Şimdi Ara

PS3 PSN DEN OYUN SATIN ALMA YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
10.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkese selam.Ps3 camera için oyun satın almak istiyorum psn üzerinden fakat kredi kartı kartı bilgilerini bir türlü kabul etmiyor valid diyip duruyor delirmek üzereyim.Her türlü yolu denedim sanırım billing yani fatura adresi ile kredi kartının ekstre adresi tutması gerekiyormuş onu da yapmaya çalıştım adresi giriorum sokak vs. fakat en alttaki ülke değişmior orası united states kalıyor orayı da Türkiye yapmam için yeni bir psn almam lazım Türkiye olarak fakat o zaman da psn networke giriş yapılamıyor.Bilen arkadaşlar varsa nasıl yapılacağımı yardımlarını bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

• 2 seçenek var:
    Ya Amerika'da yaşayan birisinin kartını kullan,
    Ya da Ingiltere hesabı açınca bazı kartlar kullanılıyormuş onu deneyebilirsin.
  • oyunu psnden kredi kartı ile satın aldık diyelim konsola indirdik oynuyoruz oh ne güzel peki oyun silindi satın alınılan psn ismi ile bedava tekrar indirilebiliniyor olması lazım diye düşünüyorum?
  • kardeşim benim, sana msn ile açıklama yaptım k.k kullanmak ile adresin uzaktan yakından alakası yok!!! neden diyeceksin? k.k benim eşimin üzerine ve istanbul kayıtlı, psn benim üzerime ve amerika adresli, bu demek oluyorki adres ile alakalı değil ben tekken 5 mortal kombat ve warhavk indirdim, hiçte problem olmadı bu tamamı ile sony departmanı ile ilgili amerika yada japonya neresi ise işte o ülke ile bizim hangi bankalarımız anlaşmalı ben size çözümü söyledim world kart kesin çözüm yada gidin y.k bankasından sanal alışveriş kartı çıkartın

• Satın almış olduğun oyunu tekrar aynı PSN profilinden bedava olarak indirebiliyorsun tekrar ücret ödemiyorsun. Zaten indirdiğin oyunlar senin PSN profilinde Download List altında listeleniyor. Tekrar parasını ödemiş olduğun oyunu indirmek istediğinde zaten sistem seni hatırlıyor ve hemen oyunu aktif ediyor ve tekrardan ücret ödemeden oyunu indirebiliyorsun.
  • arkaaşlar benim indirmek istediğim bir oyun var daha önce bu oyunu indiren arkadaşlar oldumu acaba.wipeout oyunun ismi bu.önemli olan bu oyun kaç GB benin internet kotalı.indirdim mi canımı yakmasın :D
  • kredı kartın visa kart ise US psn den rahatlıkla oyun alabılırsın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psn'den oyun hediye etme
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ben şimdik yarın ps3 alıyorum yani ps3 üzerinden oyun satın aldığımızda dahamı ucuza geliyor onu bana açıklarsanız sevinirim. birde nasıl alınıyor anlatırsanız daha önce hiç kalkışmadımda bu işe.
  • Türkiye PSN olayı yalan mı oldu nedir? Girmeye çalıştım birkaç gün önce fakat olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thereisno_spoon

Türkiye PSN olayı yalan mı oldu nedir? Girmeye çalıştım birkaç gün önce fakat olmadı.

ağustos diolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: thereisno_spoon

Türkiye PSN olayı yalan mı oldu nedir? Girmeye çalıştım birkaç gün önce fakat olmadı.

Ağustosta aktif olacak filan deniliyordu. Bekleyip göreceğiz.
  • vedath nickli arkadaşımız bu konuda satış yapıyor son derecede güvenilir bir arkadaştır konusunun linkide burda işte TIKLA
  • yhaa arkadaşlar bnm bi kaç sorum olcak psn den oyun alıcam ama kredi kartım maestro ve sadece dolar euro ve tl ye uygun bnm bi ingiltere bide amerika hesabım var hangisinden oyun alabilirim ya da başka hangi ülkeye üye olursam oyun alabilirim çabuk cevap verirseniz sevinirim
  • Turkıye den kredı kartların uk psn tanımıyor usa dan alıcaksın
  • kesinlikle alabilir miyim
  • her seyı dogru yaparsan almaman ıcın bır sebep yok
    Ama kolay olmuyor ıngılızce gerek o kredı kartını eklemek ve sonrasında alısverıs yapmak ıcın falan
    takıldıgın yerlerı buraya yaz yardımcı olurlar
  • ingilizcede sorun yaşamam teşekkürler bide amerika storunda xmen falan yok örneğin almanya ya da fransa hesabı alıp indirebilir miyim
  • uk psn turkıyeden kredı kartlarına onay vermıyor onu bılıyorum dıger psnlerde durum ne bılemem ama uk psn de olan hersey normalde usa psnde de oluyor eger yenı cıkmamıssa. ıyıce arayın derım
  • tamam teşekkürler iyi akşamlar
  • ya da iyi akşamlar demeden önce bi şey daha var neden oyunlar bu kadar ucuz psnde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.