Bildirim
[PS3-PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2015 TURNUVA ANA KONU ( Şampiyonlar İçeride) (33. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
Merhaba arkadaşlar.
Öncelikle centilmence ve seviyesi üst düzeyde giden turnuva için hepinize teşekkürler.
turnuvada iki kral oyuncu arkadaşı eleyerek adımı çeyrek finale yazdırdım, lakin çalıştığım iş nedeniyle yurt dışına gitmem gerekti ve 27 Mart Cuma günü istanbul'a geri döneceğim.
Bu yüzden, çeyrek final rakibim @Opechancanough 'e özel mesaj olarakta yazdığım üzere, turnuva organizatörü @galasoldiers dost ile rakibim hakkımda karar verebilirler.
Turnuvanın bir an önce bitmesi gerek, yürümesi gerek gibi zorunluluklar varsa, beni elenmiş sayın, ve @Opechancanough yoluna yarı finalde devam etsin.
yada utanarak söylüyorum, bana biraz müsamaha gösterin ve geldiğim gibi hemen yapabilirim maçı.
karar sizin arkadaşlar, inanın elerseniz hiç gocunmam lütfen keyfinize bakın.
Not: turnuva için konsolu yurt dısında yanıma aldım lakin lanet olası otelde firewall yüzünden konsolu internete bağlayamadım. Otele demediğim laf kalmadı ama yapamadık. bu yüzden mağdur oldum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvadankpakal -- 20 Mart 2015; 15:48:36 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: kvadankpakal
Merhaba arkadaşlar.
Öncelikle centilmence ve seviyesi üst düzeyde giden turnuva için hepinize teşekkürler.
turnuvada iki kral oyuncu arkadaşı eleyerek adımı çeyrek finale yazdırdım, lakin çalıştığım iş nedeniyle yurt dışına gitmem gerekti ve 27 Mart Cuma günü istanbul'a geri döneceğim.
Bu yüzden, çeyrek final rakibim @Opechancanough 'e özel mesaj olarakta yazdığım üzere, turnuva organizatörü @galasoldiers dost ile rakibim hakkımda karar verebilirler.
Turnuvanın bir an önce bitmesi gerek, yürümesi gerek gibi zorunluluklar varsa, beni elenmiş sayın, ve @Opechancanough yoluna yarı finalde devam etsin.
yada utanarak söylüyorum, bana biraz müsamaha gösterin ve geldiğim gibi hemen yapabilirim maçı.
Not: turnuva için konsolu yurt dısında yanıma aldım lakin lanet olası otelde firewall yüzünden konsolu internete bağlayamadım. Otele demediğim laf kalmadı ama yapamadık. bu yüzden mağdur oldum..
Dostum cok iyi gidiyordun isinin cikmasina uzuldum.
Onunuzdeki hafta cumartesi veya pazar gunu final yapmayi dusunuyorum cuma gunu gelmeniz ceyrek final ve yari final tarihlerini bayabi sarkitacak, bunuda bi sekilde asardik ama @hsyn_34 hocamla yeni bir lig organizasyonu planliyoruz ve bayada hizli yol kat ettik ve onu da biran once baslatmak istiyoruz, bu aksam 3g vs bi yol bulup baglanamazsaniz uzulerek soyluyorum, rakibinize 2. Turda elenen birisini atamak zorunda kalacagim.
Umarim bi cozumunu bulup hakkinla eler veya elenirsin.
Otelin wifi si icinde yardim gerekli ise(basima bi kac otelde geldi) aksama ozelden yazisabiliriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
(trustburak) Bayern Munchen 3-0 Chelsea (mesuty85)
(Mesuty85) Bayern Munchen 2-5 Chelsea (trustburak)
Eline sağlık hocam çok güzel maçlardı hücumun özellikle gayet kaliteliydi defans yaparken elim patladı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: galasoldiers
quote:
Merhaba arkadaşlar.
Onunuzdeki hafta cumartesi veya pazar gunu final yapmayi dusunuyorum cuma gunu gelmeniz ceyrek final ve yari final tarihlerini bayabi sarkitacak, bunuda bi sekilde asardik ama @hsyn_34 hocamla yeni bir lig organizasyonu planliyoruz ve bayada hizli yol kat ettik ve onu da biran once baslatmak istiyoruz, bu aksam 3g vs bi yol bulup baglanamazsaniz uzulerek soyluyorum, rakibinize 2. Turda elenen birisini atamak zorunda kalacagim.
Otelin wifi si icinde yardim gerekli ise(basima bi kac otelde geldi) aksama ozelden yazisabiliriz.
tamam hocam beni eleyin turnuvadan, sağlık olsun :) umarım rakibim kazanır turnuvayı.
bende yeni yapılacak lige başlarım zaten sizlerle beraber tekrar.
kolay gelsin.
-
Last_ottoman: 1 - 1 vaybe
Vaybe : 3 - 4 last_ottoman
Arkadaşı fairplay oyunundan dolayı tebrik ederim.
Tebrikler. -
quote:
Orijinalden alıntı: trustburak
(trustburak) Bayern Munchen 3-0 Chelsea (mesuty85)
(Mesuty85) Bayern Munchen 2-5 Chelsea (trustburak)
Eline sağlık hocam çok güzel maçlardı hücumun özellikle gayet kaliteliydi defans yaparken elim patladı
Sagolasin hocam seninde ellerine saglik. Dunku guncellemeden beri cok gol yemeye basladim sendende 3er 5er yedim:) ama sansim yoktu gercek anlamda profesyonel bir oyuncusun. Maclar icin tesekkur ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Last_ottoman38
Ps3 mart ayi sampiyonasi ilk finalistine tebrikler
@trustburak
Hocam maclarini hizlica yapip bekletmedigin icin sana ayrica tesekkur ederim. Ilk mesajda yazdigin gibi umarim fifada sıkılan ruhunu iyice dinlendiriyorsundur:))
Reus88MC 1 - 3 hsyn_34
Hsyn_34 0 - 3 Reus88MC
Eline koluna saglik hocam
Fair play oyunundan dolayi tesekkur ederim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reus88MC -- 20 Mart 2015; 23:04:37 >
quote:
Orijinalden alıntı: Reus88MC
Reus88MC 1 - 3 huseyin_34
Huseyin_34 0 - 3 Reus88MC
Eline koluna saglik hocam
Fair play oyunundan dolayi tesekkur ederim :)
Rica ederim hocam :)) bileğine sağlık galibiyetin için tekrar tebrik ederim :)) -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Last_ottoman38
Ps3 mart ayi sampiyonasi ilk finalistine tebrikler
@trustburak
Hocam maclarini hizlica yapip bekletmedigin icin sana ayrica tesekkur ederim. Ilk mesajda yazdigin gibi umarim fifada sıkılan ruhunu iyice dinlendiriyorsundur:))
Özlemişim pes atmayı hocam ah biraz şu animasyonları grafikleri de güzelleştirse detayları arttırsa fifayla işimiz olmasa tek oyunumuz pes olsa
-
Kvadankpakal arkadsimiz isi ciktigi icin turnuvaya devam edemiyor, belki bi yolu bulunur diye dun bekledim ama haber gelmeyince opechancanough arkadsimiza yeni bir rakip ihtiyaci dogdu.
2. Turda elenen arkadaslarimizdan bir tanesini kura ile cekmek zorundayim. 2. Turda elenenler arasinda ben de oldugum icin herhangi bi yanlis anlasilmaya meyil vermemek icin kendi hakkimdan feragat ediyorum, diger 7 arkadain kurasini birazdan paylasacagim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galasoldiers -- 21 Mart 2015; 14:39:27 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kvandankapal nick li arkadaş a ben elendim eğer olursa ben oynarm yada kura çekersiniz farketmez..
quote:
quote:
quote:
Merhaba arkadaşlar.
tamam hocam beni eleyin turnuvadan, sağlık olsun :) umarım rakibim kazanır turnuvayı.
bende yeni yapılacak lige başlarım zaten sizlerle beraber tekrar.
kolay gelsin.
dün bekledim ama haber gelmeyince deme hocam, üstteki mesaj da zaten alıntılayıp haber verdim, beni eleyin ve turnuvaya devam edin diye.
eğer benim seçme şansım olsaydı, ikinci turda ki rakibimi direkt çeyrek finale alırdım.
keza hatırlanacağı üzere, beşiktaş 2013 senesinde Norveç temsilcisi Trömsö'yü play off'larda elemesine rağmen sonrasında aldıgı ceza yüzünden beşiktaş'ı gruplara koymadılar, yerine direkt elediği takım Trömsö yerleşmşti. Yani uefa elenenler arasından kura çekmemişti, direkt eleneni dahil etmişti.
keyifli oyunlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: selami023
Kvandankapal nick li arkadaş a ben elendim eğer olursa ben oynarm yada kura çekersiniz farketmez..
Ben size dun aksaMa kadar bekleyecegimi söylemistim hatta internetle ilgili yardım edebileceğimi de belirttim, bunun üzerine siz beni eleyin dediniz ama ben yine de bekledim. Olumlu bir haber gelmeyince bugünkü açıklamayı yaptım.
bu tip durumlarda normalde yedeklerden bir arkadaşı çıkartmam lazım ama 2 tur geride kalmısken yedeklerden birisini çeyrek finale çıkartmak içime sinmedi, ayrıca uefa'nın yaptığı onları bağlar bana göre adaletli sistem kura sistemi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galasoldiers -- 21 Mart 2015; 14:40:57 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkese kendinide dahil et hocam, adalet yerini bulması adına kuralarda seninde çıkman en doğrusu olacaktır. Kimseyi mağdur etmemeli ve en doğru tespit yapılmalıdır. Ben direk bu turu geçmek istemediğimi muhakkak 2 maç oynamam gerektiğini belirtmiştim. Bencede kura çekilmeli ve karşılaşmalar yapılmalıdır.
Mutlu mesut oynayalım maçlarımızı :) Ayrıca böyle aksilikler çözümler doğurdukça yeni yapacağımız lig sisteminde olası aksilikleri ne şekilde aşabileceğimiz belirleyebiliriz. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: selami023
Ben size dun aksaMa kadar bekleyecegimi söylemistim hatta internetle ilgili yardım edebileceğimi de belirttim, bunun üzerine siz beni eleyin dediniz ama ben yine de bekledim. Olumlu bir haber gelmeyince bugünkü açıklamayı yaptım.
bu tip durumlarda normalde yedeklerden bir arkadaşı çıkartmam lazım ama 2 tur geride kalmısken yedeklerden birisine çeyrek finale çıkartmak içime sinmedi, ayrıca uefa'nın yaptığı onları bağlar bana göre adaletli sistem kura sistemi.
+1
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X