Şimdi Ara

[PS3-PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2015 TURNUVA ANA KONU ( Şampiyonlar İçeride) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
705
Cevap
4
Favori
8.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam kura konusunda forumda infantino ivediğe göre irfantino olmadığından güvenimiz sonsuz sonuçları bekliyoruz . 😃😃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkann42 -- 11 Mart 2015; 16:21:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: galasoldiers

quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

kura çekiminin şeffaflığı nasıl sağlanacak

BEnde bunu diyecek bi babayigit ariyordum
    Hocam isim listesi yaziyor, siz kura islemini yapin benim sizin seffafliginiza guvenim sonsuz, hem benide aksam icin buyuk bi kulfetten kurtarmis olursunuz

üstad aramızda zehir gibi arkadaşlar gençler vardır, yazılım programları vs.. vardır onda yapılıp , youtube'a yüklenir ve herkes oradan izler felan.. fifa turnuvasında böyle yapıldı sanıyorum.. yani benim için fark etmez, keyif için oynayacağım ama kimsenin aklında kalmasın diye dedim.
    ben çok anlamam, google aratınca aşağıdaki gibi bir site buldum :D

http://www.kuracek.com/takim-kura-cekimi/

• Hocam isimleri yazıp sürpriz yumurta içine koyup çekebilirsiniz ve kayda alırsınız heyecanı daha fazla yaşamış oluruz 😃

• quote:

Orijinalden alıntı: Hsyn_34

quote:

bu turnuva kazasiz belasiz biterse bi sonraki turnuva her takim serbest olacak sonra 3 -3bucuk yildizli takimli turnuva olacak Allahin izniyle cok guzel tecrubeler edindik dahada guzel seyler olacak insallah:)

Hocam bence bir dahaki turnuva myclub takımları ile olsun,

Evet bazılarımızın takımı vasat bazılarımızın üst düzey fakat vasat kadro iyi kadro ile oynadığında daha bir motive olabilir,

Örnek dün Real-Schalke maçı kadrolar arası uçurum var ama motive olunduğunda yenilmeyecek takım yok,

Benim kadrom da vasat ve üst düzey bir kadro ile maç yapmak yenilsem dahi zevk veriyor,

Diğer arkadaşlara da uyar ise bir sonraki turnuvanın myclub takımları ile yapılması taraftarıyım,

Maksat eğlenmekse emek vererek kurduğum kadroyla sonuncu olmayı yeğlerim

+100000
    Bence de çok zevkli olur ki ana konumuzda mesajlarıma bakarsanız gayet de vasat bir kadrom var ama yenmek yenilmek farketmez gorkemchem affetmez !!!! Şaka bir yana bunu dert etmeyecek arkadaşların katıldığı bir myclub takımları turnuvası yapabiliriz. Dahası böyle iyi takımlarla turnuvaya da gerek yok kanımca. Yani kuralarda barcelona da olsun ajax da olsun real madrid de ne biliyim beşiktaş da olsun. Turnuvaları kazanana 10000 euro vermeyeceğimize göre sorun olmaz. Mesela bana beşiktaş çıksın rakibim real madrid olsun dert etmem. Nedir yani yenilsem ne yenilmesem ne?

• quote:

quote:

Hocam isim listesi yaziyor, siz kura islemini yapin benim sizin seffafliginiza guvenim sonsuz, hem benide aksam icin buyuk bi kulfetten kurtarmis olursunuz

Takımları da kura ile seçmeniz güzel olmuş yoksa çok real-real barca-barca maçı izlerdik. İzlerdik diyorum da bizde ps3 var video da atamayacağız ne yapcaz biz kardeşim?

• pc orginal oyuncular için hiç bir etkinlik yokmu arkadaş
  • celocan3458 kullanıcısına yanıt
    Hocam Burası Playstation bölümü. Siz de PC bölümünde böyle bir org. yapabilirsiniz kanımca. 16 kişi bulmak çok zor değildir diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemchem

quote:

quote:

Takımları da kura ile seçmeniz güzel olmuş yoksa çok real-real barca-barca maçı izlerdik. İzlerdik diyorum da bizde ps3 var video da atamayacağız ne yapcaz biz kardeşim?

Hocam mac sonunu bi scrnsht yaparsiniz paylasiriz burda:))

• quote:

quote:

quote:

üstad aramızda zehir gibi arkadaşlar gençler vardır, yazılım programları vs.. vardır onda yapılıp , youtube'a yüklenir ve herkes oradan izler felan.. fifa turnuvasında böyle yapıldı sanıyorum.. yani benim için fark etmez, keyif için oynayacağım ama kimsenin aklında kalmasın diye dedim.
    ben çok anlamam, google aratınca aşağıdaki gibi bir site buldum :D

http://www.kuracek.com/takim-kura-cekimi/

Hocam acikcasi bunun uzerine hic calismadim, kurayi @diadavidoff hocam ile beraber yapip guven problemini kaldirmak istiyordum ama linkteki olayi degerlendirecegim:)
    Yardimin icin tesekkur ederim:)

• quote:

quote:

quote:

bu turnuva kazasiz belasiz biterse bi sonraki turnuva her takim serbest olacak sonra 3 -3bucuk yildizli takimli turnuva olacak Allahin izniyle cok guzel tecrubeler edindik dahada guzel seyler olacak insallah:)

Evet bazılarımızın takımı vasat bazılarımızın üst düzey fakat vasat kadro iyi kadro ile oynadığında daha bir motive olabilir,

Örnek dün Real-Schalke maçı kadrolar arası uçurum var ama motive olunduğunda yenilmeyecek takım yok,

Benim kadrom da vasat ve üst düzey bir kadro ile maç yapmak yenilsem dahi zevk veriyor,

Diğer arkadaşlara da uyar ise bir sonraki turnuvanın myclub takımları ile yapılması taraftarıyım,

+100000
    Bence de çok zevkli olur ki ana konumuzda mesajlarıma bakarsanız gayet de vasat bir kadrom var ama yenmek yenilmek farketmez gorkemchem affetmez !!!! Şaka bir yana bunu dert etmeyecek arkadaşların katıldığı bir myclub takımları turnuvası yapabiliriz. Dahası böyle iyi takımlarla turnuvaya da gerek yok kanımca. Yani kuralarda barcelona da olsun ajax da olsun real madrid de ne biliyim beşiktaş da olsun. Turnuvaları kazanana 10000 euro vermeyeceğimize göre sorun olmaz. Mesela bana beşiktaş çıksın rakibim real madrid olsun dert etmem. Nedir yani yenilsem ne yenilmesem ne?

Hocam bu is bana cok guzel ders verdi kimsenin gonlunu ayni anda hos edemiyorsunuz malesef.
    Ama dediginiz de olacak insallah dert etmeyin:)

• Nasıl gidiyor kura işleri sabırsızlanıyorum artık eşleşmeleri sabırsızlıkla bekliyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

+100000

Hocam bu is bana cok guzel ders verdi kimsenin gonlunu ayni anda hos edemiyorsunuz malesef.
    Ama dediginiz de olacak insallah dert etmeyin:)

Dostum benim için dert değil zaten. Bizim amacımız sana fikir vermek. İnşallah bu iyi kavgasız gürültüsüz bir turnuva olurda devamı gelir

• Alim bitmediyse psn mimarbaz platform ps4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimarbaz -- 11 Mart 2015; 19:17:31 >
  • Hocam ps3 ler 13 kişi ps3 un Kurası bugün değil sanirim

• @gorkemcem hocam benim lafımda size değildi tabiki, ilk gün benim eksikliğimden kaynaklanan oldu o yüzden ortaya söylemiştim neyse sürçü lisan ettiysek affola:)

@mimarbaz hocam liste doldu ancak yedeklere ekliyorum.

@efsane 38 malesef ps3 te 3 kişi eksik 16 kişi olursa ordada kurayı yapacağız.
  • Beyler kurayi cekerken pc ekranini video olarak kaydetmek istiyorum en basit nasil yaparim?

• katılmak isterim bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smooth Criminal

katılmak isterim bende

Platform ve psn id yazarmisin hocam.

• Ps4 icin kontenjan doldumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osmanersahinnn -- 11 Mart 2015; 20:25:55 >
  • galasoldiers kullanıcısına yanıt
    imzam da yazıyordu ama görünmez belki , ps3:VURALDO_9
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.