...

Tamamdir hocam ben tesekkur ettim

• galasoldiers kullanıcısına yanıt
    Üstad hafta sonu forma bakamadığım için yazamadım... Selami arkadaşa fair play oyunundan dolayı teşekkür ederim.. Kendisi yazmış zaten maçları.. Çekelim hocam kuraları... Rasgele :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opechancanough -- 23 Mart 2015; 11:39:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opechancanough

Üstad hafta sonu forma bakamadığım için yazamadım... Selami arkadaşa fair play oyunundan dolayı teşekkür ederim.. Kendisi yazmış zaten maçları.. Çekelim hocam kuraları... Rasgele :)

1 mac daha kaldi hocam aksama yapacagiz insallah:))

• Ps4 yarı Final ve Ps3 Final eşleşmeleri...

PS4 YARI FİNAL

(trustburak) Bayern Munchen - Real Madrid (booker01 - esnll (galibi))
    (Opechancanough) PSG - Barcelona (Akat866)

* Bir ust tura cikmaya hak kazanan arkadaslar koyu olarak yazilmistir.

PS3 FİNAL

[PS3-PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2015 TURNUVA ANA KONU ( Şampiyonlar İçeride)Reus88MC - last_ottoman38 [PS3-PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2015 TURNUVA ANA KONU ( Şampiyonlar İçeride)

[PS3-PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2015 TURNUVA ANA KONU ( Şampiyonlar İçeride) [PS3-PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2015 TURNUVA ANA KONU ( Şampiyonlar İçeride)

• quote:

Ps4 yarı Final ve Ps3 Final eşleşmeleri...

PS4 YARI FİNAL

(trustburak) Bayern Munchen - Real Madrid (booker01 - esnll (galibi))
    (Opechancanough) PSG - Barcelona (Akat866)

* Bir ust tura cikmaya hak kazanan arkadaslar koyu olarak yazilmistir.

PS3 FİNAL

[PS3-PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2015 TURNUVA ANA KONU ( Şampiyonlar İçeride)Reus88MC - last_ottoman38 [PS3-PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2015 TURNUVA ANA KONU ( Şampiyonlar İçeride)

[PS3-PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2015 TURNUVA ANA KONU ( Şampiyonlar İçeride) [PS3-PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2015 TURNUVA ANA KONU ( Şampiyonlar İçeride)

Arkadaşlar maçınızı yaptıktan sonra benimle iletişime geçersiniz bu aralar yoğunum ama müsait olduğunuz vakit bana psnden mesaj atarsanız telefondan mesajınızı görüp online olurum . Şimdiden ikinize de başarılar :)

• Abi guzel,fair play oyun icin tesekkurler. Seninle oynamak zevkti. Guzel maclar neticesinde ust tura cikan ben oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: booker01

Abi guzel,fair play oyun icin tesekkurler. Seninle oynamak zevkti. Guzel maclar neticesinde ust tura cikan ben oldum.

Eline sağlık kardeşim tebrikler..

• Hocamla cok guzel 2 mac yaptik.
    Kendisini fairplay icin burdan tesekur ederim.

Akat866 vs opechanough
    5-1
    0-1

• Hocam musait oldugunuzda mesaj atin, biz de yapalim macimizi.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.