Şimdi Ara

PS3\PS4 The Last of Us Multiplayer Topluluğu. GÜNCEL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.355
Cevap
29
Favori
73.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zarbo257 bende bende Bu arada demo nun son ayağında ki kapışmayı bitirip konuşma bitmeden üst kata çıktım joel direk aşağı inin yerine yukarı çıkın dedi bu bence müthiş bir ayrıntı.Kapının önünde ki engeli kaldırdım içeri girdiler bu taraftan ellie elini uzat dedi kadın o arada konuşma bitmişti demo da bitti haliyle az daha hızlı olabilseydim o kapıdan geçer süre bitmeden sonraki etapta ne olacak görürdüm :D
  • benide ekleyin
  • PSN: Glabdabor
  • Ne olmuş burada.

Tamam hacılar eklerim birazdan..
  • Tamam beyler ilk sayfa güncellendi.
  • http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Last_of_Us_Multiplayer_Modundan_Detaylar_Sizdi-38668.htm
    Ben de tam bu tarz bir multi bekliyordum. Oyun güzel olacak inşallah.
  • İnşallah dostum..

İyice sabırsızlandım şimdi.. Bir de sabah DR den mail gelmiş önsipariş hediye kodunu göndermişler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BD911

İnşallah dostum..

İyice sabırsızlandım şimdi.. Bir de sabah DR den mail gelmiş önsipariş hediye kodunu göndermişler..

Oh çok iyi. Survival Pack kodu değil mi? Bende sabırsızlanıyorum ya. Sen'e girip bakıyorum 10 gün kaldı diyor iyice heyecanlanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zarbo257

zarbo257 bende bende Bu arada demo nun son ayağında ki kapışmayı bitirip konuşma bitmeden üst kata çıktım joel direk aşağı inin yerine yukarı çıkın dedi bu bence müthiş bir ayrıntı.Kapının önünde ki engeli kaldırdım içeri girdiler bu taraftan ellie elini uzat dedi kadın o arada konuşma bitmişti demo da bitti haliyle az daha hızlı olabilseydim o kapıdan geçer süre bitmeden sonraki etapta ne olacak görürdüm :D

Benim de orada bitti. Yani üzülme hocam herkesinki orada bitiyor sanırsam.

• Clanlar kaç kişilik olacak daha belli değil dimi ?
  • Forum da herkes 5 kişilik clan oluşturur belki.
    Tdm var mı tdm en önemlisi o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle 20-30 kişilik clan olursa tadından yenmez.. Klanlar arası maç falan yaparız.. Mükemmel olur..

Hem DH arasında Klanlar arası maç hem Diğer forumlar vs. vs. arası maç mükemmel olur bence..
  • Ama silahlar elverişsiz Furkan abi

• İnsanlara karşı oynarken bence işimize yarayacak... Normalde takırdayana bütün şarjörü boşaltıyorum head shot yapmadıktan sonra işlemiyor..
  • Populace Build your clan to 40 people in Factions.

Birde bu thropy yiyanlış anlamadıysam gruplar kırk kişilik olacak..
  • http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Last_of_Usin_Multiplayerindan_ilk_Gorseller-38688.htm

@BD911 40'tan fazla da olabilir ama çok da fazla olmaz herhalde. 40 ideal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan Ç. -- 3 Haziran 2013; 17:30:43 >
  • Gruba imza gerek Furkan abey.Sercan bana bir imza yollamıştı çok da güzel olmuş.Onu kullanabılırız.

• PM den at bakalım dostum ona göre ekleyelim.
  • Mobildeyim dostum.Sercan Ç. 'ye söyle o yollasın.

• Benide yaz knk PSN ID:MonkieQT
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.