Şimdi Ara

PS3\PS4 The Last of Us Multiplayer Topluluğu. GÜNCEL (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.355
Cevap
29
Favori
73.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Whatsapp varsa pm den telefon numarani atabilirsin dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Orijinalden alıntı: hasanalidursun

merhaba arkadaslar. internetden izledigim videolarda kol, bacak, kafa falan kopuyor bendekinde oyle degil. o versiyonunu nasil oynarim ? us psn hesabindan girip oynadim yine olmadi turkce dil secenegini secmemle alakasi var mi ?

The Last of Us'ın Avrupa'da satılan sürümleri sansürlü. Eğer multiplayer kısmını sansürsüz olarak oynamak istiyorsan US PSN'den dijital olarak veya 1. bölge sürümünü kutulu olarak tekrar satın almak gerekiyor. US hesaptan giriş yaparak düzeltemezsin.

us psn den aldigimda, kendi turk ps hesabimdan girip oynarsam sansursuz olur mu ?

• dün gece ve bugün de dahil olmak üzere serverlara giremiyorum adam akıllı. find match ta takılıyor. dün 3 kişi party yaptık yarım saat bekledik bir tane maça atmadı. serverlar çok can sıkıyor ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhadss -- 9 Temmuz 2015; 18:30:38 >
  • Online da adam bulmuyor maclar baslamiyor ps4

• Ekleyin arkadaşlar (PS4)
    PSN: xerohype

• aynen şimdide buluyor ama oyun yükleme ekranında kalıp atıyor sonra
  • story modunu bitirip atmıştım kenara , multiplayer da fena değilmiş. oynayacak arkadaşlar varda party gelirim. ps4 psn: grkmyldrmr

• Parti vs olacaksa ben de katılabilirim PSN: haykoliksan. Dün 1-2 el atmıştım. Takım oyunuyla güzel sonuçlar alınabilir multi modunda. Ekleyebilirsiniz arkadaşlar.
  • Oyunun offline coop modu yok mu?

• Ps3 icin psn: theplayingdead
    Parti modunda oynarsak guzel olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: affetmeyeci

Oyunun offline coop modu yok mu?

aslında fena fikir değil coop olarak ellie ve joel şeklinde oynansa oyun, bir 10 kez daha bitirebilirim
  • KicksNKills ekliye bilirsiniz =)

• ps4 sürümünde sadece prolar kalmış. Aşırı zevkli oluyor tamamen strateji ve gizlilik konuşmaya başladı oyunda.
  • --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Photographer Boy -- 2 Ağustos 2015; 19:57:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

ps4 sürümünde sadece prolar kalmış. Aşırı zevkli oluyor tamamen strateji ve gizlilik konuşmaya başladı oyunda.

Aynen dediğin gibi dostum, MP'ye yeni başladım oynayamıyorum resmen.
  • ÇOK ÖNEMLİ !!

ARKADAŞLAR THE LAST OF US PS4 KUTULU ALDIM. ÇOK OYUNUCULUYA BAGLANMAYA ÇALIŞIYORM . YA AĞ HATASI OLUŞTU DİYOR, YADA İNTERNETE BAGLI OLDUGUNNDAN VE İNTERNETİN AÇIK OLDUGUNDAN EMİN OL DİYOR. HALBUKİ HERŞEY VAR. PS4 SORGULAMA YAPIYORM İNTERNET VAR VE %100 ÇEKİO GÖSTERİO. BAZENDE BİR AG HATASI OLUŞTU AYAR DOSYASI İNDİRELEMİYOR DİYOR. DELİRİCEM PS PLUS ALDK OYNAYAMIYORM ONLİNE
  • MP ına bi el atsınlar şunun artık 45 dk bi oyuna bağlanamıyor rezillik..
  • son 6 aydır oyunun mp resmen çöplük oldu sürekli takılıyor sesler ve hareketlerde zaman kayması oluyor durup dururken oyundan atıldınız diyor yarım saatten fazla yeni oyun arıyor artık kabak tadı verdi
  • Arkadaşlar selam, multide ürettiğimiz eşyaları başkalarına nasıl hediye olarak verebiliyoruz. Tuşlara basıyyorum ama malesef olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: senki

Arkadaşlar selam, multide ürettiğimiz eşyaları başkalarına nasıl hediye olarak verebiliyoruz. Tuşlara basıyyorum ama malesef olmuyor.

Her elindeki teçhizatı veremeyorsun, birine hediye verebilmek için ona uygun bir perk var onu seçmen gerekli, adını unuttum, perklere tek tek bakarak bulabilrsin.
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.