Şimdi Ara

PS3\PS4 The Last of Us Multiplayer Topluluğu. GÜNCEL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.355
Cevap
29
Favori
73.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni de alin beyler babam psyi aldı bir donemdır oynamıyorum.Tam 14 haziranda okul tatile giriyor ve Efsane cıkıyor,uzun sure online olucam,Psn imzada ekleyin ben PS'yi alinca kabul edicem,iyi oyunlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seni de yazarım birazdan.
  • Ön sipariş edeyim diyorum şimdiden
  • DR den verdim ben dostum..

Sen de oradan ver istersen..
  • Ama çıktığı gün almak da var Gold'tan.Bunlar vergi/kdv ayağına yatıp;150'e kakalamaya çalışmasın şimdi
  • Exc. olduğundan olmaz ne de olsa Sony var işin içinde Aral olsa büyük ihtimal olurdu.
  • Demoyu bugün oynadım film tadında bir oyun olacağı aşikar. Yalnız multiplayer için alınmaz bu oyun.
  • Dostum single muhteşem olacak orası kesin...

Ama oyunu yapan şirket ND nasıl olsa.. UNC3 gibi bir MP ve Co-Op gelirse mükemmel olur..

Neyse zaman gösterecek ne olacağını ama MP güzel olacak bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

Demoyu bugün oynadım film tadında bir oyun olacağı aşikar. Yalnız multiplayer için alınmaz bu oyun.

Bencede. Left 4 dead de zombilerin ayarini cok iyi tutturmuslardi bunda videolara bakiyorum baya zor. Yaratiklar çok akıllı. Iki mermiye de gebermiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving

Arkadaşlar Gamespot Forumlarında Multiplayer hakkında bilgiler sızmış. Bilgilerin doğruluğu hakkında garanti veremem ama gene yazayım.

Yazanlara göre;
    -Yeni ve farklı bir sistem olcan "Clans" dan bahsediliyor kendi klanınız olacak.
    -Multiplayer Free Roam olacak yani Open World gibi büyük haritalarda hayatta kalmaya çalışacağız.
    -Red Dead Redemption gibi Random Events yani Rastgele Olaylar olacak.
    -Mini görevler olacak bunlar zamana karşı vs.
    -Clan üyelerinizi eğitebileceksiniz.
    -Clanınızı nasıl eğittiğinize göre görevler, Rehine kurtarma ve kaçırma gibi görevler edeceksiniz.
    -Hayatta kalmak için erzak ve malzeme biriktirmek zorundasınız, Ayrıca clanınızda bunları alabilecek)
    -Ölülerden ilaç ve antibiyotikler toplayabileceksiniz
    -Karakter özelleştirme bulunacak
    -Takım arkadaşınızın yanında doğabileceksiniz.
    -Takım ve Clan arkadaşlarınız hastalanabilecek(infected)

Basit olarak, büyük ihtimal Çok büyük Free-Roam haritalarda infectedlerler olacaksınız. Harita etrafında calan üyelerinizle camp kuracaksınız(spawn point). Haritad multiplayer görevleri bulunacak ve görevlerde siz ve takım arakadaşlarınız ödüller alacak. Dünya sürekli aktive olacak ve sizinde herzaman en iysini yapmanız gerekecek. Her şeyi araştırıp malzemeler toplamanız gerek. En iyi silahlar için craft yapmalı Clickers ve Runners istilaları için hazır olmalısınız.

Cephane kısıtlı olacak ve gizliliğe odaklanılacak.

Oyunda clan eğitiminin çok önemli olduğu vurgulanıyor. Infectedlere saldırmadan önce mutlaka clan ınızı çok iyi eğitmeli ve daha çok clan üyesi kazanmalısınız gibi şeyler yazıyor.

http://www.gamespot.com/forums/topic/29399363/the-last-of-us-multiplayer-details-leaked-free-roam-classes

Ekteki dosyadada Multiplayer'ın sızmış tüm bilgilerine ulaşabilirsiniz. Özellikle dosyaya bakmanızda fayda var oyundaki Tüm konuşma metinlerinden tutun, tüm silahlar, tüm karakter isimleri ve tüm kıyafetlere şapkalara kadar her şeyin ismi var..

http://oyunmuhabbeti.net/tlou_network_strings_-_may_31_demo_-_separated_properly.txt

ghostliving arkadaşımızdan alıntı umarım doğrudur..

• Beyler yukarıda yazdığım gibi clan özelliği olacaksa (büyük ihtimal olur) ciddi bir takım çalışması gerekecek!!!

Ona göre...
  • ekle dostum
    bu arada kk'm yok season pass almak isteyen olursa ortak olurum ( season pass 45 liradır, oyundaki tüm dlclere erişim hakkı sağlayacaktır, ve ekstradan 2-3 tane oyun içi geliştirme getirecektir )
  • Ekledim dostum.
  • Yaz beni de
  • Hoşgeldin dostum ekledim listeye.
  • Aldım onsiparişle hazırım

• Beni de ekler misin dostum (psn:somutanlam)

• Beni de yaz bakalım ne olacağını göreceğiz hep beraber
  • Hocam benide eklermisin? TRridvan_04

• Benide listeye eklayin agalar multi akar

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.