Şimdi Ara

PS3\PS4 The Last of Us Multiplayer Topluluğu. GÜNCEL (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.355
Cevap
29
Favori
73.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ordan oraya kosturan, takimdan ayri tek basina dusmana saldiranlarla oynamaktan sikildim. zamaninda counter-strike half life vs. oyunlari hatim ettik ama hala bu oyunu oyle oyunlarla karistiran acemilerle oynamak gercekten cok sıkıyor. Takim olarak oynamak ve kendi dilinden anlayanlarla oynamak daha zevkli olur, burada psn veren arkadaslari ekledim, benimki de SBLN35 , PS4 deyim, ekleyin birlikte oynayalim :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volverininabisi ekleyin kardolar

• Hergün oynuyorum, ekleyebilirsiniz.(PS4) ID: ukocyigit

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu oynayan kimse kalmadı galiba oyun bulamıyor bir türlü. Sizde durum nasıl?

• bende d e bulamıyordu ama bir sorun vardır diye düşünüyorum
  • ne kadar oynadıysam şu sahil haritasında bi denk gelemedim kimse niye seçmiyor bunu

• 20-0'lık seri yaptık videosunu da şuraya bırakayım belki birileri izlemek ister :)
  • Psn:sametbaggio ps4 icin ekleyn arkadaslar

• Bilmiyorum belki hortlatmak olacak ama ps3 te hala oynayan varsa iletişime geçelim. psn: donsuZZ

• Ps3 psn s1t3hhh

Edit:Mic var ayrica watsapp tan haberlesebiliriz pm'den no atarsaniz grup bile kurulabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affetmeyeci -- 22 Haziran 2015; 13:02:50 >
  • Arkadaslar ps4 için oynıyan varsa eklesin benı yada psn verın ben sizi eklıyeyım Yabancılarla olmuyor bu iş takım oyunu bunun multisi
  • psn id : baris94 ps3de oynuyorum kulaklık var ekleyin
  • Yok mu ps3 de şöyle 4 kişi adam akıllı parti yapıp kapışalım :D
  • asdasfeg kullanıcısına yanıt
    Ekle hocam 2 kisi daha bulalim

• affetmeyeci kullanıcısına yanıt
    Hocam bende varim psn:wanderTR

• wander04 W kullanıcısına yanıt
    Ekledim dostum aksam yola cikiyorum yarin gece oynayabiliriz

• affetmeyeci kullanıcısına yanıt
    Tamamdir

• merhaba arkadaslar. internetden izledigim videolarda kol, bacak, kafa falan kopuyor bendekinde oyle degil. o versiyonunu nasil oynarim ? us psn hesabindan girip oynadim yine olmadi turkce dil secenegini secmemle alakasi var mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanalidursun

merhaba arkadaslar. internetden izledigim videolarda kol, bacak, kafa falan kopuyor bendekinde oyle degil. o versiyonunu nasil oynarim ? us psn hesabindan girip oynadim yine olmadi turkce dil secenegini secmemle alakasi var mi ?

The Last of Us'ın Avrupa'da satılan sürümleri sansürlü. Eğer multiplayer kısmını sansürsüz olarak oynamak istiyorsan US PSN'den dijital olarak veya 1. bölge sürümünü kutulu olarak tekrar satın almak gerekiyor. US hesaptan giriş yaparak düzeltemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 30 Haziran 2015; 0:36:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: affetmeyeci

Ekle hocam 2 kisi daha bulalim

Ders çalışmaya başladım ondan önce 2 haftadır günde 10 maç yapıyordum. Eskisi kadar sık oynayamayacak olsam da beni de ekleyebilirsiniz.

Edit:Ps3 de oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viktor Reznov -- 30 Haziran 2015; 10:42:17 >
  • 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.