Şimdi Ara

PS3 PSN DEN OYUN SATIN ALMA YARDIM LÜTFEN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
10.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Genel olarak Us psn mi Uk psn mi tercih edilir farkları nedir?
  • Ben Almanyadan direk alabiliyorum k.k ile psn üzerinden. Siz farkli bir kart deneyin bence.
  • Arkadaşlar bu konu hakkında bir gelişme var mı?

Ben wallet'a (o da net üzerinden) bir kere 10 TL attım. bir daha da 5 kuruş atamıyorum. visa-master, garanti shop&miles, ykb world, işbankası maximum ve finansbank kredi kartlarının tümünü hem UK hem de TR hesabımdan denedim. Olmoor

Play Station Network Card satın alayım diyorum. Mesela amazon.co.uk'den (http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=playstation+network+card&x=0&y=0 ) Bunu kullanan var mı acaba? Kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirler mi?

• merhaba arkadaşlar geçen günlerde yeni ps3 aldım UK ve turkiye psn hesaplarımı açtım türkiye psn hesabımdan journey i satın almak istiyorum mastercard ım var finans ın bütün bilgileri giriyorum kredi kardı geçerli değildir diyor 2 gündür kafayı yiycem bir arkadaşının kini denedim onunkiyle bir adım daha ileriye gittim cuzdaha 30 tl ekle diyorum onayla diyorum bu seferde burda aynı şeyi diyor ve arkadaşıma ödemeyi onaylıyormusunuz diye mail geliyor onaylıyor karttan para alınmış ama hala cüzdanda 0TL var anlamadım gitti tekrar deniyorum bu seferde şu anda ödeme yapamadınız daha sonra deneyin diyor delirtecek bu beni bir oyun alamadım gitti sorun nedir acaba yardımcı olursanız sevinirim ne yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

kredı kartın visa kart ise US psn den rahatlıkla oyun alabılırsın...

Hocam US psn'den oyun alacamda eyalet falan yazıyor onları sallasam bişiy olmaz değilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tecnique

quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

kredı kartın visa kart ise US psn den rahatlıkla oyun alabılırsın...

Hocam US psn'den oyun alacamda eyalet falan yazıyor onları sallasam bişiy olmaz değilmi

Adres önemli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEYLER PSN DEN OYUN ALDIM DIYELIM SILINIRSE TEKRAR PSN'E GIRIP UCRETSIZ INDIREBILIRMIYIM YOKSA UCRET ODEMEM LAZIM MI TEKRAR ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.